Ben iyiyim de karşı taraf bunu düşünemiyor abla sen dua et de bi akıllansın şuAyy ben yanlış anlamışım :)) evet kız bende akrebim :))
İki akrep bir arada nasıl olur ki :)) hayırlı olur eminim .. Arayı fazla soğutma kız genede madem seviyorsun ipleri fazla gevşek tutma, zaten uzakmışsınız, araya soğukluk girmesin tatlım..
Hurmayı ben yaptım 2 gün kesinlikle tavsiye ederim açlık yaşamadımHurma diyeti nasıl kızlar
birde yumurta diyeti belki yaparım
Spora aşık olmak bu olsa gerekkEvet p90x3 de tamamdır, aradığım programı buldum sonunda kızlar, ağırlıklarla çalışılıyor ve yarım saat. Her gün ayrı bir program süper mutluyum yaa :))
Niye yemedin kızSabah kahvaltisi: 1 elma sosisli 3 yumurta 1 domates 3 zeytin
Çok acıkmışımmmm dün öglen 3den beri hiç bişi Yemedim
Gezmekten aklıma hiç gelmedi yemekNiye yemedin kız
Ne güzelmiş o öyleGezmekten aklıma hiç gelmedi yemekdün degil önceki günde sabah kahvaltisi yapmisim dun sabaha kadar hic bisi Yememisim bence ben gezsem surekli demmekki zayiflarim
Evde oldgum zamanda surekli aciktigimi dusunuyorum surekli yemek dusunuyorum anladimki aslinda okdrda yemek duskunu bir insan degilmisim evde durmak surekli insanin dengesini bozuyorNe güzelmiş o öyle
nasıl yapılıyor canım anlatırmısınHurmayı ben yaptım 2 gün kesinlikle tavsiye ederim açlık yaşamadım
Haftada 2 lahmacun normal ekmege hayir sekere hayirrrrr diyen canan karatay bilr izin veriyorsa sikinti yok bence dert etmeÖğlen planladığım gibi olmadı maalesef, 1 adet bol maydanozlu lahmacun yedim 2 kaşık sütlaç ayrıca
Canım max30 u buldugun siteden bulabilirsin, yandex' den yani... Kız yapın işde millet para verip alıyor, böyle bir imkan var elimizde değerlendirelim... Adamların hakkına giriyor muyuz acaba diye düşünmeden de edemiyorum ama bazen mahsus açık delik bırakıyorlar ki reklamları olsun diye, bu sitede öyle sanıyorum..canım bu p90x videolarını nerden bulabilirim?
Sevindim iyi olmana kuzum :)sağol ablacım daha iyiyim
Allah kabul etsin inş kuzum.. Dün kaçamak günüdü olur haftada ir şekerim hiç kafana takma devamm :)dün baya abarttım yeme işini sporda yapamadım maleaefd bugun niyetliyim akşama sporumu yapıcam inşallah
akşam dikkat edersem sorun olmaz inşallah sagol canımHaftada 2 lahmacun normal ekmege hayir sekere hayirrrrr diyen canan karatay bilr izin veriyorsa sikinti yok bence dert etme
Canım max30 u buldugun siteden bulabilirsin, yandex' den yani... Kız yapın işde millet para verip alıyor, böyle bir imkan var elimizde değerlendirelim... Adamların hakkına giriyor muyuz acaba diye düşünmeden de edemiyorum ama bazen mahsus açık delik bırakıyorlar ki reklamları olsun diye, bu sitede öyle sanıyorum..
Yok yok olmaz dert etmeakşam dikkat edersem sorun olmaz inşallah sagol canım
Ekmek hamur işleri ve tatlıyı azaltıp birazda spor ekledik mi gidiyor bu kilolar.. Aslında yavaş da olsa gidiyorlarda, biz sabırsızız hemen hopp günde 500 gr falan gitsin istiyoruz ki bu aslında mümkün değil.. Öyle gittiği günler oluyor evet ama vücut bir süre sonra kendini korumaya alıyor, o zaman da sinir bozucu oluyor..Günaydın
3 gündür dahada dikkat ediyorum ekmek çok çok az yiyorum
kiloda düşme var ama cumaya kadar yazmıycam
bu arada regl yakın benim cuma gelir büyük ihtimal
sabah 1 kalem börek, domates, salatalık biber az peynir 2 siyah zeytin ve yarım yağlı süt
öğlen yoğurtla nesfit yemeyi planlıyorum
Sen çalıştıgın günlerde yumurtayı yap, evdeyken hurmayı dene şekerim :)Hurma diyeti nasıl kızlar
birde yumurta diyeti belki yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?