Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ben iyiyim de karşı taraf bunu düşünemiyor abla sen dua et de bi akıllansın şu

canım bu p90x videolarını nerden bulabilirim?
Canım max30 u buldugun siteden bulabilirsin, yandex' den yani... Kız yapın işde millet para verip alıyor, böyle bir imkan var elimizde değerlendirelim... Adamların hakkına giriyor muyuz acaba diye düşünmeden de edemiyorum ama bazen mahsus açık delik bırakıyorlar ki reklamları olsun diye, bu sitede öyle sanıyorum..

tamam akşam eşime buldurayım yine, hergün yapamasamda gün aşırı olabilir, bi bakayımda videolara,çünkü p90x için malzeme lazım diye okumuştum,evde yok sanırım almak lazım
olabilir canım reklam amaçlı bırakılmış olabilir

Ekmek hamur işleri ve tatlıyı azaltıp birazda spor ekledik mi gidiyor bu kilolar.. Aslında yavaş da olsa gidiyorlarda, biz sabırsızız hemen hopp günde 500 gr falan gitsin istiyoruz ki bu aslında mümkün değil.. Öyle gittiği günler oluyor evet ama vücut bir süre sonra kendini korumaya alıyor, o zaman da sinir bozucu oluyor..

Gitsinde yavaş gitsin Fatimam :) kahvaltın güzel canısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…