Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ben iyiyim de karşı taraf bunu düşünemiyor abla sen dua et de bi akıllansın şu
Ederim kuzum canım benim, tüm sevenleri hayırlısıyla kavuştursum Rabbim :)
Evlilerinde muhabbetlerini arttırsın yuvalarında huzur , bereket olsun inşallah kuzum :)
Spora aşık olmak bu olsa gerekk
spor belli bir zamandan sonra bağımlılık yapıyor, gerçekden yapmadan huzursuz oluyorsun ve spor sonrası Mutluluk hormonları salgılandığı için mutlu oluyorsun enerjik oluyorsun, vücuduna etkilerini gördükçe de vazgeçemiyorsun gerçekden canım :))
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
Yarım biber

1 çay bardağı fanta içtim çok canım çekti :/
kahvaltı güzel, fantada o kadarcık brşey yapmaz sürekli olmadığı sürece tatlım :)
Sabah kahvaltisi: 1 elma sosisli 3 yumurta 1 domates 3 zeytin

Çok acıkmışımmmm dün öglen 3den beri hiç bişi Yemedim
kahvaltın güzel olmuş bebşim, kız diyet moduna girdin demek ki sen :)) önceden millet buna az yiyorsun diye çıkışırdı hep :))

Öğlen planladığım gibi olmadı maalesef, 1 adet bol maydanozlu lahmacun yedim 2 kaşık sütlaç ayrıca
Bencede sorun yapma Çilek' in dediği gibi, akşama karbonhidrat değeri sıfır almaya çalış ya da az olanlardan.. Ekmek kesinlikle yeme akşam için dengelersin tatlım inş.

Sanirim girdim diyet moduna az ugrasip tekrar spor moduna girebilirsem iyi olucak :)) evet herkes az yiyorsun diye bi ton azarladi simdi cok yiyom diye azarlandim karar verin yahuuu :)))

çok teşekkür ederim canm saol :)

Çok iyi olur kuzum ben p90x degil p90x3 yaptım .. İkiside Tony Horton' un koçluğunda çalışmalar.. Aynen ınsanıty ve Max30 gibi ; p90x bir saat sürüyor, p90x3 30 dakika sürüyor.. Ben Max30 bitene kadar ikisiyle Hybrit çalışıcam ikisini birlikde yapıcam inşalllah :) bizde yağ fazlası olduğundan Kardio ile birlikde yapmamız şart zaten... P90x3 de 4 model program var.. Ben ağırlıklı olanı seçdim.. Sanırım sende yağ yakman hızlansın istediğinden ağırlıklıyı istiyorsun demi Begümüm :)
Barfiks çalışması ve çeşit çeşit ağırlıklarla yapılıyor ... Bir haftalık programı bi tamamlıyım ağırlık çeşitlerine göre bende sipariş vericem.. Evde eşimin ağırlıkları var, birsürü, onlara hafiflerinden ilave edicem sadece ...

Barfiks meselesi var ki sanırım onu kuramam eve :)) Onun yerine lastikle basitini yapıyorlar programda belki onu yaparım o lastikden evde olması lazımdı...

Sonuç olarak Max30 dan kurtuluş yok sana şekerim hahahahah :))))
İkisini birlikde yapman lazım :)))

mersi canm uygulamaya devam edicem :)

Sanirim girdim diyet moduna az ugrasip tekrar spor moduna girebilirsem iyi olucak :)) evet herkes az yiyorsun diye bi ton azarladi simdi cok yiyom diye azarlandim karar verin yahuuu :)))
Kız Allah iyiliğini versin , beğenilerde tombul çilek diye okuyorum yeni birileri bizi takibe almış diyorum :)))
Senmişsin ya O :))
Sen kendine göre ayarla kuzum insanların her dediğine bakarsak oo dengemizi bulamayız :))

O Olivenoil cim bu p90x videolarının isimleri neler çok karışık geldi bana, bide uzun anacım bunlar nerde 30 dakika hep 50-60 küsür dakika yanlış şey mi bakıyorum ki
Begümüm yukarıda yazdım sana.. Eger benim yaptığım ağırlıklı çalışmayı istiyorsan onunda aynı Max gibi takvimi var ve 90 gün sürüyor her ay farklı 6 program var ..
Onun takvimini atarım kuzum ona göre indirirsin , bu programda uzun araştırmalarım sonucu bulundu hee onuda söylüyüm :)) resmen ip uçlarıyla yakaladım .. Yoksa p90x3 de ağırlık çalışması yok sanıyordum ben :)) o yüzden bulduğuma öyle seviniyorum ki canım :)) birlikde yapmak hele daha da güzel olacak inşallah :)

Ahaha allah iyiligini versin hee dogru soyluyorsun kesinlikle ben ac kalarak cok cok az yiyerek zayiflayabiliyorum anca

Sağol canım, Valla az da olsa eksi görmek çok mutlu ediyor dikkat etsem en fazla beş kilo hemen vericem ama gündüz iyi güzel yapıyorum akşam çayla bisküvi gofret götürüyorum tüm çabalarım boşa gidiyor

Sen çalıştıgın günlerde yumurtayı yap, evdeyken hurmayı dene şekerim :)
Hurma ve yumurta diyeti nasıl yapılıyor yazar mısın canım

Evet canlarım, dün geceki Max30 +P90x3' ün ağırlıkla çalışılan programından sonra mutlu yatıp, güne öyle mutlu başladım ki, resmen vücudum incelmiş duruşum değişmişdi sabah Ohaa bir gecede mi diyeceksiniz ama evet bir gecede bile süper bir değişim var bugün vücudumda, inanın eşim bile epey incelmişssin dedi ...

Yani kesinlikle inşallah Hybrit şeklinde devam edicem ve toplamda 1 saat sürmeside benim için süper oldu..
Kardio( Max30 )+Ağırlık( p90x3) süper değişimler için hazır olun kızlar :))

Olivenoil, Az önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
#3250+ Çoklu AlıntıCevapla

Kesinlikle o akşam atıştırmalarını kes kuzum, onun yerine marul koy limonla tırtıkla maydonez ye dometes dilimle ye.. Cünkü ağız alışkanlığı ve insan alışıksa ilk günler o boşluğu yazdığım şekilde doldurursa bir süre sonra unutuyorsun.. Aynen bende öyleydim ve göbeğimin suçlusuda genelde o akşam atıştırmalarıydı..

Canım bildiğim kadarıyla;
Sabah , öğlen ve akşam : 7 hurma, birkase yoğurt yiyorsun sadece
Ben hiç denemedim.. Bugün deniyecekdim ama hem işlerim çok hemde yaptığım ağır spor sonrasına bunu getirmek istemedim ki kas yaparken kas eritmiyim dedim :))

şu yağ oranımı çok merak ediyorum bu hafta yada haftaya gidicem diyetisyene, inşallah 20 li rakamlara düşmüştür.
30 dakika sürmesi çok iyi fazlasına gerçekten vakit bulamıyorum
ağırlıklı olanı tercih ederim belki kas kütlemde artış olur
bende de sadece 3 kg lık dambıl var olmadı alırım 1-2 kg lık olanlarınıda

Tam çözemedim ama ilk gün için 3,4 çeşit ağırlık kullandırdı, alırız eksikleri olmadı olduğu kadar onlar kadar olması şart değil yani kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…