Ederim kuzum canım benim, tüm sevenleri hayırlısıyla kavuştursum Rabbim :)Ben iyiyim de karşı taraf bunu düşünemiyor abla sen dua et de bi akıllansın şu
spor belli bir zamandan sonra bağımlılık yapıyor, gerçekden yapmadan huzursuz oluyorsun ve spor sonrası Mutluluk hormonları salgılandığı için mutlu oluyorsun enerjik oluyorsun, vücuduna etkilerini gördükçe de vazgeçemiyorsun gerçekden canım :))Spora aşık olmak bu olsa gerekk
kahvaltı güzel, fantada o kadarcık brşey yapmaz sürekli olmadığı sürece tatlım :)Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
Yarım biber
1 çay bardağı fanta içtim çok canım çekti :/
kahvaltın güzel olmuş bebşim, kız diyet moduna girdin demek ki sen :)) önceden millet buna az yiyorsun diye çıkışırdı hep :))Sabah kahvaltisi: 1 elma sosisli 3 yumurta 1 domates 3 zeytin
Çok acıkmışımmmm dün öglen 3den beri hiç bişi Yemedim
Bencede sorun yapma Çilek' in dediği gibi, akşama karbonhidrat değeri sıfır almaya çalış ya da az olanlardan.. Ekmek kesinlikle yeme akşam için dengelersin tatlım inş.Öğlen planladığım gibi olmadı maalesef, 1 adet bol maydanozlu lahmacun yedim 2 kaşık sütlaç ayrıca
Sanirim girdim diyet moduna az ugrasip tekrar spor moduna girebilirsem iyi olucak :)) evet herkes az yiyorsun diye bi ton azarladi simdi cok yiyom diye azarlandim karar verin yahuuu :)))Ederim kuzum canım benim, tüm sevenleri hayırlısıyla kavuştursum Rabbim :)
Evlilerinde muhabbetlerini arttırsın yuvalarında huzur , bereket olsun inşallah kuzum :)
spor belli bir zamandan sonra bağımlılık yapıyor, gerçekden yapmadan huzursuz oluyorsun ve spor sonrası Mutluluk hormonları salgılandığı için mutlu oluyorsun enerjik oluyorsun, vücuduna etkilerini gördükçe de vazgeçemiyorsun gerçekden canım :))
kahvaltı güzel, fantada o kadarcık brşey yapmaz sürekli olmadığı sürece tatlım :)
kahvaltın güzel olmuş bebşim, kız diyet moduna girdin demek ki sen :)) önceden millet buna az yiyorsun diye çıkışırdı hep :))
Sanirim girdim diyet moduna az ugrasip tekrar spor moduna girebilirsem iyi olucak :)) evet herkes az yiyorsun diye bi ton azarladi simdi cok yiyom diye azarlandim karar verin yahuuu :)))
çok teşekkür ederim canm saol :)genelde ilk kiloların çabuk verilmesi kaybedilen ödemlerden kaynaklanıyor,asıl kilo verme işin şimdi başlayacak, yürüyüş yapman çok güzel aynen devam
işyerindeki yemeklere gelince, klasik olcak ama k.hidratlı şeyleri tabağına alma (makarna,pilav vs...) kayısı,form gibi şeyleri ana öğünde değilde ara öğünlerde tüketmeye çalış (hatta şu diyet ürünleri hiç kullanmasan daha iyi)
akşam belli saatten sonra birşey yeme,öğünlerinde proteinlere ne kadar ağırlık veriyosun bilmiyorum ama,öğünlerine süt+yoğurt ekle,akşamları tavuk+salata / balık+salata yapabilirsin
çok bi fazlalığın kalmadığı için,akşam vaktin olursa plates tarzı hafif egzersizler ekleyebilirsin,
tabi herşeyden önemlisi ne yaparsan yap düzenli,istikrarlı yapmalısın,ilk aklıma gelenler bunlar, düzenli yaparsan mutlaka faydasını görürsün
Çok iyi olur kuzum ben p90x degil p90x3 yaptım .. İkiside Tony Horton' un koçluğunda çalışmalar.. Aynen ınsanıty ve Max30 gibi ; p90x bir saat sürüyor, p90x3 30 dakika sürüyor.. Ben Max30 bitene kadar ikisiyle Hybrit çalışıcam ikisini birlikde yapıcam inşalllah :) bizde yağ fazlası olduğundan Kardio ile birlikde yapmamız şart zaten... P90x3 de 4 model program var.. Ben ağırlıklı olanı seçdim.. Sanırım sende yağ yakman hızlansın istediğinden ağırlıklıyı istiyorsun demi Begümüm :)tamam akşam eşime buldurayım yine, hergün yapamasamda gün aşırı olabilir, bi bakayımda videolara,çünkü p90x için malzeme lazım diye okumuştum,evde yok sanırım almak lazım
olabilir canım reklam amaçlı bırakılmış olabilir
mersi canm uygulamaya devam edicem :)Diyet urunler kullanma k.hidrat yememeye ozen goster . yogurt sut peynir yumurta mutlaka tuket bol su ic yuruyuslerin gayet guzel aynen devam et verirsin abur cuburda kes ekmek hic yemessen olmaz en azindan sabah 1 dilik ye ki vucud k.hidrat ihtiyacini karsilasin. O 5 kilo odemdi simdi basliyor asil mesele :) yesilcayda kullanirsan iyi olur
Kız Allah iyiliğini versin , beğenilerde tombul çilek diye okuyorum yeni birileri bizi takibe almış diyorum :)))Sanirim girdim diyet moduna az ugrasip tekrar spor moduna girebilirsem iyi olucak :)) evet herkes az yiyorsun diye bi ton azarladi simdi cok yiyom diye azarlandim karar verin yahuuu :)))
Begümüm yukarıda yazdım sana.. Eger benim yaptığım ağırlıklı çalışmayı istiyorsan onunda aynı Max gibi takvimi var ve 90 gün sürüyor her ay farklı 6 program var ..
Ahaha allah iyiligini versin heeKız Allah iyiliğini versin , beğenilerde tombul çilek diye okuyorum yeni birileri bizi takibe almış diyorum :)))
Senmişsin ya O :))
Sen kendine göre ayarla kuzum insanların her dediğine bakarsak oo dengemizi bulamayız :))
Sakin sakin vercez kız hıza gerek yok bebeğim :))Ahaha allah iyiligini versin heedogru soyluyorsun kesinlikle ben ac kalarak cok cok az yiyerek zayiflayabiliyorum anca
Dogru soyluyorsun bu p90x3 icin ne agirlik gerekiyor bende hic agirlik yok yapamam mi ?Sakin sakin vercez kız hıza gerek yok bebeğim :))
Sağol canım, Valla az da olsa eksi görmek çok mutlu ediyor dikkat etsem en fazla beş kilo hemen vericem ama gündüz iyi güzel yapıyorum akşam çayla bisküvi gofret götürüyorum tüm çabalarım boşa gidiyorEkmek hamur işleri ve tatlıyı azaltıp birazda spor ekledik mi gidiyor bu kilolar.. Aslında yavaş da olsa gidiyorlarda, biz sabırsızız hemen hopp günde 500 gr falan gitsin istiyoruz ki bu aslında mümkün değil.. Öyle gittiği günler oluyor evet ama vücut bir süre sonra kendini korumaya alıyor, o zaman da sinir bozucu oluyor..
Gitsinde yavaş gitsin Fatimam :) kahvaltın güzel canısı :))
Hurma ve yumurta diyeti nasıl yapılıyor yazar mısın canımSen çalıştıgın günlerde yumurtayı yap, evdeyken hurmayı dene şekerim :)
Kesinlikle o akşam atıştırmalarını kes kuzum, onun yerine marul koy limonla tırtıkla maydonez ye dometes dilimle ye.. Cünkü ağız alışkanlığı ve insan alışıksa ilk günler o boşluğu yazdığım şekilde doldurursa bir süre sonra unutuyorsun.. Aynen bende öyleydim ve göbeğimin suçlusuda genelde o akşam atıştırmalarıydı..Sağol canım, Valla az da olsa eksi görmek çok mutlu ediyor dikkat etsem en fazla beş kilo hemen vericem ama gündüz iyi güzel yapıyorum akşam çayla bisküvi gofret götürüyorum tüm çabalarım boşa gidiyor
Hurma ve yumurta diyeti nasıl yapılıyor yazar mısın canım
Kuzum p90x3 ün agırlıksız versiyonu da varDogru soyluyorsun bu p90x3 icin ne agirlik gerekiyor bende hic agirlik yok yapamam mi ?
Çok iyi olur kuzum ben p90x degil p90x3 yaptım .. İkiside Tony Horton' un koçluğunda çalışmalar.. Aynen ınsanıty ve Max30 gibi ; p90x bir saat sürüyor, p90x3 30 dakika sürüyor.. Ben Max30 bitene kadar ikisiyle Hybrit çalışıcam ikisini birlikde yapıcam inşalllah :) bizde yağ fazlası olduğundan Kardio ile birlikde yapmamız şart zaten... P90x3 de 4 model program var.. Ben ağırlıklı olanı seçdim.. Sanırım sende yağ yakman hızlansın istediğinden ağırlıklıyı istiyorsun demi Begümüm :)
Barfiks çalışması ve çeşit çeşit ağırlıklarla yapılıyor ... Bir haftalık programı bi tamamlıyım ağırlık çeşitlerine göre bende sipariş vericem.. Evde eşimin ağırlıkları var, birsürü, onlara hafiflerinden ilave edicem sadece ...
Barfiks meselesi var ki sanırım onu kuramam eve :)) Onun yerine lastikle basitini yapıyorlar programda belki onu yaparım o lastikden evde olması lazımdı...
Sonuç olarak Max30 dan kurtuluş yok sana şekerim hahahahah :))))
İkisini birlikde yapman lazım :)))
Bende agirlikli olani istiyorum aslinda . ne gerekli ?Kuzum p90x3 ün agırlıksız versiyonu da var
İstersen sanada onun takvimini atarım..
Tam çözemedim ama ilk gün için 3,4 çeşit ağırlık kullandırdı, alırız eksikleri olmadı olduğu kadar onlar kadar olması şart değil yani kızlar :)şu yağ oranımı çok merak ediyorum bu hafta yada haftaya gidicem diyetisyene, inşallah 20 li rakamlara düşmüştür.
30 dakika sürmesi çok iyi fazlasına gerçekten vakit bulamıyorum
ağırlıklı olanı tercih ederim belki kas kütlemde artış olur
bende de sadece 3 kg lık dambıl var olmadı alırım 1-2 kg lık olanlarınıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?