Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Evde oldgum zamanda surekli aciktigimi dusunuyorum surekli yemek dusunuyorum anladimki aslinda okdrda yemek duskunu bir insan degilmisim evde durmak surekli insanin dengesini bozuyor
Boş kalmamaya çalış o zaman canım boş kaldıkça yiyesi geliyor insanın :))

nasıl yapılıyor canım anlatırmısın
Ben 2 gün boyunca günde 3 öğün 7 hurma 1 kase yoğurt yedim. Çok açlık hissedersen birkaç tane haşlanmış yumurta yiyebilirsin yanında

Amin ablacım inşallah :)) aynen yaa ben şuan okuldayım ve bir an önce eve gidip spor yapmak istiyorumm :))

Yaa ne kadar güzel çok sevindim senin adına incelmek harika bir his :))

Ara öğün birkaç kuru üzüm yedim yanımda taşıyorum artık :)

Alın size spor bağımlısı bir baby örnek modeli :)
Evet çok mutlu ediyor insanı gerçekden kuzum :)

O Olivenoil
şu video hakkında da değerli bilgilerinizi rica ediyorum, bazen çok şey görmek,duymak,bilmekte iyi değil gibime geldi
böle oldım yaniii

Bu videoyu paylaşman süper olmuş kuzum.. Kas yapmanın faydalarını süper ve basit şekilde açıklamış..
Tatlım ben bu videoyu çok uzun zaman önce görmüşdüm... Burda kardio yapmayın demiyor.. Sadece kardio yapmayın , kaslarınızı geliştirin ağırlıklarla diyor.
Şimdi biz Max30 yaparken evet kardio çalışması yapıyoruz ama beden ağırlığımızla özellikle yer hareketlerinde kaslarımızı da geliştiriyoruz.Ama bir yerden sonra ağırlık eklemek şart, işde bizde bunun zaten bilincinde olduğumuz için hep en başdan beri Max dan sonra p90x e geçicez diyorduk hatırlarsanız...

Sadece yürüyüş sadece koşu, yağları eritiyor ama kas gelişimine fazla katkısı olmadığından mutlaka ağırlık eklenmeli.. Adam ne demiş hatta erkekler gibi vücudunuzu zorlayan ağırlık çalışması yapın demiş :) demek ki ağırlıkları arttırıcaz kızlar :)
Kasımız varsa zaten yattığımız yerden kalori harcıyacagız :)

kızlar bu 90px3 ün ağırlık çalışması olan takvimi, ağırlık çalışmak isteyenler buradaki videoları indirip çalışabilirler.

Kuzum sen yap p90x3 ü bak keyfine maxı da ekle önden tamam biz vücut geliştirici yada mankenlik yapmıycaz sonucda.. Yavaş yavaş.. Salona sürekli gidecekse kişi gitsin ama ne biliyim iki ay gidip sonra bırakıcaksa bence evde çalışsın daha iyi :)

evde neyle yapılır bu ağırlık işi biraz fikir yürütsek mesela 5 kg petşişeleri oklavaya bantla tuttursak olur mu ki

yok ya zaten salona gitcek vakit nerdeeeeee
işten çıkıp evdeki şe güce ancak yetişiyorum,
aynen evde yapabildiğimizi yapsak yeter,keşke yapabilsekte yapsak takvimler videolar dolu ama yapacak insan lazım

20 dakika yürüyüşün ardından eve geldim bugün 2 öğün yapacağım sanırım saat zaten 4 olmuş kahvaltıyla duruyorum o yüzden yarım elma yedim sadece az önce. Kahvaltımı geç yapmıştım da. Jillian yapacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…