Boş kalmamaya çalış o zaman canım boş kaldıkça yiyesi geliyor insanın :))Evde oldgum zamanda surekli aciktigimi dusunuyorum surekli yemek dusunuyorum anladimki aslinda okdrda yemek duskunu bir insan degilmisim evde durmak surekli insanin dengesini bozuyor
Ben 2 gün boyunca günde 3 öğün 7 hurma 1 kase yoğurt yedim. Çok açlık hissedersen birkaç tane haşlanmış yumurta yiyebilirsin yanındanasıl yapılıyor canım anlatırmısın
Amin ablacım inşallah :)) aynen yaa ben şuan okuldayım ve bir an önce eve gidip spor yapmak istiyorumm :))Ederim kuzum canım benim, tüm sevenleri hayırlısıyla kavuştursum Rabbim :)
Evlilerinde muhabbetlerini arttırsın yuvalarında huzur , bereket olsun inşallah kuzum :)
spor belli bir zamandan sonra bağımlılık yapıyor, gerçekden yapmadan huzursuz oluyorsun ve spor sonrası Mutluluk hormonları salgılandığı için mutlu oluyorsun enerjik oluyorsun, vücuduna etkilerini gördükçe de vazgeçemiyorsun gerçekden canım :))
kahvaltı güzel, fantada o kadarcık brşey yapmaz sürekli olmadığı sürece tatlım :)
kahvaltın güzel olmuş bebşim, kız diyet moduna girdin demek ki sen :)) önceden millet buna az yiyorsun diye çıkışırdı hep :))
Yaa ne kadar güzel çok sevindim senin adına incelmek harika bir his :))Evet canlarım, dün geceki Max30 +P90x3' ün ağırlıkla çalışılan programından sonra mutlu yatıp, güne öyle mutlu başladım ki, resmen vücudum incelmiş duruşum değişmişdi sabah Ohaa bir gecede mi diyeceksiniz ama evet bir gecede bile süper bir değişim var bugün vücudumda, inanın eşim bile epey incelmişssin dedi ...
Yani kesinlikle inşallah Hybrit şeklinde devam edicem ve toplamda 1 saat sürmeside benim için süper oldu..
Kardio( Max30 )+Ağırlık( p90x3) süper değişimler için hazır olun kızlar :))
Olivenoil, Az önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
#3250+ Çoklu AlıntıCevapla
Bende agirlikli olani istiyorum aslinda . ne gerekli ?[/QUOTE
İlk gün 2 kg , diğerleri tahminen 3 ve 5 kg ağırlık kullandırdı saniyorum, ama sende sadece 2 kg olsa o bile yeter başlangıçda gülüm
Alın size spor bağımlısı bir baby örnek modeli :)Boş kalmamaya çalış o zaman canım boş kaldıkça yiyesi geliyor insanın :))
Ben 2 gün boyunca günde 3 öğün 7 hurma 1 kase yoğurt yedim. Çok açlık hissedersen birkaç tane haşlanmış yumurta yiyebilirsin yanında
Amin ablacım inşallah :)) aynen yaa ben şuan okuldayım ve bir an önce eve gidip spor yapmak istiyorumm :))
Yaa ne kadar güzel çok sevindim senin adına incelmek harika bir his :))
Tatlım kuru üzüm seni acıktırır, onun yerine ceviz badem yesen daha iyi olur bence..Ara öğün birkaç kuru üzüm yedim yanımda taşıyorum artık :)
Yanında leblebi de var ama kuru üzümü tatlı krizim yüzünden taşıyorum ://Tatlım kuru üzüm seni acıktırır, onun yerine ceviz badem yesen daha iyi olur bence..
Kolay gelsin canımmKızlar bana müsade çok işim var çook önce büro işleri sonra çiçeklerime bakım yapıcam ardından ...
Arada bakarım genede öptüm hepinizi
Kesinlikle kuzum çalış.. Begüm kuzum müsaitsen o bulduğun mass takvimini paylaşsana hem burda hem Max topiğinde...kızlarda faydalansın, şu an ben fazla müsait değilim de bebeğim :)bende mi ağırlıkçalışsam nee
bende mi ağırlıkçalışsam nee
Kuzum sen yap p90x3 ü bak keyfine maxı da ekle önden tamam biz vücut geliştirici yada mankenlik yapmıycaz sonucda.. Yavaş yavaş.. Salona sürekli gidecekse kişi gitsin ama ne biliyim iki ay gidip sonra bırakıcaksa bence evde çalışsın daha iyi :)ay valla kafam karıştı, aslında hem kardio hem ağırlık en güzeli ama adam eline dambıl almaklada olmaz bu iş diyo baksana, ne yapacağuk öyle spor salonuna gitmek vakit ister maddiyat ister, biz yine yapabileceğimizi yapalım artık
evde neyle yapılır bu ağırlık işi biraz fikir yürütsek mesela 5 kg petşişeleri oklavaya bantla tuttursak olur mu kiay valla kafam karıştı, aslında hem kardio hem ağırlık en güzeli ama adam eline dambıl almaklada olmaz bu iş diyo baksana, ne yapacağuk öyle spor salonuna gitmek vakit ister maddiyat ister, biz yine yapabileceğimizi yapalım artık
yok ya zaten salona gitcek vakit nerdeeeeeeKuzum sen yap p90x3 ü bak keyfine maxı da ekle önden tamam biz vücut geliştirici yada mankenlik yapmıycaz sonucda.. Yavaş yavaş.. Salona sürekli gidecekse kişi gitsin ama ne biliyim iki ay gidip sonra bırakıcaksa bence evde çalışsın daha iyi :)
evde neyle yapılır bu ağırlık işi biraz fikir yürütsek mesela 5 kg petşişeleri oklavaya bantla tuttursak olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?