Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

akşam yemeğimi 6da yedim. 1 porsiyon bulgur pilavı yanında 1 kase yoğurt, tabi ki de ekmek yok :)
bugünü 721 kaloriyle kapadım
6700 adım atmışım diğer günlere göre baya az, hava kapalı bugün çıkasım gelmedi hiç ama evde spora devam tabi ki de
Jilli hala yapamadım birazdan yapacağım :)

Anam anaam kızlar öldüm yorgunlukdan ayyy :)) nerdeyse 200 saksı çiçeği elden geçirdim kimisinin saksısını değiştirdim.. Ekilecek tohumlar var, artık onları sonraya bırakdım, yerlerini ayarladım sadece... Çiçek sevmek güzelde bir ilkbaharda birde sonbaharda kışa girerken canımı çıkarıyorlar be ya :)

Bir ara mola verdim enerjim düşdü kahve yanında 2 tane çokoprens' e benzer Alman prensess bisküviyi hüplettim ya
Neyse akşam için mantar kavruluyor, üzerine yumurta kırıcam, hafif atlatırım inş böylece... Şimdi cevap yazamıycam canlarım, akşama yazmaya çalışırım inş ..

evde neyle yapılır bu ağırlık işi biraz fikir yürütsek mesela 5 kg petşişeleri oklavaya bantla tuttursak olur mu ki
Kız çok zekisin kuzum oklavaya bağlama fikride epey değişik bir fikir bebeğim :) oklavaya bağlamana gerek yok kuzum ... 2 litrelik su şişeleri ve tek kolla yapılan çalışmaları 5 litreliklerle yapabilirsin dumbel edinene kadar..

yok ya zaten salona gitcek vakit nerdeeeeee
işten çıkıp evdeki şe güce ancak yetişiyorum,
aynen evde yapabildiğimizi yapsak yeter,keşke yapabilsekte yapsak takvimler videolar dolu ama yapacak insan lazım
Yapcaz evde ohh kız bundan sonra sportmen hanımlarız biz be ya :)
Julian michael level 2 ve 22 dk bacak egzersizi yaptım bugün
sürekliliğin devam ediyor Maşallah tatlım .. Bölgesel eklemek de akıllıca :)

Süper bir akşam menüsü kuzum hem doyurucu hem lezzettli mıhmıh mıh :))
Jillian 1.level 5. gün de tamamdır
kuzum sen bu hafta level 1 i bitir seni Max30 a geçirelim ne dersin.. Değişimlerin daha hızlı olur.. Begüm mesela sadece eliptik bisiklet yapıyordu, Jill' e geçmeden direk Max' a geçirdik onu, zorlandı başda ama sanırım şu an ilk günlerine göre çok daha rahat .. Ne dersin jill' de vakit kaybetme kondüsyonun güzel çünkü Maşallah ben yapabileceğine inanıyorum senin .. Ardınada p90x3 ohh iki ayda epey incelirsin ...

Epey yorulduğum bir gün oldu bugün.. Şu an kalk spor yap deseler yok ki enerjim derim :)) biraz enerji toplayım gece yapıcam inşallah kızlar..
Akşam yemeğimide mantar, sogan, biber ve domatesleri kavurdum üzerinede 4 yumurta kırdım .. Bol bol yedim ekmeksiz.. Hazır birşeyler veya zararlı bişey yemekden yırttım çok şükür :)

NOT: eşimle birlikde yedik, hepsini ben yemedim yanii :))

Son düzenleme:
canım bu hafta level 1 bitince vizelerim başlıyor o dönemde spor baya sıkıntı olacak benim için çünkü eve adımımı atar atmaz gece yatana kadar ders çalışıyorum resmen. vizelerden sonra da kpssye odaklanmam gerekecek o süreçte ben yine de vize sonrası level 2 ve 3ü bitireyim diyorum canım sen ne düşünüyorsun

oh süper olmuş yarın aynı menüyü ben yapabilirim akşama :))

Canım vize sonrasında başlarsın diye düşünmüşdüm ama kpps' yede hazırlanıyorsan o zaman tempo aşırı gelebilir sana vakit açısından.. O zaman tamam sen Jill' i bitir sonuçda oda etkili bir program... Kpss den sonrada finallerin başlar heralde .. Bakarız durumuna göre tatlım :))

aynen canım çok fazla zorlamayayım diyorum o yüzden bu süreçte. jillin bitmesi sanırım kpss sınavı zamanlarına denk gelecek tam. 22 mayısta sınav. daha sonra 1 hafta sonra da finallerim başlayacak. finallerden sonra da direkt olarak max 30a geçerim o zaman canım :) mezun oluyorum artık ders sınav yok

Tamam plan süper , inş sınavlarınıda başarıyla verirsin.. Mezun olunca hele kim tutar kız seni tüm gün spor yap dur ohh .. Hadi Rabbim o günleri göstersin inşallah :))

burada da jillian yapan bir grup var sanırım. ben de yapıyorum level 1 7.günü yaptım bugün. daha önce yapıp güzel sonuç almış olanlar var mı. ben ilk defa yapıyorum

Tamam plan süper , inş sınavlarınıda başarıyla verirsin.. Mezun olunca hele kim tutar kız seni tüm gün spor yap dur ohh .. Hadi Rabbim o günleri göstersin inşallah :))
ay inşallah öyle olur ablacım sonra hayırlısıyla güzel bir iş :) sevgilimle de aramız düzelir inşallah da düğün haberini veririm size

burada da jillian yapan bir grup var sanırım. ben de yapıyorum level 1 7.günü yaptım bugün. daha önce yapıp güzel sonuç almış olanlar var mı. ben ilk defa yapıyorum
ben daha yeni başladım sayılır level . 5.günümdeyim umarım güzel sonuçlar alırız :))

Bizler hep Jillian mezunlarıyız kuzum :) ben, çilek, Efsa

Sürekli yapıldığında gerçekden faydalı, Shred' ler bitince hele ilk ay çok incelme oluyor.. Ama sen zaten incesin o fark o kadar bariz olmasa bile birkaç cm incelirsin bence genede tatlım :) Ayrıca kondüsyonu çok artıyor yapan kişinin..max30 da o yüzden pek zorlanmadık bizler :)
Bitir gel bize katıl Max30 a :))

ben daha yeni başladım sayılır level . 5.günümdeyim umarım güzel sonuçlar alırız :))
ay inşallah. daha ilk hafta haliyle bi etki yok. insan hemen gelişme görmek istiyor tabi. motivasyon sağlar insana .
bakalım ikinci haftada neler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…