Bir ay sonunda daha belirgin olur etkileri.. İlk hafta yenisin daha canım, ara vermeden sürdürmeye çalış ..ay inşallah. daha ilk hafta haliyle bi etki yok. insan hemen gelişme görmek istiyor tabi. motivasyon sağlar insana .
bakalım ikinci haftada neler olacak :)
basenim var işte onu toparlasam. gerçi jillian level 1 de kalçaya yönelim pek yok. üstt taraf daha çok çalışıyor. level 2 de sanırım daha çok kalça basen etkili olacak. 1 ayı bi tamamlayayım max 30 a da gelirim. onu da hiç yapmadım şimdiye kadar. ama dediğin gibiyse jillian dan sonra zaten yapabilirm heralde kondüsyon olarak :)Bizler hep Jillian mezunlarıyız kuzum :) ben, çilek, Efsa
Sürekli yapıldığında gerçekden faydalı, Shred' ler bitince hele ilk ay çok incelme oluyor.. Ama sen zaten incesin o fark o kadar bariz olmasa bile birkaç cm incelirsin bence genede tatlım :) Ayrıca kondüsyonu çok artıyor yapan kişinin..max30 da o yüzden pek zorlanmadık bizler :)
Bitir gel bize katıl Max30 a :))
tamam canım. ara vermemeye dikkat ederim . deneyimlisin önerilerin benim için altınBir ay sonunda daha belirgin olur etkileri.. İlk hafta yenisin daha canım, ara vermeden sürdürmeye çalış ..
Etkili gibi görünmüyor olsada hoplamalar zıplamalar bacaklara etkili mutlaka, kardiolar çok olduğundan yağlar direk hedefi canım, asıl bölgesel çalışmalarda yağları eritmek daha zor.. Jill' den sonra kesinlikle rahat yaparsın Max' ı canım endişen hiç olmasın :)basenim var işte onu toparlasam. gerçi jillian level 1 de kalçaya yönelim pek yok. üstt taraf daha çok çalışıyor. level 2 de sanırım daha çok kalça basen etkili olacak. 1 ayı bi tamamlayayım max 30 a da gelirim. onu da hiç yapmadım şimdiye kadar. ama dediğin gibiyse jillian dan sonra zaten yapabilirm heralde kondüsyon olarak :)
Sağol tatlım yıllardır kısa sürelerde de olsa spor yapıyorum azıcık araştırınca biraz birikim oldu haliyle kuzum :) bilmekden çok motivasyon ve süreklilik önemli onuda forumda hep birlikde sağlıyoruz kuzum :)tamam canım. ara vermemeye dikkat ederim . deneyimlisin önerilerin benim için altın
jillian çok etkili sakın bırakma devam ett..aramıza hoşgeldinGonulSenligim
Sen Antalya' ya gidecek misin kuzum ?jillian çok etkili sakın bırakma devam ett..
Etkili gibi görünmüyor olsada hoplamalar zıplamalar bacaklara etkili mutlaka, kardiolar çok olduğundan yağlar direk hedefi canım, asıl bölgesel çalışmalarda yağları eritmek daha zor.. Jill' den sonra kesinlikle rahat yaparsın Max' ı canım endişen hiç olmasın :)
Sağol tatlım yıllardır kısa sürelerde de olsa spor yapıyorum azıcık araştırınca biraz birikim oldu haliyle kuzum :) bilmekden çok motivasyon ve süreklilik önemli onuda forumda hep birlikde sağlıyoruz kuzum :)
teşekkürler canım,hoş buldum :)aramıza hoşgeldinGonulSenligim
30 günü tamamlamadan bırakmayı düşünmüyorum canım. inşallahjillian çok etkili sakın bırakma devam ett..
Oku tatlım faydalı paylaşımlarımız var, arada fazla kaynatsakda , zevkle eğlenerek okursun hem.. Sende eğlenceli bir tipsin gel kız bitirde çabuk, daha bir neşe gelir topiğimize inş :)cardio anlamında haklısın bakmax 30 hiç aklımda yoktu ama bak sen deyince sizin max 30 topiğini okumaya başladım. sanırım jillian 30 günü bitirince max 30 a başlamayı denicem.
teşekkürler canım,hoş buldum :)
30 günü tamamlamadan bırakmayı düşünmüyorum canım. inşallah
aynen çok güzel paylaşımlar var. o kaynatmalarınız insana daha da bi heves katıyor yalnızOku tatlım faydalı paylaşımlarımız var, arada fazla kaynatsakda , zevkle eğlenerek okursun hem.. Sende eğlenceli bir tipsin gel kız bitirde çabuk, daha bir neşe gelir topiğimize inş :)
Sabırsızlıkla bekliycez kuzum.. Ama buradan da Jill paylaşımlarını yapabilirsin aramızda kal kuzum :)aynen çok güzel paylaşımlar var. o kaynatmalarınız insana daha da bi heves katıyor yalnızay teşekkür ederim canımcım 23 gün sonra max 30 ile karşınızdayım
abla her zaman devamlılık sağlayamayız ki tek hayatımız spor ve diyet değil o yüzden arada bunlara göz yummalıyız yeterki tamamen salmayalımKızlar eşim tatile gidelim diyip duruyor, kvalidem rahatsız azıcık ertelemişdik, şimdi daha iyi çok şükür.
Bu hafta muhtemelen gideceğiz gibi daha rezervasyonu yapmadık ama an meselesi .. En çokda sporuma ve diyetime üzülüyorum. Çünkü daha Tr' ye gitmeden önceki kiloma inemedim beni bir ay geriye attı. Ama eşimide kıramıyorum, güneş görmem lazım diyor haklıda D vitamin değerleri o kadar düşük ki ilaç kullansada doğal güneş gibi olmaz..
Ama bu sefer diyetime ve sporuma özen göstericem inş gitsekde, en azından yürüyüş yapıcam..
Bakalım yarına muhtemelen ekstra bir durum olmazsa netleşir ...
Şöyle bölünmeler olmasa iyi olacak ama napalım işde, olmadı kaldığımız yerden yeniden başlıya başlıya devam canlarım :)
yazarım tabisi :) burada da yapanlar varmış zaten hem birbirimizi desteklemiş oluruz :)Sabırsızlıkla bekliycez kuzum.. Ama buradan da Jill paylaşımlarını yapabilirsin aramızda kal kuzum :)
işte bizde de öyle bir şey var ki 1 hafta yapmasak bi daha yapasımız gelmiyorabla her zaman devamlılık sağlayamayız ki tek hayatımız spor ve diyet değil o yüzden arada bunlara göz yummalıyız yeterki tamamen salmayalım
Ayy evet kuzum öyle napalım vazgeçmeden devam edicez döndüğümüzde inş .abla her zaman devamlılık sağlayamayız ki tek hayatımız spor ve diyet değil o yüzden arada bunlara göz yummalıyız yeterki tamamen salmayalım
Evet evet epey Jill yapan var canım topiğimizde sende gel :)yazarım tabisi :) burada da yapanlar varmış zaten hem birbirimizi desteklemiş oluruz :)
aa üşengeçliği bırakmamız gerek biz sportif bireylerizişte bizde de öyle bir şey var ki 1 hafta yapmasak bi daha yapasımız gelmiyorüşengeçlik had safhada
bizde eşimle antalyaya gidiyoruz abla ailem orda spora devam edcem orda ama diyet için bişe diyemiyorum ama annem genelde sağlıklı şeyler yemekler yapar dikkatediyor allahtannKızlar eşim tatile gidelim diyip duruyor, kvalidem rahatsız azıcık ertelemişdik, şimdi daha iyi çok şükür.
Bu hafta muhtemelen gideceğiz gibi daha rezervasyonu yapmadık ama an meselesi .. En çokda sporuma ve diyetime üzülüyorum. Çünkü daha Tr' ye gitmeden önceki kiloma inemedim beni bir ay geriye attı. Ama eşimide kıramıyorum, güneş görmem lazım diyor haklıda D vitamin değerleri o kadar düşük ki ilaç kullansada doğal güneş gibi olmaz..
Ama bu sefer diyetime ve sporuma özen göstericem inş gitsekde, en azından yürüyüş yapıcam..
Bakalım yarına muhtemelen ekstra bir durum olmazsa netleşir ...
Şöyle bölünmeler olmasa iyi olacak ama napalım işde, olmadı kaldığımız yerden yeniden başlıya başlıya devam canlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?