Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

basenim var işte onu toparlasam. gerçi jillian level 1 de kalçaya yönelim pek yok. üstt taraf daha çok çalışıyor. level 2 de sanırım daha çok kalça basen etkili olacak. 1 ayı bi tamamlayayım max 30 a da gelirim. onu da hiç yapmadım şimdiye kadar. ama dediğin gibiyse jillian dan sonra zaten yapabilirm heralde kondüsyon olarak :)

Etkili gibi görünmüyor olsada hoplamalar zıplamalar bacaklara etkili mutlaka, kardiolar çok olduğundan yağlar direk hedefi canım, asıl bölgesel çalışmalarda yağları eritmek daha zor.. Jill' den sonra kesinlikle rahat yaparsın Max' ı canım endişen hiç olmasın :)
tamam canım. ara vermemeye dikkat ederim . deneyimlisin önerilerin benim için altın
Sağol tatlım yıllardır kısa sürelerde de olsa spor yapıyorum azıcık araştırınca biraz birikim oldu haliyle kuzum :) bilmekden çok motivasyon ve süreklilik önemli onuda forumda hep birlikde sağlıyoruz kuzum :)

Kızlar eşim tatile gidelim diyip duruyor, kvalidem rahatsız azıcık ertelemişdik, şimdi daha iyi çok şükür.
Bu hafta muhtemelen gideceğiz gibi daha rezervasyonu yapmadık ama an meselesi .. En çokda sporuma ve diyetime üzülüyorum. Çünkü daha Tr' ye gitmeden önceki kiloma inemedim beni bir ay geriye attı. Ama eşimide kıramıyorum, güneş görmem lazım diyor haklıda D vitamin değerleri o kadar düşük ki ilaç kullansada doğal güneş gibi olmaz..

Ama bu sefer diyetime ve sporuma özen göstericem inş gitsekde, en azından yürüyüş yapıcam..
Bakalım yarına muhtemelen ekstra bir durum olmazsa netleşir ...

Şöyle bölünmeler olmasa iyi olacak ama napalım işde, olmadı kaldığımız yerden yeniden başlıya başlıya devam canlarım :)

cardio anlamında haklısın bak max 30 hiç aklımda yoktu ama bak sen deyince sizin max 30 topiğini okumaya başladım. sanırım jillian 30 günü bitirince max 30 a başlamayı denicem.

teşekkürler canım,hoş buldum :)

jillian çok etkili sakın bırakma devam ett..
30 günü tamamlamadan bırakmayı düşünmüyorum canım. inşallah

Oku tatlım faydalı paylaşımlarımız var, arada fazla kaynatsakda , zevkle eğlenerek okursun hem.. Sende eğlenceli bir tipsin gel kız bitirde çabuk, daha bir neşe gelir topiğimize inş :)

Oku tatlım faydalı paylaşımlarımız var, arada fazla kaynatsakda , zevkle eğlenerek okursun hem.. Sende eğlenceli bir tipsin gel kız bitirde çabuk, daha bir neşe gelir topiğimize inş :)
aynen çok güzel paylaşımlar var. o kaynatmalarınız insana daha da bi heves katıyor yalnız ay teşekkür ederim canımcım 23 gün sonra max 30 ile karşınızdayım

abla her zaman devamlılık sağlayamayız ki tek hayatımız spor ve diyet değil o yüzden arada bunlara göz yummalıyız yeterki tamamen salmayalım

abla her zaman devamlılık sağlayamayız ki tek hayatımız spor ve diyet değil o yüzden arada bunlara göz yummalıyız yeterki tamamen salmayalım
işte bizde de öyle bir şey var ki 1 hafta yapmasak bi daha yapasımız gelmiyor üşengeçlik had safhada

bizde eşimle antalyaya gidiyoruz abla ailem orda spora devam edcem orda ama diyet için bişe diyemiyorum ama annem genelde sağlıklı şeyler yemekler yapar dikkatediyor allahtann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…