bazen günde iki kere yap hemen bitir gel max 30 ben öle yapmıştımmcardio anlamında haklısın bakmax 30 hiç aklımda yoktu ama bak sen deyince sizin max 30 topiğini okumaya başladım. sanırım jillian 30 günü bitirince max 30 a başlamayı denicem.
teşekkürler canım,hoş buldum :)
30 günü tamamlamadan bırakmayı düşünmüyorum canım. inşallah
bazen günde iki kere yap hemen bitir gel max 30 ben öle yapmıştımm.
Spor yapsan yeter zaten kuzum.. Dönünce diyetine devam edersin inşallah :)bizde eşimle antalyaya gidiyoruz abla ailem orda spora devam edcem orda ama diyet için bişe diyemiyorum ama annem genelde sağlıklı şeyler yemekler yapar dikkatediyor allahtann
bırakmam inşallah kuzım Allah nasip ettiği sürece spor artık hep hayatımda olucak, sizlerde ideal kilonuza inseniz bile bi pilates bişey ekleyin mutlaka canlarım :)
aynen sporu hayata düzenli katmak lazım canımcım ya. umarım başarabilirizSpor yapsan yeter zaten kuzum.. Dönünce diyetine devam edersin inşallah :)
bırakmam inşallah kuzım Allah nasip ettiği sürece spor artık hep hayatımda olucak, sizlerde ideal kilonuza inseniz bile bi pilates bişey ekleyin mutlaka canlarım :)
Ayy havalardayım indirin kızz beni :)) sağol bebeğim biz hepbirlikde varız:))o bizim idolümüz
bitirene kadar ayarlarsın tatlım :)şimdik max30 videolarını indirebilmem için kotamın yenilnemesi lazım o da yeni ayda olcak. bu ay birazcık doldurdum da ben halletcem ama gerekirse nişanlıma indirtirim.
canım benim çok teşekkürler şımartıyorsunuz beni ayy
Uyy kuzum ya bizde seni çok sevdik, seviyoruz canım benimAy hepinizi çok seviyorum kızlar :)))
İnşallah başarırız kuzum, dün p90x3 yapan bir bayan vardı, yaşı kaç bilemiyorum ama yüzünden 50nin üzerinde olduğu aşikar hatta 55 in üzerindedir, ama kadında bir vücud var barbi bebek gibi o kadar yanii inanaılmaz sporun etkileri canım :) sağlıklı bir hayat için spor spor, ben işin gösteriş kısmında değilim.. Sağlıklı oluyum, eşim beni beğensin, kendim kendimi beğeniyim yeter yani :))a
aynen sporu hayata düzenli katmak lazım canımcım ya. umarım başarabiliriz
ayyy hep hayalimİnşallah başarırız kuzum, dün p90x3 yapan bir bayan vardı, yaşı kaç bilemiyorum ama yüzünden 50nin üzerinde olduğu aşikar hatta 55 in üzerindedir, ama kadında bir vücud var barbi bebek gibi o kadar yanii inanaılmaz sporun etkileri canım :) sağlıklı bir hayat için spor spor, ben işin gösteriş kısmında değilim.. Sağlıklı oluyum, eşim beni beğensin, kendim kendimi beğeniyim yeter yani :))
sen zaten fitsin ayy Maşallah , iyice fıstık olursun spor yapıncada :)ayyy hep hayalimkim istemez ki öyle fiziği olsun :) aynen şekerim önce sağlık ,sonrası ise aynalarla barışıklık :) aynaya bakınca memnun olmak istiyorum kesinlikle
İyim Canım sen nasılsın neler yapıyorsun
İyiyim ya bildiğin gibi öyle değişen bişey yok sen napıyosjn uğramıyorsun buraya?İyim Canım sen nasılsın neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?