Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

bazen günde iki kere yap hemen bitir gel max 30 ben öle yapmıştımm.

bazen günde iki kere yap hemen bitir gel max 30 ben öle yapmıştımm.

şimdik max30 videolarını indirebilmem için kotamın yenilnemesi lazım o da yeni ayda olcak. bu ay birazcık doldurdum da ben halletcem ama gerekirse nişanlıma indirtirim.

bizde eşimle antalyaya gidiyoruz abla ailem orda spora devam edcem orda ama diyet için bişe diyemiyorum ama annem genelde sağlıklı şeyler yemekler yapar dikkatediyor allahtann
Spor yapsan yeter zaten kuzum.. Dönünce diyetine devam edersin inşallah :)
hadi bakem inşallah
gerçi O Olivenoil oldukça azimli . ara verse de bırakmaz. hem zati bizler de burdayız paçasından yakalarız bizi bırakmasın diye
bırakmam inşallah kuzım Allah nasip ettiği sürece spor artık hep hayatımda olucak, sizlerde ideal kilonuza inseniz bile bi pilates bişey ekleyin mutlaka canlarım :)

a
aynen sporu hayata düzenli katmak lazım canımcım ya. umarım başarabiliriz

o bizim idolümüz
Ayy havalardayım indirin kızz beni :)) sağol bebeğim biz hepbirlikde varız:))
şimdik max30 videolarını indirebilmem için kotamın yenilnemesi lazım o da yeni ayda olcak. bu ay birazcık doldurdum da ben halletcem ama gerekirse nişanlıma indirtirim.
bitirene kadar ayarlarsın tatlım :)

kesinlikle iyiki varsın O Olivenoil ablamız canımız..
canım benim çok teşekkürler şımartıyorsunuz beni ayy sizlerde iyiki varsınız, benim devamlılığımda sizler sayesinde canlarım

a

aynen sporu hayata düzenli katmak lazım canımcım ya. umarım başarabiliriz
İnşallah başarırız kuzum, dün p90x3 yapan bir bayan vardı, yaşı kaç bilemiyorum ama yüzünden 50nin üzerinde olduğu aşikar hatta 55 in üzerindedir, ama kadında bir vücud var barbi bebek gibi o kadar yanii inanaılmaz sporun etkileri canım :) sağlıklı bir hayat için spor spor, ben işin gösteriş kısmında değilim.. Sağlıklı oluyum, eşim beni beğensin, kendim kendimi beğeniyim yeter yani :))

ayyy hep hayalim kim istemez ki öyle fiziği olsun :) aynen şekerim önce sağlık ,sonrası ise aynalarla barışıklık :) aynaya bakınca memnun olmak istiyorum kesinlikle

Kızlar max30 2. Ay 3. Hafta 2. Gün MAX OUT POWER tamamdır. Ardından da P90x3 ikinci gün programını yapıyım dedim, anam hiç ağırlık yok habire kardio gibi bişeyler :)) başka günlerinkilere bakdım;
Haftada 2 gün ağırlık+barfiks
Haftada bir gün cardio
Haftada 1 gün barfiks
Haftada bir gün yoga
Haftada bir gün plates

Çalışması var.. Hergün ağırlık yok yani.. Kas gruplarını çalıştırmak için farklı program yapmış hergüne... Zamanda çok çabuk geçiyor.. Alışmışız Max ın temposuna bu çok kolay geliyor ve zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan :) devam edelim bakalım.. Hergüne ağırlık olsaydı diyorum ama olmamasınında bir sebebi varmış. Kaslar dinlendikce geliştiği için hergüne farklı çalışma uygulatıyor Tony Horton.. Yogası be pilateside var kızlar :))

Günaydının kızlarr ben geldim... Topik sahibimizin istek ve ısrarını kıramadım, alçak gönüllü bayaaann

Evet neler yaptığıma gelinirse 9 nisan büyük oğlumun d.günüydü kutlamalar gezmeler pastalar karbonhidratın dibine vurdum resmen, korkumdan tartıya bile çıkamıyorum
Yalnız telafi edicem dün resmen açlıktan bağıra bağıra yattım yatağa
Bu arada arkadaşlar Fıtness blender round 5i 15$ karşılığında satın aldım Mail'ime geldi, bugün başladım diyeyim çünkü ilk günü daha çok test şeklindeydi, evet gelelim yorumlara
Şuan bacaklarım ellerim titriyor yazarken izlerken kolay gibi duruyordu ama max 30 aratacak gibi, squatın 1500 çeşidini yapmışımdır Ayy bacaklarım popom dayak yemiş gibi ağrıyor...bayıldım ama programa harikaaaa Shaun uyuzu gibi koştura koştura yaptırıp insanı bezdirmiyor en azından ama zor asla kolay diyemem 5 aydır spor yapmama rağmen çoğu yerlerde duraksadım, yarın dambıllarla çalışacam
Spordan önce bir büyük bardak kakaolu süt içtim, kahvaltımda omlet ve yeşil çay içicem
Akşama doğru halim olursa Zumba düşünüyorum arkasına da biraz ip atlama şuan bacaklarımın üstüne basamıyorum Nasıl kalkıp mutfağa gidecem
Neyse şekerler öpüldünüz

Aaa Seda gelmiş hoşgeldin tatlım :))
İşlerim var sabah sabah onları biraz hallediyim gelicem kızlar inş :)

Bu sabah 75,60 gördüm ohh nihayet Tr' ye gitmeden önceki vücuduma ve kiloma kavuşdum ya.. Kızlar çok inceldi vücudum iki günde bu kadar mı olur ya :))) gelcem anacığım öptüm hepinizide :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…