Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızz ne yaptında iki günde inceldiin hele de bakim, kaçırdım ben Oray'ı??

Yaa ben de o seviyelere gelsem artık bir an önce di mii :)) jillian yenicem seni :)

Hoşgeldin canım seni tekrar görmek güzel :) ne kadar da hareketlisin öyle maşallaaah :))

Ohh süper canım çok sevindim senin adına :)

Herkese selam kızlarr

Kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
2 kiraz domates

Kahvaltı sonrası 40 dakika yürüyüş

Öğle yemeği
1 küçük kase kadar bulgur
1 küçük kase de yoğurt
1 adet haşlanmış yumurta

Sonrasında 20 dakika yürüyüş

Ya şu Zumbaya ara ver kız accık şaşırsın vücudun.. Sporda şaşırtma çok işe yarıyor, şöyle bi on gün yapma Zumba' yı yerine başka birşey yap.. On gün sonra yeniden başla bak daha faydalı olur kuzum :)

Yeni programının etkilerini bekliyorum merakla canımcıım :)

Ağrısın işde o ağrılar işe yaradığını gösteriyor ayy ne güzel ohh ohh :)
Selam hanımlarr :) :)
Selam kuzum, sen çalışıyor musun bebeğim, ayy bide nişanlıymış ayy Maşallah kuzuma Allah tamamına erdirsin inş tatlım :)

Kızz ne yaptında iki günde inceldiin hele de bakim, kaçırdım ben Oray'ı??
Söylemem sır
Kız napcam Max arkasına p90x3 ekledim ağırlıklarla çalışılıyor, vücudum sapıttı ohh olsun ona.. Birde regl sonrası şişlik bende regl bitince bir hafta sonra tam kendine geliyor onunda etkisi var tabii.. Ama inceldiğimi ve karın kaslarımı hissediyorum nerdeyse taş kescek karnım.. Ama üzerindeki yağlar hala var yani

Bu sabah tartıda nasıldın kuzum ?? Süper menülerin yine, sabahları hala yumurta yenmiyor yalnız :) kız ye işde spor yapıyorsun , en fazla protein yumurta beyazında var ve kasların için gerekli tatlım.. Yoksa kasların toparlıyamaz kendini... Spor yapanlar en azından günde iki yumurta yesinler mutlaka ..

Ya abla bu sabah 88.4 çıktım neden öyle oldu ki dün 1 tane çikolata kaçamağı yaptım diye bu kadar fark eder mi ya çok moralim bozuldu. Yaa öğle akşam yemeye çalışıyorum kuzum sabah yemiyveriyim olmaz mı valla içim dışım yumurta olcak kız öğle yemeğimde yedim hem bak :)))
Kahvede iç kız arada bişey olmaz ben şimdi içiyorum.. Kahve dayanmıyor zaten bana ..
Diyete olanı nasıl anlarsınız sorusuna cevap gibi olmuş :) süper :))
Arada içiyorum ablacım ama yeşil çay mı kahve mi diye 2 dakika düşünüp yağlarım erisij yeşil çay içeyim diyorum bir de sade kahve benim midemi çok yakıyor o yüzden sınav zamanlarımda uyumamak için içiyorum çoğunlukla :))

Kuzum dün bulgur pilavı ve ayran içmişdin demi akşam;
İşde o pilav şişlik yapıyor ve tuzlu ayran da .
evde ayran yapıyorsan tuzunu çok çok az ya da hiç atmadan iç..
Ve hiç meraklanma o şişlik iki güne geçecek tatlım.. Şu an karnında o bulgurlar bide onunda şişliği var :)
Tartıda artı görünce moral bozmak yok, eger bozuluyorsan seni gerçekden etkiliyorsa haftada bir tartıl.. Ben mesela asla dayanamam diyet dönemlerinde ardarda tartılmadığım gün yokdur benim öyle bişeyim ben işde :))

Kız Seda söylemeyi unuttum , anam resminde film yıldızları gibisin ayy Maşallah kız, incelince bide off ki off :))
Sağollll bebeğimm o senin güzel bakan gözlerinden
Uuhuuuuu bizim esas kadına bak sen p90x3 lere başlamış, bsrfix mi çekiyon anam evde neydiyon kızz sen onu da becerin shaunu hallettin onu mu edemeyecen
Bende de ağırlıklar var şekerim yarın mesela ağırlıklı günüm, kız çok sevdim bu programı kafamın karışmasına izin vermiyor en azından, o kadar güzel harmanlanmış ki videolar kafa yormana araştırma yapmana hiç gerek yok...
Round 5 almışım iyiki en zor olanı, dağıtacam ortalığı

Bende hafta sonu kısır yedim ve hep fazla fazla çıkdım tartıda ama biliyorum onlar geçici şişlik hiç telaş yapmadım bile ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…