Kızz ne yaptında iki günde inceldiin hele de bakim, kaçırdım ben Oray'ı??Aaa Seda gelmiş hoşgeldin tatlım :))
İşlerim var sabah sabah onları biraz hallediyim gelicem kızlar inş :)
Bu sabah 75,60 gördüm ohh nihayet Tr' ye gitmeden önceki vücuduma ve kiloma kavuşdum ya.. Kızlar çok inceldi vücudum iki günde bu kadar mı olur ya :))) gelcem anacığım öptüm hepinizide :))
Yaa ben de o seviyelere gelsem artık bir an önce di mii :)) jillian yenicem seni :)Kızlar max30 2. Ay 3. Hafta 2. Gün MAX OUT POWER tamamdır. Ardından da P90x3 ikinci gün programını yapıyım dedim, anam hiç ağırlık yok habire kardio gibi bişeyler :)) başka günlerinkilere bakdım;
Haftada 2 gün ağırlık+barfiks
Haftada bir gün cardio
Haftada 1 gün barfiks
Haftada bir gün yoga
Haftada bir gün plates
Çalışması var.. Hergün ağırlık yok yani.. Kas gruplarını çalıştırmak için farklı program yapmış hergüne... Zamanda çok çabuk geçiyor.. Alışmışız Max ın temposuna bu çok kolay geliyor ve zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan :) devam edelim bakalım.. Hergüne ağırlık olsaydı diyorum ama olmamasınında bir sebebi varmış. Kaslar dinlendikce geliştiği için hergüne farklı çalışma uygulatıyor Tony Horton.. Yogası be pilateside var kızlar :))
Hoşgeldin canım seni tekrar görmek güzel :) ne kadar da hareketlisin öyle maşallaaah :))Günaydının kızlarr ben geldim...Topik sahibimizin istek ve ısrarını kıramadım, alçak gönüllü bayaaann
Evet neler yaptığıma gelinirse 9 nisan büyük oğlumun d.günüydü kutlamalar gezmeler pastalar karbonhidratın dibine vurdum resmen, korkumdan tartıya bile çıkamıyorum
Yalnız telafi edicem dün resmen açlıktan bağıra bağıra yattım yatağa
Bu arada arkadaşlar Fıtness blender round 5i 15$ karşılığında satın aldım Mail'ime geldi, bugün başladım diyeyim çünkü ilk günü daha çok test şeklindeydi, evet gelelim yorumlara
Şuan bacaklarım ellerim titriyor yazarken izlerken kolay gibi duruyordu ama max 30 aratacak gibi, squatın 1500 çeşidini yapmışımdırAyy bacaklarım popom dayak yemiş gibi ağrıyor...bayıldım ama programa harikaaaa Shaun uyuzu gibi koştura koştura yaptırıp insanı bezdirmiyor en azından ama zor asla kolay diyemem 5 aydır spor yapmama rağmen çoğu yerlerde duraksadım, yarın dambıllarla çalışacam
Spordan önce bir büyük bardak kakaolu süt içtim, kahvaltımda omlet ve yeşil çay içicem
Akşama doğru halim olursa Zumba düşünüyorum arkasına da biraz ip atlama şuan bacaklarımın üstüne basamıyorum Nasıl kalkıp mutfağa gidecem
Neyse şekerler öpüldünüz
Ohh süper canım çok sevindim senin adına :)Aaa Seda gelmiş hoşgeldin tatlım :))
İşlerim var sabah sabah onları biraz hallediyim gelicem kızlar inş :)
Bu sabah 75,60 gördüm ohh nihayet Tr' ye gitmeden önceki vücuduma ve kiloma kavuşdum ya.. Kızlar çok inceldi vücudum iki günde bu kadar mı olur ya :))) gelcem anacığım öptüm hepinizide :))
Olsun canım zaten boş oturmaktansa yeterki hareket olsun dimiiKaizen- sağolasın Can'ım, iki çocuk arası 3,5 yaş ev işi yemek o bu şu... mecbur hareketli olacam başka Bi seçeneğim yok kız maalesef
Doğru benim evde oturma gibi bir alternatifim yok, 1 yılda ücretsiz izne ayrıldım bakalım Nasıl geçecek!Olsun canım zaten boş oturmaktansa yeterki hareket olsun dimii
Miniklerle gezin tozun işte ohDoğru benim evde oturma gibi bir alternatifim yok, 1 yılda ücretsiz izne ayrıldım bakalım Nasıl geçecek!
Aynenn kız ben de öyle yapıcam da ama o gezmeleri zayıf ve istediğim kıyafetleri giyerek yapmak istiyorum inşallah:))Miniklerle gezin tozun işte oh
Hepimiz o istediğimiz zayıflığa ulaşacağız inşallah canım:)))Aynenn kız ben de öyle yapıcam da ama o gezmeleri zayıf ve istediğim kıyafetleri giyerek yapmak istiyorum inşallah:))
Ya şu Zumbaya ara ver kız accık şaşırsın vücudun.. Sporda şaşırtma çok işe yarıyor, şöyle bi on gün yapma Zumba' yı yerine başka birşey yap.. On gün sonra yeniden başla bak daha faydalı olur kuzum :)Günaydının kızlarr ben geldim...Topik sahibimizin istek ve ısrarını kıramadım, alçak gönüllü bayaaann
Evet neler yaptığıma gelinirse 9 nisan büyük oğlumun d.günüydü kutlamalar gezmeler pastalar karbonhidratın dibine vurdum resmen, korkumdan tartıya bile çıkamıyorum
Yalnız telafi edicem dün resmen açlıktan bağıra bağıra yattım yatağa
Bu arada arkadaşlar Fıtness blender round 5i 15$ karşılığında satın aldım Mail'ime geldi, bugün başladım diyeyim çünkü ilk günü daha çok test şeklindeydi, evet gelelim yorumlara
Şuan bacaklarım ellerim titriyor yazarken izlerken kolay gibi duruyordu ama max 30 aratacak gibi, squatın 1500 çeşidini yapmışımdırAyy bacaklarım popom dayak yemiş gibi ağrıyor...bayıldım ama programa harikaaaa Shaun uyuzu gibi koştura koştura yaptırıp insanı bezdirmiyor en azından ama zor asla kolay diyemem 5 aydır spor yapmama rağmen çoğu yerlerde duraksadım, yarın dambıllarla çalışacam
Spordan önce bir büyük bardak kakaolu süt içtim, kahvaltımda omlet ve yeşil çay içicem
Akşama doğru halim olursa Zumba düşünüyorum arkasına da biraz ip atlama şuan bacaklarımın üstüne basamıyorum Nasıl kalkıp mutfağa gidecem
Neyse şekerler öpüldünüz
Selam kuzum, sen çalışıyor musun bebeğim, ayy bide nişanlıymış ayy Maşallah kuzuma Allah tamamına erdirsin inş tatlım :)Selam hanımlarr :) :)
Söylemem sırKızz ne yaptında iki günde inceldiin hele de bakim, kaçırdım ben Oray'ı??
Bu sabah tartıda nasıldın kuzum ?? Süper menülerin yine, sabahları hala yumurta yenmiyor yalnız :) kız ye işde spor yapıyorsun , en fazla protein yumurta beyazında var ve kasların için gerekli tatlım.. Yoksa kasların toparlıyamaz kendini... Spor yapanlar en azından günde iki yumurta yesinler mutlaka ..Herkese selam kızlarr
Kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
2 kiraz domates
Kahvaltı sonrası 40 dakika yürüyüş
Öğle yemeği
1 küçük kase kadar bulgur
1 küçük kase de yoğurt
1 adet haşlanmış yumurta
Sonrasında 20 dakika yürüyüş
Kız Seda söylemeyi unuttum , anam resminde film yıldızları gibisin ayy Maşallah kız, incelince bide off ki off :))Aynenn kız ben de öyle yapıcam da ama o gezmeleri zayıf ve istediğim kıyafetleri giyerek yapmak istiyorum inşallah:))
Kahvede iç kız arada bişey olmaz ben şimdi içiyorum.. Kahve dayanmıyor zaten bana ..Okulda herkes kahve içerken siz yeşil çay içiyorsanız diyettesiniz demektir
Ya abla bu sabah 88.4 çıktım neden öyle oldu kiBu sabah tartıda nasıldın kuzum ?? Süper menülerin yine, sabahları hala yumurta yenmiyor yalnız :) kız ye işde spor yapıyorsun , en fazla protein yumurta beyazında var ve kasların için gerekli tatlım.. Yoksa kasların toparlıyamaz kendini... Spor yapanlar en azından günde iki yumurta yesinler mutlaka ..
Arada içiyorum ablacım ama yeşil çay mı kahve mi diye 2 dakika düşünüp yağlarım erisij yeşil çay içeyim diyorumKahvede iç kız arada bişey olmaz ben şimdi içiyorum.. Kahve dayanmıyor zaten bana ..
Diyete olanı nasıl anlarsınız sorusuna cevap gibi olmuş :) süper :))
Kuzum dün bulgur pilavı ve ayran içmişdin demi akşam;Ya abla bu sabah 88.4 çıktım neden öyle oldu kidün 1 tane çikolata kaçamağı yaptım diye bu kadar fark eder mi ya çok moralim bozuldu. Yaa öğle akşam yemeye çalışıyorum kuzum sabah yemiyveriyim olmaz mı valla içim dışım yumurta olcak kız öğle yemeğimde yedim hem bak :)))
Arada içiyorum ablacım ama yeşil çay mı kahve mi diye 2 dakika düşünüp yağlarım erisij yeşil çay içeyim diyorumbir de sade kahve benim midemi çok yakıyor o yüzden sınav zamanlarımda uyumamak için içiyorum çoğunlukla :))
Sağollll bebeğimm o senin güzel bakan gözlerindenKız Seda söylemeyi unuttum , anam resminde film yıldızları gibisin ayy Maşallah kız, incelince bide off ki off :))
Uuhuuuuu bizim esas kadına bak sen p90x3 lere başlamış, bsrfix mi çekiyon anam evde neydiyonSöylemem sır
Kız napcam Max arkasına p90x3 ekledim ağırlıklarla çalışılıyor, vücudum sapıttı ohh olsun ona.. Birde regl sonrası şişlik bende regl bitince bir hafta sonra tam kendine geliyor onunda etkisi var tabii.. Ama inceldiğimi ve karın kaslarımı hissediyorum nerdeyse taş kescek karnım.. Ama üzerindeki yağlar hala var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?