Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Yok ablacım yoğurt yedim ayran değil, hiç tuz kullanmıyorum yemeklerde bile:) evet abla haklısın bulgur yüzünden oldu kesin ama bugün iyi yürüdüm evde de jill yapıcam umarım iner şişlik. Ya canım bem de duramıyorum her gün sabah kalkınca merakla tartıya koşuyorum. Moralim bozuluyor ama daha da spor yapasım geliyor demekki bir şeyleri yanlış yapmışım diyorum hemen toparlanmak için uğraşıyorum:))

Kız Seda iyiki geldin anam, sen olmayınca az gülüyom kız ben :)
Esas kadın haaa
Valla barfiks çekicemde o aletleri evde nereye kurucam, kapı üstüne falan monte edilmesi lazım, ben sporumu ekran büyük diye salonda yapıyorum, diğer yerlere sığamam burda koşturuyorum isteğim gibi.. Salonada barfiks nasıl kurayım ayy :)) Eşimde titizdir pek , oda istemez salonda :)
Ya ayaklılar var galıba ama , biraz yapıyımda ben bi güzellik düşüncem ... Kız sırt kol omuz karın her yeri çalıştırır o barfiks, zaten en ifrit olduğum yer sırt yağlarım benim, o kadar inceldim hala çamaşırın altında tek kat duruyor anam gitmedi gitmiyor gıcık şey..
Barfiks yerine Lastik kullanıyorlar, bizde eşimin vardı ama sabah aradım bulamadım, aşağı bodruma kaldırmış olabilirim orayada inemedim şimdi.. Anam sen gibi benim eşimde de envai aletler varda 4 yıldır bel fırığından artık yürüyüş dışında bişey yapmıyor.. Lastik alabilirim şimdilik barfiks yerine :)

Anam envai çeşit ağırlık envai çeşit farklı aletler var bu p90serilerinde ... Ama olmadan yapan kişi de var yani alternatifler var bu sizleri ürkütmesin...

Kesinlikle iyi yaptın o programı almakla sen bencede tatlım , ağırlıkla yapılan çalışmalar çok etkili oluyor bugğn yap yarın gör bak nasıl vücudun incelmiş olacak inş.. Sabah yaz mutlaka etkisini :))

Kızzz aynen doğru diyon ben daha önce bir yazmıştım hatırlıyormuşum sırf kardio ile olmuyor mutlaka ağırlık eklenmeli diye, ben de araştıra araştıra öğrendim uyguladım Cidde'n öyle.. Ağırlıklılarla çalışınca sanki vücudun içine geçiyor gibi oluyor tabire bak hehe benim dambıllar küçük 20 kiloluklardan alıcam, eşimi aradım şimdi onum vardı ama ben atmışım kum döküyor diye
Ucuz birşey netten alıcam, bir bu eksik kalmıştı ya amannınn tam olsun, etme anam dambılsız olur mu hiç

Bende eğer fazlaysam toparlanmaya çalışıyorum bu konuda aynıyız.. Eger vazgeçtiriyorsa diyetten o zaman tartılmak tehlikeli, bizimkisi kontrolü elden bıtakmamak oluyor, iyi bence kızım .. Bulgur o bulgur, meraklanma, hemde inceltiyor şişlik inince bak ben mesela kısır sonrası inceldim koca tencereyi yemişdim iki gün :))

Son düzenleme:
Kız 20 kilo mu yavaş anam accık
Programında ne kadar kullanıyorlar ona bak bi önce kız... 20 bence çok fazla .. Başlangıç için yani, ilerde olabilir..
Kız dambılsız demedim ki ayol, orada değişik aletler kullanıyorlar onlar için dedim..
Mesela yerde şınav için tencere kapağını düşün altı dümdüz yere koyuyor, sap kısmıda ellerinla yapışıcan şekilde biraz yüksekçe bunu anlatamadım ; resimlerim bir ara .. Öyle acayip aleyler kullanıyorlar onlar için dedim, dumblesız ağırlık çalışması olmaz tabii ama dumble olmayan edinene kadar su şişeleriyle falan idare edebilir ..

Evet abla haklısın :) bulguru cidden araştırdım biraz doğru ölçülerde alındığında diyettekiler için çok öneriyolar :)) ben bi eve yürüyeyim tempolu bakarım yine buraya

5-5 10 kiloluk diyecektim ya 20 nerden çıktı aoaratıyla birlikte 12 kilo falan yapıyor...
Hımm demek o programda bu kadar alet edevat gerekiyor , yapabilirsin inşallah anacım yorumları bekliyor olucam...
Bu arada ben 2 gündür Yeşilçay içmeye başladım, başlarda emzirirken zararlı diye içmiyordum ama oğlum büyüdü artık çok Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum

Beyaz lotus' da emzirirken içmiş, özellikle senin için sormuşdum.. Hadi inş kilo vermen hızlanır artık, onca spor yapmanın karşılığını kilonda da görürsün inş kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…