Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar ben gidiyim geçen yılın dosyalarını arşive kaldırıcam onları hallediyim günlerdir yapamadım.. Arada bakıyorum size ama, sonra eşim erken gelicek tatil için spor kıyafet falan bakıcaz, spor ayakkabısıda istiyorum bakalım gidersek inş..o gelene kadar halletmeye çalışayım :)

Nıke air max tavsiye ederim yeni bitane alıcam ben fiyat 300 tl ama çok pahalı burda

abla kolay gelsin sen ne iş yapıyordun :) bu arada 1 adet kivi ve muz yedim ikisini aynı anda yemesem iyi olurdu ama çok canım çekti :/

yasemin nerdesin ayy ?? Kaç gündür yoksun?
fatima38 tatlım naptın dün akşam hafif atlattın mı menünü ? Spor için birşeylere başlıyabildin mi?
Evet canım çok yemedim şükür ama çok fena şişim regl oldum olucam,
Bu arada oğlumda çok kilo aldı 14 yaşında, yürüyüşe başlıyoruz en kısa zamanda başka spor yapamıyorum çok yorgun oluyorum.
küçük oğlum 1.sınıfa gidiyor birde çalışıyor olunca epey yoruluyorum evde yemek bulaşık falan derken spora fırsatım kalmıyor

Nıke air max tavsiye ederim yeni bitane alıcam ben fiyat 300 tl ama çok pahalı burda
Burada da yaklaşık fiyatlar aynı kuzum, 110€, 120€ bazı modeller indirimde oluyor, denk gelirse onlardan alırım inş.. Geçmiş sezon modelleri.. Zaten evde spor yaparken giycem, evet air olanlardan almak istiyorum..

abla kolay gelsin sen ne iş yapıyordun :) bu arada 1 adet kivi ve muz yedim ikisini aynı anda yemesem iyi olurdu ama çok canım çekti :/
Canım ben homeoffice çalışıyorum, kendi iş yerimizin persone işleri, finans ve satış kontrollerini yapıyorum evden doğru.. İş yerimiz evden 35 km uzakda hergün gitmiyorum o yüzden evden günde birkaç saatimi ayırarak yapıyorum. Ay sonlarında biraz yoğun oluyor işlerim muhasebe açısından.. Öyle takılıyorum işde.. Normalde Ekonometri mezunuyum, şimdi bizim bölüm mühendislik oldu..

Yürüyüş yap evet kuzum al oğlunu da yanına ohh ne güzel havalarda çok güzel ... Hareket olsunda, bir alışınca başka şeyler eklemek de istersin eminim yeter ki yürüyüşe başla bii :)

Fabrikasyon hatası içi kum değil beton plastik üzerinde hafif çizikler varmış açıklaması var ama kalmayabilir ben incelerken bile Bi iki satıldı diye yazı geldi ekrana
tamam canım sağol söylediğin için akşam bi inceleyeyim

anladım ablacım ne güzel ya evden yapabiliyor olman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…