Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Az önce akşam yemeğimi yedim
1 porsiyon semizotu yemeği (çok az pirinç koydum)
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

bugünü 785 kaloriyle kapadım
ayrıca 12500 adım atmışım şimdilik

Sabah kahvaltım attım zaten foto
Bir kupa yeşil çay, ara öğün 3 hurma, 6-7 badem
Akşam yemeği bir porsiyon taze fasulye biraz bulgur pilavı bir kase cacık la günü kapatmayı düşünüyorum
Bu arada 3 küçük adetcik kuru pasta kaçamağım oldu

15 dk bacak egzersizi 15 dk 1 kg lık dumbilciklarimla agirl ik çalıştım bugün fazla bir şey yapmadım hazırlık yapıyorum izmire gitmek için kına gecemde giyeceğim kiyafetlerimizi ayarlama felan derken bebekle ancak bu kadar

bugünkü sporumu da yaptım.
jillian level 1 / 8.gün
deneme amaçlı ripped in 30 ( 20 dk )
pilates (20 dk )
Maşallah bugün sporun epey güzel olmuş, kız bacak için hızlı pilates yap acayip etkili insanın totosuna kıramplar giriyor yaparken inan.. İstersen atarız videoyu :)

O Olivenoil p90 lardan x3 olan mı kas çalıştırıyor?
Takvim olarak başka ne var mass dışında?
P90x ve p90x3 aynı ınsanity ve Max30 gibi biri bir saat biri hızlandırılmış 30 dk ve p90 serileri kas yoğunluğu arttırma programları canım..canım klassic, lean, mass diye 4 farklı programı var..birini hatırlıyamadım şimdi :) mass ağırlıklarla çalıştırıyor..

Bugün çok süper beslenmen tatlım.
O kadar kurupastadan bişey olmaz..

Süper canım, etkileri nasıl zıplamalar nasıl gidiyor onlar kadar yapabiliyor musun sayı olarak kuzum ?
ablacım ip atlama hareketi dışındakileri neredeyse eksiksiz yapıyorum diyebilirim, ama o hareket beni çok zorluyor sürekli duraksıyorum bir de hep arka arkaya koymuş jill sağolsun beni nefes nefese bırakıyor yarın 1 litrelik şişeye geçeceğim bugün alamadım

Oo hazırlıkda bile sporunu yapmışsın kuzum daha ne olsun Maşallah... Herkeslerden güzel tepkiler alacaksın eminim kına gecesinde :)) bizede yaz kız neler dediler sana sonra :))

Evet ya Jill de o arka arkaya zıplamalar insanın nefesini bitiriyor , onlar kadar yapamaman gayet normal tatlım, olduğu kadar yap tatlım.. Şişeler sağolsun tatlım şu an alma zaten ilerde daha ağırlarına ihtiyacın olunca alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…