Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

evet abla haklısın. ama jillden sonra kendimi o kadar iyi hissediyorum ki artık :) level 2 için sabırsızlanıyorum

sen neler yaptın kuzum halledebildin mi işlerini? O Olivenoil
bu arada az önce açlık hissettim 1 yumurta haşladım aklıma sen geldin :)))
Ben arşive kaldırma kısımlarını hallettim çok şükür kuzum, dosyalarımı da bir düzenledim iyi oldu.. Eşim erken geldi ama keyfi yokdu pek yarın gidelim dedi, benimde korkunç baş ağrım vardı üstelemedim.. İlaç alıp biraz uzanmışdım., hala geçmiş sayılmaz kuzum.

:)) yumurta yeyin diye diye millete yumurtacı çıkacak adım doğru ya :)) YİYİN GARİİ :))

aa geçer umarım ablacım. haha valla her yiyişimde seni anıyorum <3

Şınavları nasıl yapıyorsun kuzum ??
normal yapamıyorum abla ya bacaklarımı kıvırarak yapabiliyorum, normali çok denedim ama kollarım çok güçsüz

aa geçer umarım ablacım. haha valla her yiyişimde seni anıyorum <3

normal yapamıyorum abla ya bacaklarımı kıvırarak yapabiliyorum, normali çok denedim ama kollarım çok güçsüz
:)) yumurtayla bile olsa anılmak güzel şekerim :))
Hep öyle başladık tatlım, anormal bir durum değil dizlerde şınav çekmek hatta oda çok faydalı,, Max30 da ayrıca dizlerde de şınav çektiriyor Schaun :) faydası olmasa yaptırmaz, şınavın 50 farklı çeşidini yaptırıyor adam :))

Kollar güçsüzken normali yapmak çok zor.. Güçlendikçe yapıyorsun zaten.. Bende ilk kez bu sene normal şınav çekebiliyorum :) dün farkettim ki sayı olarakda eskiye göre gayet iyiyim Maşallah 15 e kadar falan durmadan yapabiliyorum heyyt be bana :)

abla seni her zaman anarım yaa bana çok destek oluyorsun :) aynen canım ya haklısın hiç yapamamaktan iyidir :)) gerçekten mii maşallah çok iyi ya ben de o dönemleri görebilirim umarım :))

abla seni her zaman anarım yaa bana çok destek oluyorsun :) aynen canım ya haklısın hiç yapamamaktan iyidir :)) gerçekten mii maşallah çok iyi ya ben de o dönemleri görebilirim umarım :))
Sagol kuzum, sizlerde hep aklımdasınız ayy aile gibi olduk burda :))
Görürüsün görürsün kuzum, hele siz gençsiniz daha çabuk güçlenir daha fazla sayılara kısa sürede çıkarsın yani, yeter ki programları bırakma kuzum :)

yok abla bırakmam bırakırsam beni toparlama görevi sizde
kuzusuu peki sen tam olarak kaç yaşındasın ben hiç sormadığımı fark ettim :)

Ne güzel görünüyor kız o öyle, hazır mı bu smoothie ler anlat azcık bakiim ..
Hazir degil kendin hazirliyorsun .
Cilek muz elma havuc pirasa aklina gelebilecek begendigin herseyi sut veya yogurt ve blendirdan geciriyorsun hem tok tutuyor hem tatli istegini dindiriyor yani hazirlamasi senin hayal gucune kalms neyi istiyorsan sut ve buz ile blendrdan gecirip iciyorsn benim en cok sevdigim

1 adet muz
Cilek
Sut
Badem
Tarcin
Hindistan cevizi

Tabi kalorisi yuksek olmasn die olculu yapmak sart :)

yok abla bırakmam bırakırsam beni toparlama görevi sizde
kuzusuu peki sen tam olarak kaç yaşındasın ben hiç sormadığımı fark ettim :)
41 yaşıma girdim kuzum daha doldurmadım hee
Bir kızım var 18 ine girdi oda :) oda ünide okuyor benden ayrı bu sene ama ya kuzucuğum benim

Aa ben bunları hep hazır sanıyordum ya bebeğim :) güzelmiş ayy :)) pembiş pembişde çok şeker görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…