evet abla haklısın. ama jillden sonra kendimi o kadar iyi hissediyorum ki artık :) level 2 için sabırsızlanıyorumEvet ya Jill de o arka arkaya zıplamalar insanın nefesini bitiriyor , onlar kadar yapamaman gayet normal tatlım, olduğu kadar yap tatlım.. Şişeler sağolsun tatlım şu an alma zaten ilerde daha ağırlarına ihtiyacın olunca alırsın inş.
Ben arşive kaldırma kısımlarını hallettim çok şükür kuzum, dosyalarımı da bir düzenledim iyi oldu.. Eşim erken geldi ama keyfi yokdu pek yarın gidelim dedi, benimde korkunç baş ağrım vardı üstelemedim.. İlaç alıp biraz uzanmışdım., hala geçmiş sayılmaz kuzum.
Şınavları nasıl yapıyorsun kuzum ??evet abla haklısın. ama jillden sonra kendimi o kadar iyi hissediyorum ki artık :) level 2 için sabırsızlanıyorum
aa geçer umarım ablacım. haha valla her yiyişimde seni anıyorum <3Ben arşive kaldırma kısımlarını hallettim çok şükür kuzum, dosyalarımı da bir düzenledim iyi oldu.. Eşim erken geldi ama keyfi yokdu pek yarın gidelim dedi, benimde korkunç baş ağrım vardı üstelemedim.. İlaç alıp biraz uzanmışdım., hala geçmiş sayılmaz kuzum.
:)) yumurta yeyin diye diye millete yumurtacı çıkacak adım doğru ya :)) YİYİN GARİİ :))
normal yapamıyorum abla ya bacaklarımı kıvırarak yapabiliyorum, normali çok denedim ama kollarım çok güçsüzŞınavları nasıl yapıyorsun kuzum ??
:)) yumurtayla bile olsa anılmak güzel şekerim :))aa geçer umarım ablacım. haha valla her yiyişimde seni anıyorum <3
normal yapamıyorum abla ya bacaklarımı kıvırarak yapabiliyorum, normali çok denedim ama kollarım çok güçsüz
abla seni her zaman anarım yaa bana çok destek oluyorsun :) aynen canım ya haklısın hiç yapamamaktan iyidir :)) gerçekten mii maşallah çok iyi ya ben de o dönemleri görebilirim umarım :)):)) yumurtayla bile olsa anılmak güzel şekerim :))
Hep öyle başladık tatlım, anormal bir durum değil dizlerde şınav çekmek hatta oda çok faydalı,, Max30 da ayrıca dizlerde de şınav çektiriyor Schaun :) faydası olmasa yaptırmaz, şınavın 50 farklı çeşidini yaptırıyor adam :))
Kollar güçsüzken normali yapmak çok zor.. Güçlendikçe yapıyorsun zaten.. Bende ilk kez bu sene normal şınav çekebiliyorum :) dün farkettim ki sayı olarakda eskiye göre gayet iyiyim Maşallah 15 e kadar falan durmadan yapabiliyorum heyyt be bana :)
Sagol kuzum, sizlerde hep aklımdasınız ayy aile gibi olduk burda :))abla seni her zaman anarım yaa bana çok destek oluyorsun :) aynen canım ya haklısın hiç yapamamaktan iyidir :)) gerçekten mii maşallah çok iyi ya ben de o dönemleri görebilirim umarım :))
Ayy bebeğim hoşgeldin tatlım :))Herkesee iyi aksamlarr bende geldim :)
yok abla bırakmam bırakırsam beni toparlama görevi sizdeSagol kuzum, sizlerde hep aklımdasınız ayy aile gibi olduk burda :))
Görürüsün görürsün kuzum, hele siz gençsiniz daha çabuk güçlenir daha fazla sayılara kısa sürede çıkarsın yani, yeter ki programları bırakma kuzum :)
merhaba hoşgeldiinn :))Herkesee iyi aksamlarr bende geldim :)
Hazir degil kendin hazirliyorsun .Ne güzel görünüyor kız o öyle, hazır mı bu smoothie ler anlat azcık bakiim ..
41 yaşıma girdim kuzum daha doldurmadım heeyok abla bırakmam bırakırsam beni toparlama görevi sizde
kuzusuu peki sen tam olarak kaç yaşındasın ben hiç sormadığımı fark ettim :)
Aa ben bunları hep hazır sanıyordum ya bebeğim :) güzelmiş ayy :)) pembiş pembişde çok şeker görünüyor :)Hazir degil kendin hazirliyorsun .
Cilek muz elma havuc pirasa aklina gelebilecek begendigin herseyi sut veya yogurt ve blendirdan geciriyorsun hem tok tutuyor hem tatli istegini dindiriyor yani hazirlamasi senin hayal gucune kalms neyi istiyorsan sut ve buz ile blendrdan gecirip iciyorsn benim en cok sevdigim
1 adet muz
Cilek
Sut
Badem
Tarcin
Hindistan cevizi
Tabi kalorisi yuksek olmasn die olculu yapmak sart :)
ohoo sen daha gençmişsin abla yaa :)) ayy maşallah ona :)41 yaşıma girdim kuzum daha doldurmadım hee
Bir kızım var 18 ine girdi oda :) oda ünide okuyor benden ayrı bu sene ama ya kuzucuğum benim
Guzel oldugu kadar lezzetlide tok tutuyor abla :)Aa ben bunları hep hazır sanıyordum ya bebeğim :) güzelmiş ayy :)) pembiş pembişde çok şeker görünüyor :)
Kız dalga geçme hee :))ohoo sen daha gençmişsin abla yaa :)) ayy maşallah ona :)
merhaba hoşgeldiinn :))
Kız içinde bi ben eksiğim tok tutar tabii :)Guzel oldugu kadar lezzetlide tok tutuyor abla :)
İki kızın mı vardı şekerim senin? Yaşları kaç annesi ??Hosbuldukk cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?