Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Hosbuldukk cnm bak kirmadim seni geldimm
evt cnm yaptimm
Evet sağol bebeğim geldiğine çok sevindim ayy :) inşallah sende seversin bizim topiği şekeriim :)
Evtt 6 ve 4 yasindalar
ufakmışlar daha , ayy ben kız çocuklarına bayılıyorum ya :) kızım olduğundan heralde bi ayrı seviyorum kızları :)
Ama bir oğlum da olsun isterdim ama geç oldu artık :) yegenlerim var yakışıklı onları seviyorum benim oğlum gibiler onlarda :))

Severim cnm niye sevmiyimki :)
Senin tadli sözlerin bile yeter sevmeye
evt daha ufaklar yas aralari cok olmadigi icin arkadas gibiler
bende cok istiyordum birtanede oglum olsun ama olmadii saglik olsun napalimm

Severim cnm niye sevmiyimki :)
Senin tadli sözlerin bile yeter sevmeye
evt daha ufaklar yas aralari cok olmadigi icin arkadas gibiler
bende cok istiyordum birtanede oglum olsun ama olmadii saglik olsun napalimm
Kız yaşın 40 gibi olmadı diyosun, daha 25 yaş ne ki, millet 30 unda evleniyor artık şekerim:))
İstersen olur daha, ben gibi tembellik yapma zayıflayınca bakarsın olur bir oğluşun tatlım..
Sağol tatlım bende seni taa eskiden bile sevmişdim kızz :)) ( eski topiklerini okurken yani )

Ben istemiyorum da benimki 4 tane olsun istiyorr :)
18 yasinda evlendim hemen hamile kaldim sonra ikinci cadii geldii artik birazz kafa dinlemek istiyorumm
sagol bende senii cok sevdim cok sicak kanlisin
abla desem sorun olmaz herhalde :)

Biraz daha büyüsünler belki fikrin değişir kuzum :) ben gibi tembel olmayın :)
Kalabalık ailelere hep hayranım canım :)
İsmim Aslı, Aslı abla diyebilirsin tabiki kuzum :)
Yarın bakalım ne kadar vermiş olacaksın ayy merak ediyorum :) yürüyüş yapabildin mi canısı bugün ? Yapmadıysan kalk kız iki dolan az tempolu evin içinde :))

Evet kızlar; Max30 2.ay. 3. Hafta 3. Gün MAX OUT SWEAT ve ardından P90X3 YOGA tamamdır..
Yogayıda en azından haftada bir ekleyebilirsiniz kozlar.. Şu an vücudum masaj yapılmış gibi rahatladı inanın.. Ağırlık çalışması yapmadım bugün.. Bugün kasların dinlenme günü :))

Bilmiyorum büyüyünce tam rahat olucam
ztn okula fln gittiklerinde ayri bir telas olucak birde bebekle ugrasmak istemiyorum
benimki tek cocuk ve oda kalabalik olalim istiyorr
tmm asli abla derim bundan sonra
ben ztn evde yürüyorum kosu bandimda

aa tatilemi nereye gidiyosunuz?

ekonometri ne mühendisliği oldu? bölümü önerirmisin? oğlum 2 sene sonra sınavlara girecek

sende mi bürütüs :))
sanada iyi eğlenceler, evlenecek olanlara mutluluklar dilerim,hayırlı uğurlu olsunbir yastıkta kocasınlar.

Hakkında hayırlısı kuzum..
Koşu bandın olması güzel tatlım aklına geldikce hergün arttıra arttıra yürü dur işde bebeğim ne güzel..
Günaydinn bugün 95.900 ciktim
oyy Maşallah süper gidiyorsun kuzum, 90 a geldiğinde kutlama yapcaz sana hadi az kaldı şekerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…