Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

SELAM cnm 14 yşında bir oğlum var

özelde muhasebe olarak çalışıyorum 36 yaşındayım

kendimi bildim bileli diyet yaparımmmm

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
bende özelde çalışıyorum, 36 yaşındayım,16 yaşında oğlum var,bende kendimi bildim bileli diyet yaparım

bana bildirim gelmemiş ya ondan kaçırdım, yoksa kaçırırmıyım muhabbeti :))
Ayy dün hiç uğramadın merak ettim seni, hatta akşamda yazacakdım.. Sonra yorgunlukdan gitmiş aklımdan..
aa tatilemi nereye gidiyosunuz?
Evet öyle bir niyetimiz var kuzum inşallah .. Verdiğim aranın fazlalıklarını yeni atmışken hiç iyi olmayacak ama eşim için istiyoruz bakalım. Aslında Marokko (Fas) düşünüyorduk ama kvalidemi de dönüşde görelim diye Tr' ye ye karar verdik. Hem vatanımıza gitsin paralar.. Bakalım daha rezervasyon yapmadık halen.. Eli kulagında işlerini ayarlamaya çalışıyor bizimki :)
ekonometri ne mühendisliği oldu? bölümü önerirmisin? oğlum 2 sene sonra sınavlara girecek
Canım aynı isimle Ekonometri mühendisliği oldu.. Ama mühendislik istiyorsa, Endüstri mühendisliği, Makina mühendisliği gibi bölümleri öneririm.. Piyasada oldukça fazla İşletme mezunu varken ayrıcalık olsun diye öyle yaptılar sanırım, ama bu seferde ekonomi ve mühendislikde karşısına daha popüler olan Endüstri mühendisliği çıkıyor...

SELAM cnm 14 yşında bir oğlum var

özelde muhasebe olarak çalışıyorum 36 yaşındayım

kendimi bildim bileli diyet yaparımmmm
Maşallah kuzum, hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin Allah oğluna ve sizlere.. Aman hayatımız diyet oldu anacıım.. Eskiden bu kadar yaygın değildi kıı, millet tombul tombul dolaşıyodu ne güzel :))

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
bende özelde çalışıyorum, 36 yaşındayım,16 yaşında oğlum var,bende kendimi bildim bileli diyet yaparım
Ben senin oğlunu küccük sanıyodum ya beya :)) Maşallah kız Allah hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah şekerim.. Bizler tek çocukla tembeller sınıfındayız ha :)) valla ya korumayı öğrencez artık ya da yetti gari deyip kilolarla dolaşcaz bu gidişle, herkesde aynı hikaye anacımm :))

bende bildirim gelmeyince kimsecikler yok sandım.
gelin gelin TR ye gelin, zaten bu sene turizm sektörü zor durumda,ekonomimiz canlansın azcık
oğlumun aklında henüz bir meslek yokta benim var bende endüstri yada makina olsun istiyorum,birde mekatronik müh. diye birşey de başlamış makina + endüstri karışımı birşey miş ama daha tam araştırmadım emin değilim, hayırlısı olsunda önemli olan o tabiki,birde kendi istediği tabi, bir ara diyetisyenlik dedi aslında hoşuma da gitti,şart koydum diyetisyen olcaksan birtek hacettepe de oku ona göre çalış dedim baktı puanları yüksek ondan da vazgeçti yavrucak
bende artık fazla konuşmamaya karar verdim, bu gidişle vazgeçirecem herşeyden

aynen cnmmmmmm

ooo o zaman baya tecrübeliyiz deseneeeeee diyet konusundaaa

2 ileri 1 geri hep al-ver bir türlü hedefi tutturamadım henüz

aynen tek çocuk kaldık, tembeliz biz
inşallah korumayıda öğrencez

Kız dalga geçme hee :))
En güzel yaşımdayım işde kız daha ne :)) hayatın olgunluğuna erişmiş biriyim :))
Dalga geçmiyorum ablaa senin ruhun 18 :))

Kız içinde bi ben eksiğim tok tutar tabii :)
hahahah

Yine formundasın ablacım :))

amin canım

aman sormaaa bir ileri bir geri gide gide verecem bu kilolarıııı

Olsun kız diyetisyen olsun be ya bizede faydası olur hem :))
Hayırlısı olsun kuzum, çok zor çocukların meslek seçimleri yaa :)) daha vakdi varmış.. Zaten Tr' de istediklerini okumak zor çocukların ya puanlara göre işde genelde.. Hayırlısıyla güzel yerlerde okumak nasip olsun inşallah tatlım :)

ayyyy sende bendensinnn

benimde oğlanın sabit bir kararı yokkkk

bu sene 8 sınıftayızz iyi bir lise diyoruzzz fakat çokta başarılı bir çocuk değilll (ama ben herzaman ona güveniyorummm)

o yüzdenn biz şimdiden özel lise arayışına

giridik (şu anda özelde okuyor) meslek lisesi diyorduk dün itibariyle düz lisede karar kıldıkkk

oğlum uçak tekniksiyenliği veya mühendisliği istiyor inş lisede aklını başına alırr hedefine doğru gider diye umuyorumm

2 ileri 1 geri hep al-ver bir türlü hedefi tutturamadım henüz

aynen tek çocuk kaldık, tembeliz biz
inşallah korumayıda öğrencez

bende aynısını yazdıkk

tr okumayı bırrakk okumamaları için ellerinden gelenini yapıyorlarrrr

birde çocuk okumaya meyili değilseee düşün o çocuğun halini

Kızlar günaydınn
Kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
2 kiraz domates
1 yumurta ( O Olivenoil )
1 salatalık

20 dk yürüyüş :))
Yumurtanada güldüm ha etiketlemiş bide yaa , heh öle atlama yumurtayı
Ben dah aç aç oturuyom kız, eşime dışarda yapalım alışverişede gidicez inş ya bugün orada yapalım dedim, canı çıkmak istemedi yağlı şeyleri yiyip napcan diyettesin dedi

amin inşallah.

tr okumayı bırrakk okumamaları için ellerinden gelenini yapıyorlarrrr

birde çocuk okumaya meyili değilseee düşün o çocuğun halini

aynen sistem sürekli yap-boz,sonumuz hayrolsun

3. Havalimanı yapılıyor ya orası Avrupa' nın en büyüğü olacak inşallah! Uçak mühendisliği süper bir bölüm.. Kendi uçaklarımızı falanda üretiyoruz artık.. Şimdiden ingilizcesini ilerletsin canım çocuklarınız, bir şekilde sevdirmeye bakın yabancı dili.. İş bulurken çok faydası olacakdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…