Yazmayınca merak etmişdim kuzum, habersiz bırakmayın ayy :)) devam etmene sevindim kuzum :)
Sen evlimiydin canısı, çocluk cocuk var mıydı bebeğim?
SELAM cnm 14 yşında bir oğlum var
özelde muhasebe olarak çalışıyorum 36 yaşındayım
kendimi bildim bileli diyet yaparımmmm
Ayy dün hiç uğramadın merak ettim seni, hatta akşamda yazacakdım.. Sonra yorgunlukdan gitmiş aklımdan..bana bildirim gelmemiş yaondan kaçırdım, yoksa kaçırırmıyım muhabbeti :))
Evet öyle bir niyetimiz var kuzum inşallah .. Verdiğim aranın fazlalıklarını yeni atmışken hiç iyi olmayacak ama eşim için istiyoruz bakalım. Aslında Marokko (Fas) düşünüyorduk ama kvalidemi de dönüşde görelim diye Tr' ye ye karar verdik. Hem vatanımıza gitsin paralar.. Bakalım daha rezervasyon yapmadık halen.. Eli kulagında işlerini ayarlamaya çalışıyor bizimki :)aa tatilemi nereye gidiyosunuz?
Canım aynı isimle Ekonometri mühendisliği oldu.. Ama mühendislik istiyorsa, Endüstri mühendisliği, Makina mühendisliği gibi bölümleri öneririm.. Piyasada oldukça fazla İşletme mezunu varken ayrıcalık olsun diye öyle yaptılar sanırım, ama bu seferde ekonomi ve mühendislikde karşısına daha popüler olan Endüstri mühendisliği çıkıyor...ekonometri ne mühendisliği oldu? bölümü önerirmisin? oğlum 2 sene sonra sınavlara girecek
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
bende özelde çalışıyorum, 36 yaşındayım,16 yaşında oğlum var,bende kendimi bildim bileli diyet yaparım
Maşallah kuzum, hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin Allah oğluna ve sizlere.. Aman hayatımız diyet oldu anacıım.. Eskiden bu kadar yaygın değildi kıı, millet tombul tombul dolaşıyodu ne güzel :))SELAM cnm 14 yşında bir oğlum var
özelde muhasebe olarak çalışıyorum 36 yaşındayım
kendimi bildim bileli diyet yaparımmmm
Ben senin oğlunu küccük sanıyodum ya beya :)) Maşallah kız Allah hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah şekerim.. Bizler tek çocukla tembeller sınıfındayız ha :)) valla ya korumayı öğrencez artık ya da yetti gari deyip kilolarla dolaşcaz bu gidişle, herkesde aynı hikaye anacımm :))yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
bende özelde çalışıyorum, 36 yaşındayım,16 yaşında oğlum var,bende kendimi bildim bileli diyet yaparım
Ayy dün hiç uğramadın merak ettim seni, hatta akşamda yazacakdım.. Sonra yorgunlukdan gitmiş aklımdan..
Evet öyle bir niyetimiz var kuzum inşallah .. Verdiğim aranın fazlalıklarını yeni atmışken hiç iyi olmayacak ama eşim için istiyoruz bakalım. Aslında Marokko (Fas) düşünüyorduk ama kvalidemi de dönüşde görelim diye Tr' ye ye karar verdik. Hem vatanımıza gitsin paralar.. Bakalım daha rezervasyon yapmadık halen.. Eli kulagında işlerini ayarlamaya çalışıyor bizimki :)
Canım aynı isimle Ekonometri mühendisliği oldu.. Ama mühendislik istiyorsa, Endüstri mühendisliği, Makina mühendisliği gibi bölümleri öneririm.. Piyasada oldukça fazla İşletme mezunu varken ayrıcalık olsun diye öyle yaptılar sanırım, ama bu seferde ekonomi ve mühendislikde karşısına daha popüler olan Endüstri mühendisliği çıkıyor...
aynen cnmmmmmm
ooo o zaman baya tecrübeliyiz deseneeeeee diyet konusundaaa
Ben senin oğlunu küccük sanıyodum ya beya :)) Maşallah kız Allah hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah şekerim.. Bizler tek çocukla tembeller sınıfındayız ha :)) valla ya korumayı öğrencez artık ya da yetti gari deyip kilolarla dolaşcaz bu gidişle, herkesde aynı hikaye anacımm :))
Dalga geçmiyorum ablaa senin ruhun 18 :))Kız dalga geçme hee :))
En güzel yaşımdayım işde kız daha ne :)) hayatın olgunluğuna erişmiş biriyim :))
hahahahKız içinde bi ben eksiğim tok tutar tabii :)
Yine formundasın ablacım :))Evet kızlar; Max30 2.ay. 3. Hafta 3. Gün MAX OUT SWEAT ve ardından P90X3 YOGA tamamdır..
Yogayıda en azından haftada bir ekleyebilirsiniz kozlar.. Şu an vücudum masaj yapılmış gibi rahatladı inanın.. Ağırlık çalışması yapmadım bugün.. Bugün kasların dinlenme günü :))
Maşallah kuzum, hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin Allah oğluna ve sizlere.. Aman hayatımız diyet oldu anacıım.. Eskiden bu kadar yaygın değildi kıı, millet tombul tombul dolaşıyodu ne güzel :))
Olsun kız diyetisyen olsun be ya bizede faydası olur hem :))bende bildirim gelmeyince kimsecikler yok sandım.
gelin gelin TR ye gelin, zaten bu sene turizm sektörü zor durumda,ekonomimiz canlansın azcık
oğlumun aklında henüz bir meslek yokta benim varbende endüstri yada makina olsun istiyorum,birde mekatronik müh. diye birşey de başlamış makina + endüstri karışımı birşey miş ama daha tam araştırmadım emin değilim, hayırlısı olsunda önemli olan o tabiki,birde kendi istediği tabi, bir ara diyetisyenlik dedi aslında hoşuma da gitti,şart koydum diyetisyen olcaksan birtek hacettepe de oku ona göre çalış dedim baktı puanları yüksek ondan da vazgeçti yavrucak
bende artık fazla konuşmamaya karar verdim, bu gidişle vazgeçirecem herşeyden
bende bildirim gelmeyince kimsecikler yok sandım.
gelin gelin TR ye gelin, zaten bu sene turizm sektörü zor durumda,ekonomimiz canlansın azcık
oğlumun aklında henüz bir meslek yokta benim varbende endüstri yada makina olsun istiyorum,birde mekatronik müh. diye birşey de başlamış makina + endüstri karışımı birşey miş ama daha tam araştırmadım emin değilim, hayırlısı olsunda önemli olan o tabiki,birde kendi istediği tabi, bir ara diyetisyenlik dedi aslında hoşuma da gitti,şart koydum diyetisyen olcaksan birtek hacettepe de oku ona göre çalış dedim baktı puanları yüksek ondan da vazgeçti yavrucak
bende artık fazla konuşmamaya karar verdim, bu gidişle vazgeçirecem herşeyden
2 ileri 1 geri hep al-ver bir türlü hedefi tutturamadım henüz
aynen tek çocuk kaldık, tembeliz biz
inşallah korumayıda öğrencez
Sağol bebişim benim :)Dalga geçmiyorum ablaa senin ruhun 18 :))
hahahah
Yine formundasın ablacım :))
Olsun kız diyetisyen olsun be ya bizede faydası olur hem :))
Hayırlısı olsun kuzum, çok zor çocukların meslek seçimleri yaa :)) daha vakdi varmış.. Zaten Tr' de istediklerini okumak zor çocukların ya puanlara göre işde genelde.. Hayırlısıyla güzel yerlerde okumak nasip olsun inşallah tatlım :)
Yumurtanada güldüm ha etiketlemiş bide yaa , heh öle atlama yumurtayı
Olsun kız diyetisyen olsun be ya bizede faydası olur hem :))
Hayırlısı olsun kuzum, çok zor çocukların meslek seçimleri yaa :)) daha vakdi varmış.. Zaten Tr' de istediklerini okumak zor çocukların ya puanlara göre işde genelde.. Hayırlısıyla güzel yerlerde okumak nasip olsun inşallah tatlım :)
ayyyy sende bendensinnn
benimde oğlanın sabit bir kararı yokkkk
bu sene 8 sınıftayızz iyi bir lise diyoruzzz fakat çokta başarılı bir çocuk değilll (ama ben herzaman ona güveniyorummm)
o yüzdenn biz şimdiden özel lise arayışına
giridik (şu anda özelde okuyor) meslek lisesi diyorduk dün itibariyle düz lisede karar kıldıkkk
oğlum uçak tekniksiyenliği veya mühendisliği istiyor inş lisede aklını başına alırr hedefine doğru gider diye umuyorumm
nolcak bu çocukların hali
inşallah güzel bir liseye geçişi olurda, orda heveslenir istediği okulları kazanır canım
bende aynısını yazdıkk
tr okumayı bırrakk okumamaları için ellerinden gelenini yapıyorlarrrr
birde çocuk okumaya meyili değilseee düşün o çocuğun halini
3. Havalimanı yapılıyor ya orası Avrupa' nın en büyüğü olacak inşallah! Uçak mühendisliği süper bir bölüm.. Kendi uçaklarımızı falanda üretiyoruz artık.. Şimdiden ingilizcesini ilerletsin canım çocuklarınız, bir şekilde sevdirmeye bakın yabancı dili.. İş bulurken çok faydası olacakdır...ayyyy sende bendensinnn
benimde oğlanın sabit bir kararı yokkkk
bu sene 8 sınıftayızz iyi bir lise diyoruzzz fakat çokta başarılı bir çocuk değilll (ama ben herzaman ona güveniyorummm)
o yüzdenn biz şimdiden özel lise arayışına
giridik (şu anda özelde okuyor) meslek lisesi diyorduk dün itibariyle düz lisede karar kıldıkkk
oğlum uçak tekniksiyenliği veya mühendisliği istiyor inş lisede aklını başına alırr hedefine doğru gider diye umuyorumm
bende aynısını yazdıkk
İnşallah canımcıım ya hepbirlikde inş :))amin canım
aman sormaaa bir ileri bir geri gide gide verecem bu kilolarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?