amin inşallah.
aynen sistem sürekli yap-boz,sonumuz hayrolsun
3. Havalimanı yapılıyor ya orası Avrupa' nın en büyüğü olacak inşallah! Uçak mühendisliği süper bir bölüm.. Kendi uçaklarımızı falanda üretiyoruz artık.. Şimdiden ingilizcesini ilerletsin canım çocuklarınız, bir şekilde sevdirmeye bakın yabancı dili.. İş bulurken çok faydası olacakdır...
teoga o girecek ben ondan daha heycanlıyımmmm
ah cnmmm çocuk ingilize duydumuu nevri değişiyorrrrr ama bir şekilde ilerletecekkk
o zamanlar bende öyleydim,uykularım kaçıyodu,hatta oğlum kurdeşen dökmüştü,doktor doktor gezmiştik,şimdi üniv. sınavlarına 2 sene kaldı naparız ne dökeriz bilmem,Allah hepimizin yardımcısı olsun
kesinlikle canım,önce canlarının sağlığı, hayırlı evlat olmaları,sonrada hayırlı okul ve işdesene sadece ben değilim stresli olannnnnnn
rabbim önce hayırlı bir evlat sonra da gönüllerine göre okul
Yapmayacaktım aslında sonra Aslı abla bana kızar şimdi dedim haşladım hemenYumurtanada güldüm ha etiketlemiş bide yaa , heh öle atlama yumurtayı
Ben dah aç aç oturuyom kız, eşime dışarda yapalım alışverişede gidicez inş ya bugün orada yapalım dedim, canı çıkmak istemedi yağlı şeyleri yiyip napcan diyettesin dedi
Bende demek çok isterdim ama izinleri iptal ettiler uçak bileti almıştık birde biz ne zaman adam gibi tatil yapacağız gitmiştik yine çağırmışlardı eşimi ye ter artik dünyayı bizmi kurtaracağız yasende mi bürütüs :))
sanada iyi eğlenceler, evlenecek olanlara mutluluklar dilerim,hayırlı uğurlu olsunbir yastıkta kocasınlar.
Bende demek çok isterdim ama izinleri iptal ettiler uçak bileti almıştık birde biz ne zaman adam gibi tatil yapacağız gitmiştik yine çağırmışlardı eşimi ye ter artik dünyayı bizmi kurtaracağız ya
Eşimsiz gitmem ya bi kere öyle yaptım ama artik yapmamhadi yaaa,kötü olmuş canım, hayırlısı olsun tabi, olmadı sen git değişiklik olur
Madem bu mevsimde tatile geliyorsunuz ya Abant ya da Sapanca tavsiye ederim. Aslında yazın gelecektin ki... Süper olurduAyy dün hiç uğramadın merak ettim seni, hatta akşamda yazacakdım.. Sonra yorgunlukdan gitmiş aklımdan..
Evet öyle bir niyetimiz var kuzum inşallah .. Verdiğim aranın fazlalıklarını yeni atmışken hiç iyi olmayacak ama eşim için istiyoruz bakalım. Aslında Marokko (Fas) düşünüyorduk ama kvalidemi de dönüşde görelim diye Tr' ye ye karar verdik. Hem vatanımıza gitsin paralar.. Bakalım daha rezervasyon yapmadık halen.. Eli kulagında işlerini ayarlamaya çalışıyor bizimki :)
Canım aynı isimle Ekonometri mühendisliği oldu.. Ama mühendislik istiyorsa, Endüstri mühendisliği, Makina mühendisliği gibi bölümleri öneririm.. Piyasada oldukça fazla İşletme mezunu varken ayrıcalık olsun diye öyle yaptılar sanırım, ama bu seferde ekonomi ve mühendislikde karşısına daha popüler olan Endüstri mühendisliği çıkıyor...
İzin?? Eşinin görevi ne tatlım?Bende demek çok isterdim ama izinleri iptal ettiler uçak bileti almıştık birde biz ne zaman adam gibi tatil yapacağız gitmiştik yine çağırmışlardı eşimi ye ter artik dünyayı bizmi kurtaracağız ya
o zamanlar bende öyleydim,uykularım kaçıyodu,hatta oğlum kurdeşen dökmüştü,doktor doktor gezmiştik,şimdi üniv. sınavlarına 2 sene kaldı naparız ne dökeriz bilmem,Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayy canlarım yaa kıyamam ben size, biz anneler hep aynıyız yaa :) Allah' a emanet çocuklarımız, Allah cümle evlatlarımıza sağlık sıhhat, zihin açıklığı versin inşallah başarılı olurlar :)desene sadece ben değilim stresli olannnnnnn
rabbim önce hayırlı bir evlat sonra da gönüllerine göre okul
He kız iyi yapmışsın, kuzum tek tek haşlama bence 4,5 tane haşla at dolaba , iki gün ye... O anda insan üşeniyor kim haşlanmasını bekliyecek oluyorsun :)Yapmayacaktım aslında sonra Aslı abla bana kızar şimdi dedim haşladım hemen
Ama abla haklı bak seni düşünmüş :))
Ben de eve yürüyorum şimdi bugün çok işim vaar
Ay kıyamam kuzum ya, hayırlısı olsun bebeğim.. Gene gidersiniz inşallah tatlım üzülme..Bende demek çok isterdim ama izinleri iptal ettiler uçak bileti almıştık birde biz ne zaman adam gibi tatil yapacağız gitmiştik yine çağırmışlardı eşimi ye ter artik dünyayı bizmi kurtaracağız ya
Kız parayla alınca zor mor demeden yapıyon bekıyorum hee :))Günaydın kızlarrr kollarım tutmuyor bugünde ellerim titriyor ya yazarken Ayy tövbe bismillahbugün Fıtness blender de kol günüydü tepe üstü şınav çektirdi en sonda kollarımda hayır kalmadı yeminle tam 56 dk sürdü
Bu arada sabah kalktığımda Bi kaç dk yürüyemedim, arka bacaklarım ve popom çok ağrıyordu ya sanki Demir'le dövmüşler (sanki bu duyguyu biliyormuşum gibi)
Bugün ağırlıklara çalıştım aralarda jump jack ayaklar popoya değecek şekilde koşma vs daha Bi sürü şey ve şunu farkettim shaunhn yaptırdığı hareketlerin hepsi var öyle kolay değil yani...
Neyse ben Bi kahvaltı yapayım çok acıktım gece boyunca birde çocuk emzirince
ablacım yumurtaya yeni alışıyorum ya şimdi soğukken yiyemem diye düşündüm ondan yiyeceğim zaman haşlıyorum :/ uyanır uyanmaz ilk işim koydum ocağa sonra ben hazırlanana kadar o oldu zaten :)He kız iyi yapmışsın, kuzum tek tek haşlama bence 4,5 tane haşla at dolaba , iki gün ye... O anda insan üşeniyor kim haşlanmasını bekliyecek oluyorsun :)
Beni pek düşünür eşim sağolsun ayy :)) tembellikden gitmedi ayy, yoksa koştururdu :)) oda yoruluyor napsın canım aşkım benim :)
Bende evde dışardakine on numara fark atar kahvaltı hazırladım, iyi oldu..3 tane kızarmış tost ekmeği yedim ayy :))
Allah yardımcın olsun kolaylık versin işlerinde kuzum benim :)
Yok tatlım güneş istiyoruz biz, bu mevsimde Antalya olur ancak..şu G20 zirvesi yapılmısdı ya, o otele gidicez muhtemelen ..Madem bu mevsimde tatile geliyorsunuz ya Abant ya da Sapanca tavsiye ederim. Aslında yazın gelecektin ki... Süper olurdu
Wayyy havalara bak senYok tatlım güneş istiyoruz biz, bu mevsimde Antalya olur ancak..şu G20 zirvesi yapılmısdı ya, o otele gidicez muhtemelen ..
Soguga da alışıyor insan, sıcak seviyorsan üşenmiyorsan o an o daha iyi tabii kuzum ayarla kendine göre işde YİYİN GARİİK :))ablacım yumurtaya yeni alışıyorum ya şimdi soğukken yiyemem diye düşündüm ondan yiyeceğim zaman haşlıyorum :/ uyanır uyanmaz ilk işim koydum ocağa sonra ben hazırlanana kadar o oldu zaten :)
kızarmış olup olmaması bir şey değiştiriyor mu abla ekmeğin? afiyet olsun bu arada ama 3 çok olmamış mı kız:))
teşekkür ederim canımcım <3
Yok kız ne havası anacım mütavazi tipleri biz gerçekden :) fiyatlar çok uygun şimdi, oteller ucuz, ucuzken gidelim sonra belki gidemeyiz anam :))Wayyy havalara bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?