Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

amin inşallah.

aynen sistem sürekli yap-boz,sonumuz hayrolsun

teoga o girecek ben ondan daha heycanlıyımmmm

ah cnmmm çocuk ingilize duydumuu nevri değişiyorrrrr ama bir şekilde ilerletecekkk

teoga o girecek ben ondan daha heycanlıyımmmm

ah cnmmm çocuk ingilize duydumuu nevri değişiyorrrrr ama bir şekilde ilerletecekkk

o zamanlar bende öyleydim,uykularım kaçıyodu,hatta oğlum kurdeşen dökmüştü,doktor doktor gezmiştik,şimdi üniv. sınavlarına 2 sene kaldı naparız ne dökeriz bilmem,Allah hepimizin yardımcısı olsun

desene sadece ben değilim stresli olannnnnnn

rabbim önce hayırlı bir evlat sonra da gönüllerine göre okul

Yapmayacaktım aslında sonra Aslı abla bana kızar şimdi dedim haşladım hemen
Ama abla haklı bak seni düşünmüş :))
Ben de eve yürüyorum şimdi bugün çok işim vaar

sende mi bürütüs :))
sanada iyi eğlenceler, evlenecek olanlara mutluluklar dilerim,hayırlı uğurlu olsunbir yastıkta kocasınlar.
Bende demek çok isterdim ama izinleri iptal ettiler uçak bileti almıştık birde biz ne zaman adam gibi tatil yapacağız gitmiştik yine çağırmışlardı eşimi ye ter artik dünyayı bizmi kurtaracağız ya

hadi yaaa,kötü olmuş canım, hayırlısı olsun tabi, olmadı sen git değişiklik olur

Günaydın kızlarrr kollarım tutmuyor bugünde ellerim titriyor ya yazarken Ayy tövbe bismillah bugün Fıtness blender de kol günüydü tepe üstü şınav çektirdi en sonda kollarımda hayır kalmadı yeminle tam 56 dk sürdü
Bu arada sabah kalktığımda Bi kaç dk yürüyemedim, arka bacaklarım ve popom çok ağrıyordu ya sanki Demir'le dövmüşler (sanki bu duyguyu biliyormuşum gibi)
Bugün ağırlıklara çalıştım aralarda jump jack ayaklar popoya değecek şekilde koşma vs daha Bi sürü şey ve şunu farkettim shaunhn yaptırdığı hareketlerin hepsi var öyle kolay değil yani...
Neyse ben Bi kahvaltı yapayım çok acıktım gece boyunca birde çocuk emzirince

Madem bu mevsimde tatile geliyorsunuz ya Abant ya da Sapanca tavsiye ederim. Aslında yazın gelecektin ki... Süper olurdu

desene sadece ben değilim stresli olannnnnnn

rabbim önce hayırlı bir evlat sonra da gönüllerine göre okul
Ayy canlarım yaa kıyamam ben size, biz anneler hep aynıyız yaa :) Allah' a emanet çocuklarımız, Allah cümle evlatlarımıza sağlık sıhhat, zihin açıklığı versin inşallah başarılı olurlar :)

Yapmayacaktım aslında sonra Aslı abla bana kızar şimdi dedim haşladım hemen
Ama abla haklı bak seni düşünmüş :))
Ben de eve yürüyorum şimdi bugün çok işim vaar
He kız iyi yapmışsın, kuzum tek tek haşlama bence 4,5 tane haşla at dolaba , iki gün ye... O anda insan üşeniyor kim haşlanmasını bekliyecek oluyorsun :)
Beni pek düşünür eşim sağolsun ayy :)) tembellikden gitmedi ayy, yoksa koştururdu :)) oda yoruluyor napsın canım aşkım benim :)
Bende evde dışardakine on numara fark atar kahvaltı hazırladım, iyi oldu..3 tane kızarmış tost ekmeği yedim ayy :))
Allah yardımcın olsun kolaylık versin işlerinde kuzum benim :)

Ay kıyamam kuzum ya, hayırlısı olsun bebeğim.. Gene gidersiniz inşallah tatlım üzülme..

Kız parayla alınca zor mor demeden yapıyon bekıyorum hee :))
Schaun T programlarını sana parayla aldırmak lazım ben anladım :)
Memnun kalman çok güzel tatlım, hafif gelse işe yaramaz zaten kız ağrısın ohh ohh :))
Afiyet olsun bebeişim :) doyur karnını kız :)

ablacım yumurtaya yeni alışıyorum ya şimdi soğukken yiyemem diye düşündüm ondan yiyeceğim zaman haşlıyorum :/ uyanır uyanmaz ilk işim koydum ocağa sonra ben hazırlanana kadar o oldu zaten :)
kızarmış olup olmaması bir şey değiştiriyor mu abla ekmeğin? afiyet olsun bu arada ama 3 çok olmamış mı kız:))
teşekkür ederim canımcım <3

Soguga da alışıyor insan, sıcak seviyorsan üşenmiyorsan o an o daha iyi tabii kuzum ayarla kendine göre işde YİYİN GARİİK :))
Kızarınca kalorisi ve karbonhidrat miktarı düşüyor canım..
Ama ben ondan değilde sevdiğim için kızarttım. Normal ekmek yokdu, dondurucuda buranın minik ekmekcikleri var, ondansa tost ekmeği kızartayım dedim.. Valla çok lezzetliydi peynir sürdüm, domates biber koydum üzerine 2 de yumurta ohh miss di ya :)) reçellere elimi sürmedim ama, eşim reçeli çok sever o tost ekmeğiyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…