Hahaa aynısını bende düşündüm şekerim:)))Kız parayla alınca zor mor demeden yapıyon bekıyorum hee :))
Schaun T programlarını sana parayla aldırmak lazım ben anladım :)
Memnun kalman çok güzel tatlım, hafif gelse işe yaramaz zaten kız ağrısın ohh ohh :))
Afiyet olsun bebeişim :) doyur karnını kız :)
ohh çok iyi olmuş canım çekti bana da yap bir tane geliyorum ablaSoguga da alışıyor insan, sıcak seviyorsan üşenmiyorsan o an o daha iyi tabii kuzum ayarla kendine göre işde YİYİN GARİİK :))
Kızarınca kalorisi ve karbonhidrat miktarı düşüyor canım..
Ama ben ondan değilde sevdiğim için kızarttım. Normal ekmek yokdu, dondurucuda buranın minik ekmekcikleri var, ondansa tost ekmeği kızartayım dedim.. Valla çok lezzetliydi peynir sürdüm, domates biber koydum üzerine 2 de yumurta ohh miss di ya :)) reçellere elimi sürmedim ama, eşim reçeli çok sever o tost ekmeğiyle :))
Gel kuzum gel hemen hazırlarım şekerim sen yeter ki gel bunla kalmayız ama gelince kısır da yaparım sana :))ohh çok iyi olmuş canım çekti bana da yap bir tane geliyorum abla
koşa koşa gelirim o zamanGel kuzum gel hemen hazırlarım şekerim sen yeter ki gel bunla kalmayız ama gelince kısır da yaparım sana :))
Oo kahvaltıda menemen çok severim ben, ayy bide diyette olmuycan şöyle biber kızartması domates soslu anam anammm ne lezzetli olur yaa :)Hahaa aynısını bende düşündüm şekerim:)))
Kahvaltıda menemen yedik eşimle birlikte bir bardak çay biraz peynir bir dilim kadar da ekmek, saat 1 gibide yürüyüşe çıkıcam inşallah oğlumu arabaya koyup 2 de büyüğü kreşten alır eve geliriz
Kız uçakla gelcen anam , koşarak olmazzkoşa koşa gelirim o zaman
Yok tatlım güneş istiyoruz biz, bu mevsimde Antalya olur ancak..şu G20 zirvesi yapılmısdı ya, o otele gidicez muhtemelen ..
hahaha kısırı duyunca uçaktan daha hızlı bile gelebilirimKız uçakla gelcen anam , koşarak olmazz
Ayy Antalya' da mısın sende :)gel anacım memleketimiz çok güzellllllllll
hoş ctesi denize girdi millet
pazar yağmur yağdıııı
Ayy kuzum ya kıyamam kızz :)hahaha kısırı duyunca uçaktan daha hızlı bile gelebilirim
İnternetİnternetten bak bebisim :)o ne demek kız?bende cahııl kalmışım
Kız seninde şu kısacık yazmaların öldürüyor beni haa :)) ayy accık uzun şeyler yaz bebişim sen eskiden böyle değildin , sonradan oldun kız ne oldu sana öle, Max' ı bırakdın tempon düşdü kız :) başla gel hadi yeniden :))İnternetİnternetten bak bebisim :)
Dedigin dogru bisi fark ettm ben max 30 yaptigim zamanlar esime kahvalti hazirlamak icin 6 bucukta kalkmam gerekirdi hic zorlanmazdm hemen atlardim yataktan smdi kalkamiyorum bile ac ax gidiyo adam :\Kız seninde şu kısacık yazmaların öldürüyor beni haa :)) ayy accık uzun şeyler yaz bebişim sen eskiden böyle değildin , sonradan oldun kız ne oldu sana öle, Max' ı bırakdın tempon düşdü kız :) başla gel hadi yeniden :))
abla ya senin de şu tespitlerin beni öldürüyor maşallah hiçbir şey kaçmıyor gözündenKız seninde şu kısacık yazmaların öldürüyor beni haa :)) ayy accık uzun şeyler yaz bebişim sen eskiden böyle değildin , sonradan oldun kız ne oldu sana öle, Max' ı bırakdın tempon düşdü kız :) başla gel hadi yeniden :))
Çok dikkatli bir tipimdirabla ya senin de şu tespitlerin beni öldürüyor maşallah hiçbir şey kaçmıyor gözünden
Ayy ben de çok severim Kz kızartmayı üzerine bolca da domates dökecek birde soğuk olunca çayla acayip güzel gidiyorOo kahvaltıda menemen çok severim ben, ayy bide diyette olmuycan şöyle biber kızartması domates soslu anam anammm ne lezzetli olur yaa :)
Kız ben tam bi biber manyağıyım anam pek severim kızartmasını, kavurmasını falan :)
Burda Alman marketlerde sivri biber yok ya , ancak Türk marketine gidince alabiliyorum..orasıda uzak her zaman değilde ayda bir falan anacak gidiyorum..
Hava güzel yürü kuzum bebeğinede iyi gelir açık hava ..
Kız döverim seni.. Ne demekmiş eşini aç göndermek, çocuk çalışsın tüm gün sen orda yat.. Çabuk toparla kendini.. Eşlerinizi el üstünde tutun anam.. O gidince yat dur kuzum :)Dedigin dogru bisi fark ettm ben max 30 yaptigim zamanlar esime kahvalti hazirlamak icin 6 bucukta kalkmam gerekirdi hic zorlanmazdm hemen atlardim yataktan smdi kalkamiyorum bile ac ax gidiyo adam :\
Kız döverim seni.. Ne demekmiş eşini aç göndermek, çocuk çalışsın tüm gün sen orda yat.. Çabuk toparla kendini.. Eşlerinizi el üstünde tutun anam.. O gidince yat dur kuzum :)Dedigin dogru bisi fark ettm ben max 30 yaptigim zamanlar esime kahvalti hazirlamak icin 6 bucukta kalkmam gerekirdi hic zorlanmazdm hemen atlardim yataktan smdi kalkamiyorum bile ac ax gidiyo adam :\
ee kimi örnek alıyorumÇok dikkatli bir tipimdirsende benden az değilsin ha şekerim, benimkilerde senden kaçmıyor, ikimizde Akrepdik demi benziyoz işde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?