Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Hahaa aynısını bende düşündüm şekerim:)))
Kahvaltıda menemen yedik eşimle birlikte bir bardak çay biraz peynir bir dilim kadar da ekmek, saat 1 gibide yürüyüşe çıkıcam inşallah oğlumu arabaya koyup 2 de büyüğü kreşten alır eve geliriz

ohh çok iyi olmuş canım çekti bana da yap bir tane geliyorum abla

Oo kahvaltıda menemen çok severim ben, ayy bide diyette olmuycan şöyle biber kızartması domates soslu anam anammm ne lezzetli olur yaa :)
Kız ben tam bi biber manyağıyım anam pek severim kızartmasını, kavurmasını falan :)
Burda Alman marketlerde sivri biber yok ya , ancak Türk marketine gidince alabiliyorum..orasıda uzak her zaman değilde ayda bir falan anacak gidiyorum..
Hava güzel yürü kuzum bebeğinede iyi gelir açık hava ..

İnternetİnternetten bak bebisim :)
Kız seninde şu kısacık yazmaların öldürüyor beni haa :)) ayy accık uzun şeyler yaz bebişim sen eskiden böyle değildin , sonradan oldun kız ne oldu sana öle, Max' ı bırakdın tempon düşdü kız :) başla gel hadi yeniden :))

Dedigin dogru bisi fark ettm ben max 30 yaptigim zamanlar esime kahvalti hazirlamak icin 6 bucukta kalkmam gerekirdi hic zorlanmazdm hemen atlardim yataktan smdi kalkamiyorum bile ac ax gidiyo adam :\

abla ya senin de şu tespitlerin beni öldürüyor maşallah hiçbir şey kaçmıyor gözünden

Ayy ben de çok severim Kz kızartmayı üzerine bolca da domates dökecek birde soğuk olunca çayla acayip güzel gidiyor

Dedigin dogru bisi fark ettm ben max 30 yaptigim zamanlar esime kahvalti hazirlamak icin 6 bucukta kalkmam gerekirdi hic zorlanmazdm hemen atlardim yataktan smdi kalkamiyorum bile ac ax gidiyo adam :\
Kız döverim seni.. Ne demekmiş eşini aç göndermek, çocuk çalışsın tüm gün sen orda yat.. Çabuk toparla kendini.. Eşlerinizi el üstünde tutun anam.. O gidince yat dur kuzum :)
Gel başla işde diyorum ben sana burda anan yaşında kadın tecrübesi konuşuyor yavrucuğum benim

Kız döverim seni.. Ne demekmiş eşini aç göndermek, çocuk çalışsın tüm gün sen orda yat.. Çabuk toparla kendini.. Eşlerinizi el üstünde tutun anam.. O gidince yat dur kuzum :)
Gel başla işde diyorum ben sana burda anan yaşında kadın tecrübesi konuşuyor yavrucuğum benim

Anam siteyi çökertiyordum kızlar az kalsın takıldı mesaj da iki kez gitti , Çilekim bunda da bir hayır var çift dikiş perkiştire perkiştire iki kez söylemek gerekiyormuş demek ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…