Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Tamam yahu en bastan basliyorum yarin max a bu sefer o max bitecek okdr

Ayy ben de çok severim Kz kızartmayı üzerine bolca da domates dökecek birde soğuk olunca çayla acayip güzel gidiyor
He ya ben Tr gidince annem ilk gün mutlaka biberli birşey yapar bana burda kıtlığını çekiyoz resmen yaa :)) valla gelirken sivri biber getirdiğim zamanları bilirim ben valizimde düşün yani biberle aşkımı :))

Anacım smoothie dedigim sey istedigin herhangi meyveyi veya sebzeyi 1 yk yogurt ve sut ile blendirdan gecirerek icine booolca buz koyarak icilen bisi oluyor. Ornegin muz cilek hindistancevizi badem yogurt sut buz.

Yada salatalik elma havuc pirasa

Yani sizin hayal gucunuze ve damat tadiniza kalmis bisey istediginiz herseyi anlattigim gbi yogurt sut ve buz ile blandrdan gecirip iciyorsunuz . bunada smoothie deniyor ayrica cok tok tutuyor ama yaparken kararinda koymak lazimli calorisi cok olmasin zaten intermetten muzlu smothie cilekli ne bilim neyli istiyorsan yazdiginda calorisi cikiyor sej baska biside eklemissen tahmini azcok ne oldugunu anlarsn calorinin . ben aksamlari smothieelerle gecistirmeye karar verdim bakalim :)

çok sağol tarifin için, zahmet verdik :))
bende ara öğünümde 3 yemek kaşığı yoğurt+1 elma+tarçın yerim, demek bunu blendirdan geçirsem bide buz oldu bitti çakma smooti :))

Antalyalı çok topiğimizde Maşallah , Efsa da öyle :)
Türküye' ye yerleşirsek Antalya' mı istanbul mu diye düşünüyoruz bizde :)

evet antalyalı çokk

burda 2 kişi arkadaşım var

biri ile resmen kanka olduk görüşüyoruzdaaa

aslen nerelisinn

ben olsam ant derdimmm

istanbul kalabalık şehir gerçi burası kalabalık oldu artıkk tabiki karar yine sizinn

çok sağol tarifin için, zahmet verdik :))
bende ara öğünümde 3 yemek kaşığı yoğurt+1 elma+tarçın yerim, demek bunu blendirdan geçirsem bide buz oldu bitti çakma smooti :))
Elmanin yanina 1 meyve ekleyebilirsin yada bir sebze koyabilirsin kuru meyvede olur cok azda sut kat oldu sana orjinal smothie :)

öğle yemeğimde
4 yemek kaşığı semizotu yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt yedim
1 dilim de kepek ekmek

ya dün bu pirinçler bu kadar şiş değildi daha da çoğalmışlar yemeğin içinde yine şişlik olacak bende

bu arada sabah 87.4 çıktım, bulgur iniyor şimdi pirinç çıkacak

Kızlar şu bildiğimiz kuru maya var ya, onun öyle çok faydası varmış ki şaşdım kaldım anam :)
Ben sadece regl zamanlarında şeker krizine iyi geliyor diye biliyordum. İçinde krom olduğu için krizleri geçiriyor..

Dün bi araştırıyım dedim anam nelere faydası yokmuş ki sporcular hamileler gençler hergün bir çay kaşığı alsın diyorlar.. Yazıyı kopyalayım dedim gece izin vermedi kopy yapmaya.. Sonra başka bir yerden denerim gene inş ,

Ben dün bir çay kaşığı attım ağzıma, önce fena değil dedim, yutmaya çalışdıkça damağıma dişerime yapışdı kokusundan midem bulandı çıkaracakdım zorla suyla yuttum.. Üzerine ağzımdaki o tat gitsin diye portakal yiyim dedim vazgeçdim, şeker isteğim geçsin derken bu yapılmaz Aslı dedim kendime :) iki fıstık attım çay içtim ancak geçdi..

Sonra karnım da hiç acıkmadı ayol, midemdekileri şişirdi herhal :)

Yani siz yiyecekseniz az bi yogurda falan koyup yiyin ben gibi yapmayın :))

Ayrıca maskesini falan yapıyorlarmış, sivilcesi olanlar içinde çok faydalıymış.. İlgisini çeken araştırsın derim kızlar :))

eşiminde tek hayali alanyada yaşamak, kleopatra plajına bayıldı,bugün he desem başlayacak girişimlere,ben istemiyorum ama çok nemli orası
benim hayalimse ege

tatlı isteği için tarçın koyuyorum ben yoğurda en azından lezzet katıyo, dene istersen, mayaya göre daha yenilebilir

aman bir kere maske yapam dedimm kokusundan yapamadımmm

eşiminde tek hayali alanyada yaşamak, kleopatra plajına bayıldı,bugün he desem başlayacak girişimlere,ben istemiyorum ama çok nemli orası
benim hayalimse ege

ben merkezdeyimmm

evet havası resmen insanı bitiriyorr (nefes alamıyoruz 24 saat klıma ile oturuyoz yatıyoruz )

yaz geldimi hafta sonları kaçıyoz yaylalara

ama ben seviyorum burayı başka bir yerde yaşayamam herhalde

benim hayalimse ege
Ya biz güneşe öyle hasretiz ki Begümüm sıcak olsun güneş görsünde diyoruz işde :) bunun kıymetini yaşamayan bilemez gerçekden.. Ege' de süper kız :) ben en fazla yazlık şeklinde olur düşüncesindeyim.. Yıllardır hasret yaşıyoruz akrabalarımıza, bari o zaman o kadar uzaklaşmıyalım diyorum.. Nasip kısmet Allah sağlık hayırlı ömür versin hepimize emeklilik günlerimizi hayırlısıyla görelim inş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…