Kız burda sözkonusı mayanın faydaları :)) tarçını biliyoruz da maya bambaşka faydaları var sadece şeker isteği için değil .. Dur bakim kopyalıycak biryer bulurum elbet :)tatlı isteği için tarçın koyuyorum ben yoğurda en azından lezzet katıyo, dene istersen, mayaya göre daha yenilebilir
Yazın çok sıcak demi :) aslında kıs ve baharda Antalya mükemmel sanırım :)aman bir kere maske yapam dedimm kokusundan yapamadımmm
ben merkezdeyimmm
evet havası resmen insanı bitiriyorr (nefes alamıyoruz 24 saat klıma ile oturuyoz yatıyoruz )
yaz geldimi hafta sonları kaçıyoz yaylalara
ama ben seviyorum burayı başka bir yerde yaşayamam herhalde
Rica ederim ne demek 1 ck hindistan cevizide cok yakisiyor belki denemek istersin :)bu aralar çilek çok ondan koyarım belki sağol canım
Ya biz güneşe öyle hasretiz ki Begümüm sıcak olsun güneş görsünde diyoruz işde :) bunun kıymetini yaşamayan bilemez gerçekden.. Ege' de süper kız :) ben en fazla yazlık şeklinde olur düşüncesindeyim.. Yıllardır hasret yaşıyoruz akrabalarımıza, bari o zaman o kadar uzaklaşmıyalım diyorum.. Nasip kısmet Allah sağlık hayırlı ömür versin hepimize emeklilik günlerimizi hayırlısıyla görelim inş :))
evet deneyebilirim aslında severim onuda,gerçi neyi sevmiyorum ki herşeyi seviyorumRica ederim ne demek 1 ck hindistan cevizide cok yakisiyor belki denemek istersin :)
heee tamam sen kopyala bakalım yapabilirsek onuda yeriz,bi o eksikti zati kusur kalmasın deneyelim en azındanKız burda sözkonusı mayanın faydaları :)) tarçını biliyoruz da maya bambaşka faydaları var sadece şeker isteği için değil .. Dur bakim kopyalıycak biryer bulurum elbet :)
heee tamam sen kopyala bakalım yapabilirsek onuda yeriz,bi o eksikti zati kusur kalmasın deneyelim en azından
Kız Çilek bir kaşıkda maya ekle :) son trend içeceğine :))Rica ederim ne demek 1 ck hindistan cevizide cok yakisiyor belki denemek istersin :)
Canım Ben aslen göçmen asıllı Yunanistan göçmenlerinden dedelerimiz.. Eşimde Bursa' lı :) ama onun aileside yıllardır İstanbulda :)evet antalyalı çokk
burda 2 kişi arkadaşım var
biri ile resmen kanka olduk görüşüyoruzdaaa
aslen nerelisinn
ben olsam ant derdimmm
istanbul kalabalık şehir gerçi burası kalabalık oldu artıkk tabiki karar yine sizinn
bildiğin kuru maya demi?marketlerde satılan??Kız Çilek bir kaşıkda maya ekle :) son trend içeceğine :))
Amin bebeğim :)haklısın biz bile kışın psikolojik etkileniyoruz güneşsizlikten,almanya dahada zor, çok çok haklısınız
Rabbim sizede,bizede, herkese hayırlı,huzurlu emeklilik nasip etsin, mutlu huzurlu sağlıklı olacağımız yerlerde yaşarız inşallah AMİN
He kız bildiğin maya işde :)bildiğin kuru maya demi?marketlerde satılan??
bu akşam alışverişe gitcektim eksik çok, mayayıda listeme ekledim hemen, başka bişey varsa söyleyin bakim alayım herbişeyden
yarınki ara öğünüme katayım baharatcıklarımı
bide kilo almaya başlıyomuş seyret sen durumu ne gülerim yaa
:) o kadar pirinç zarar etmez, en fazla acıkabilirsin, o zaman ne yapcağını biliyorsun artık şekerimöğle yemeğimde
4 yemek kaşığı semizotu yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt yedim
1 dilim de kepek ekmek
ya dün bu pirinçler bu kadar şiş değildi daha da çoğalmışlar yemeğin içindeyine şişlik olacak bende
bu arada sabah 87.4 çıktım, bulgur iniyor şimdi pirinç çıkacak
vaayyy ne kadar güzelbir yer orası öyle,bayıldım ,çok şanslısın
Ahaha bende herseyi seviyorum yapcak bisi yok :)evet deneyebilirim aslında severim onuda,gerçi neyi sevmiyorum ki herşeyi seviyorumişyerinde çekmecemin biri yakında küçük aktar dükkanı gibi olcak
Kız neresi orası öyle ayy , sen ne diyorlardı ya askerlerin oturduğu yerlere aklıma gelmedi ... Ha lojmandı .. Lojmanda mı kalıyorsun bebeğim ??
YUMURTAAA:) o kadar pirinç zarar etmez, en fazla acıkabilirsin, o zaman ne yapcağını biliyorsun artık şekerim
Ayy kokusu çok kötü gerçekden ya ama bi deniycem ben genede :)aman bir kere maske yapam dedimm kokusundan yapamadımmm
ben merkezdeyimmm
evet havası resmen insanı bitiriyorr (nefes alamıyoruz 24 saat klıma ile oturuyoz yatıyoruz )
yaz geldimi hafta sonları kaçıyoz yaylalara
ama ben seviyorum burayı başka bir yerde yaşayamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?