Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

İzin?? Eşinin görevi ne tatlım?
Boyle yazdım ama hayırlısi böyleymiş napalim belki izinler açılır eşim polis bu olaylar olduğundan beri tatil izin yüzü göremedik çok bunaldim tatili geçtim haftada 1 gün izin yok hergun yoğun çalışıyolar

vaayyy ne kadar güzelbir yer orası öyle,bayıldım ,çok şanslısın
Evet Can'ım çok güzel burası Sakarya ırmağı Bilecik'te Bi yer ilçesindeyiz yani, ama belediyesi çok temiz gerçekten güzel yapmış ırmağın etrafını
Kız neresi orası öyle ayy , sen ne diyorlardı ya askerlerin oturduğu yerlere aklıma gelmedi ... Ha lojmandı .. Lojmanda mı kalıyorsun bebeğim ??
Yok kız senin dediğin yerler Ordu evleri daha çok ama onların bahçesinde de havuzlar olur, burası Irmak
Şuan lojmanda değiliz lojman binaları çok eskiydi girmedik bizde... Zaten geldiğimiz yerde lojmandaydık ama yeni binalarda allahtan

Ayyy Allah yardımcınız olsun seni çok iyi anlıyorum eşim Doğuda aylarca görevlere giderdi üs bölgesine stresten yemeğe abandım şimdi de Bi taraflarımı yırtıyorum vericem diye

Allah yardımcınız olsun kuzum, Allah her türlü musubetten korusun. Şu kötü günler hayırlısıyla bir geçsin inşallah ... Mayısda' da ortalığı karıştırmaya çalışacaklar diyorlar son hamle olarak.. Allah fırsat vermesin şu şer güçlere inşallah tatlım.. Hep dualarımızda vatanımız, güvenlik güçlerimiz..

Sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama doğuda görev yapanların işi daha da zor kuzum genede şükretmek lazım..

T tombul cilek şöyle yazmış M Metebatur
Anacım smoothie dedigim sey istedigin herhangi meyveyi veya sebzeyi 1 yk yogurt ve sut ile blendirdan gecirerek icine booolca buz koyarak icilen bisi oluyor. Ornegin muz cilek hindistancevizi badem yogurt sut buz.

Yada salatalik elma havuc pirasa

Yani sizin hayal gucunuze ve damat tadiniza kalmis bisey istediginiz herseyi anlattigim gbi yogurt sut ve buz ile blandrdan gecirip iciyorsunuz . bunada smoothie deniyor ayrica cok tok tutuyor ama yaparken kararinda koymak lazimli calorisi cok olmasin zaten intermetten muzlu smothie cilekli ne bilim neyli istiyorsan yazdiginda calorisi cikiyor sej baska biside eklemissen tahmini azcok ne oldugunu anlarsn calorinin . ben aksamlari smothieelerle gecistirmeye karar verdim bakalim :)

Hımm anladımm Canım mantıklı aslında tok tutması çok iyiymiş ya
Yalnız ben pırasalı falan yapamam Iyy o ne öyle ama çilekli muzlu süper geliyor kulağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…