- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
İstah acici kilo aldirici ozelligi varmis bea napcam maya yiKız Çilek bir kaşıkda maya ekle :) son trend içeceğine :))
YUMURTAAA
Bende bulgaristan gocmeniyim :)Canım Ben aslen göçmen asıllı Yunanistan göçmenlerinden dedelerimiz.. Eşimde Bursa' lı :) ama onun aileside yıllardır İstanbulda :)
Ayy kokusu çok kötü gerçekden ya ama bi deniycem ben genede :)
Onuda demişler ama bir çay kaşıgından zarar gelmez heralde ya bi ben deneyim sizlere neticeyi uazarım :))İstah acici kilo aldirici ozelligi varmis bea napcam maya yi
Tamam sen bi kobay ol bakem işe yararsa bizde yaparizOnuda demişler ama bir çay kaşıgından zarar gelmez heralde ya bi ben deneyim sizlere neticeyi uazarım :))
Öğrenmişim dimi öğretmenimAyy gülme krizine girdim ya, eşim iyiki çalışma odasında tip tip bakardı şimdi bana yoksam :)))
Bi yildizi hakettinÖğrenmişim dimi öğretmenim
He kız kobay zaten benim hep sporda da yemede de :)Tamam sen bi kobay ol bakem işe yararsa bizde yapariz
Yıldızlı öğrencimsin kuzum :))Öğrenmişim dimi öğretmenim
Boyle yazdım ama hayırlısi böyleymiş napalim belki izinler açılır eşim polis bu olaylar olduğundan beri tatil izin yüzü göremedik çok bunaldim tatili geçtim haftada 1 gün izin yok hergun yoğun çalışıyolarİzin?? Eşinin görevi ne tatlım?
Benim kilolari vermem gerekiyor kobay olcak lüksum yok napimHe kız kobay zaten benim hep sporda da yemede de :)
Biz zaten kilo almaya çalışıyozBenim kilolari vermem gerekiyor kobay olcak lüksum yok napim
Evet Can'ım çok güzel burası Sakarya ırmağı Bilecik'te Bi yer ilçesindeyiz yani, ama belediyesi çok temiz gerçekten güzel yapmış ırmağın etrafınıvaayyy ne kadar güzelbir yer orası öyle,bayıldım ,çok şanslısın
Yok kız senin dediğin yerler Ordu evleri daha çok ama onların bahçesinde de havuzlar olur, burası IrmakKız neresi orası öyle ayy , sen ne diyorlardı ya askerlerin oturduğu yerlere aklıma gelmedi ... Ha lojmandı .. Lojmanda mı kalıyorsun bebeğim ??
Ayyy Allah yardımcınız olsun seni çok iyi anlıyorum eşim Doğuda aylarca görevlere giderdi üs bölgesine stresten yemeğe abandım şimdi de Bi taraflarımı yırtıyorum vericem diyeBoyle yazdım ama hayırlısi böyleymiş napalim belki izinler açılır eşim polis bu olaylar olduğundan beri tatil izin yüzü göremedik çok bunaldim tatili geçtim haftada 1 gün izin yok hergun yoğun çalışıyolar
Allah yardımcınız olsun kuzum, Allah her türlü musubetten korusun. Şu kötü günler hayırlısıyla bir geçsin inşallah ... Mayısda' da ortalığı karıştırmaya çalışacaklar diyorlar son hamle olarak.. Allah fırsat vermesin şu şer güçlere inşallah tatlım.. Hep dualarımızda vatanımız, güvenlik güçlerimiz..Boyle yazdım ama hayırlısi böyleymiş napalim belki izinler açılır eşim polis bu olaylar olduğundan beri tatil izin yüzü göremedik çok bunaldim tatili geçtim haftada 1 gün izin yok hergun yoğun çalışıyolar
Kızlar bşr saat tempolu yürüyüşün ardından eve gidip ara öğün kivi armut yicem üstüne de tarçın atıcam bakalım Nasıl oluyormuş
Ayrıca şu smoothie Nasıl bişeymiş ben de araştırayım bildiğimiz mişk shake gibi birşey tadı sanırım T tombul cilek
Hımm anladımm Canım mantıklı aslında tok tutması çok iyiymiş yaT tombul cilek şöyle yazmış M Metebatur
Anacım smoothie dedigim sey istedigin herhangi meyveyi veya sebzeyi 1 yk yogurt ve sut ile blendirdan gecirerek icine booolca buz koyarak icilen bisi oluyor. Ornegin muz cilek hindistancevizi badem yogurt sut buz.
Yada salatalik elma havuc pirasa
Yani sizin hayal gucunuze ve damat tadiniza kalmis bisey istediginiz herseyi anlattigim gbi yogurt sut ve buz ile blandrdan gecirip iciyorsunuz . bunada smoothie deniyor ayrica cok tok tutuyor ama yaparken kararinda koymak lazimli calorisi cok olmasin zaten intermetten muzlu smothie cilekli ne bilim neyli istiyorsan yazdiginda calorisi cikiyor sej baska biside eklemissen tahmini azcok ne oldugunu anlarsn calorinin . ben aksamlari smothieelerle gecistirmeye karar verdim bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?