Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Evet milkshake e benziyor ama ana ogun yerine gecebilir doyurucu bende ondan dedim :) hem tatli istediginide aliyor insanin

Hımm anladımm Canım mantıklı aslında tok tutması çok iyiymiş ya
Yalnız ben pırasalı falan yapamam Iyy o ne öyle ama çilekli muzlu süper geliyor kulağa
Bende pirasaliyi duyuncaaa ispanakliyi duyuncaa iyyyy dedim senin gibi ama sadece yesil renk pek tadini hissetmiyorsun meyve ile kkaristirdigi zaman :)

Smuzi, yani smoothie taze meyve ya da meyve suyundan yapılmış, tatlı ve dondurulmuş bir karışımdır. Milk shake ve ice slush'a benzeyen aynı türden içecek. Sporcuların özellikle protein tozu ekleyerek kullandığı görülmüştür.

Eferin kız sana sıfır şeker yiyorsan daha ne darısı bana
Evet bıraktım valla burcu Esmersoy bir ayda birkez tralice yiyormus o kadar parası var salata ile geciniyormus fiziği bozulmasın diye saatlerce spor yapıyormus haberi duyunca tüylerim diken diken oldu ben neler yiyorum diye düşündüm artık daha da sıkı tutacağım isi

Kız uzman olmuşsun bu konuda anam :))

Yaniiii...ben en sonunda Nutella kavanozunu çöpe attım valla yoksa gidip gelip kaşıklıyordum
Seda Sayan da incecik kadın aç geziyormuş resmen, Bi kere Bi magazin programında gördüm Adana'ya gitmiş kebaplar pideler vs donatılar kadın Etin en yağsız olan yerinden iki tike aldı o kadar birde iki saat geviş getiriyor kadın... Ben olsam abowww Ada'na kebaptan başlardım artık nerden çıkardım bilmiyorum hahaha

He kız aynı bende sen gibi yapardım, anam kebapdan zarar gelmez yiyin gari :))
Ciddi tek kebap sorun değil, lavaşı falan az tutmak lazım :)) ve tatlıyı tabii..

Kız attın nihayet Nutellayı demek aferim saa canım :)

biz çiğnemeden yutarızz kesinnnn

aman onlarda çok aç geziyor beeeeeee

bizde bekliyor o nutella kavanozu oğlan yiyorrr ama bana da çok göz kırpıyor ben uymuyorummm o 5 kg verecem inatlaştım çünküüü

bizde bekliyor o nutella kavanozu oğlan yiyorrr ama bana da çok göz kırpıyor ben uymuyorummm o 5 kg verecem inatlaştım çünküüü
Bence birdaha alma, oğlunda yemesin, bağımlılık yapıcı var içinde ve palm yağı varmış içinde vücut bu yağı direk depoluyormuş canım.. Sende bi operasyon çek Nutellaya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…