Bence birdaha alma, oğlunda yemesin, bağımlılık yapıcı var içinde ve palm yağı varmış içinde vücut bu yağı direk depoluyormuş canım.. Sende bi operasyon çek Nutellaya :))
Ac gezerek vucut kendini kitlikta zannedip yag depolamiyormuydu ? Ozaman bunlar neden ac geziyor ? Ac gezerek zayiflaniyirsa neden biz bole biliyoruz ? Bu ne perhiz ne lahana tursusu ozaman bende az gezebilirimbiz çiğnemeden yutarızz kesinnnn
aman onlarda çok aç geziyor beeeeeee
He valla attım anacım:))He kız aynı bende sen gibi yapardım, anam kebapdan zarar gelmez yiyin gari :))
Ciddi tek kebap sorun değil, lavaşı falan az tutmak lazım :)) ve tatlıyı tabii..
Kız attın nihayet Nutellayı demek aferim saa canım :)
Kuzum bizim gibi gülmesi için okuması lazım, anlatmakla bu kadar gülemez.. Arada bahsediyorum bende :))kız anlat oda gülsün accıkınben anlatıyom eşime arada soruyo kızlar napıyo diye alıştı oda herkese nikiyle biliyo herkesi
Onlar biliyordur kız nasıl besleneceklerini, akşam falan yemiyorlar, görsellik onların mesleği anam tabii dikkat edecekler :) kadın 34 beden midir nedir :) ama Seda Sayan kalçasını belini falan sonradan yaptırdı sanırım, eski halleri şimdiki kadar güzel değildi bence :) kadın yaşlandıkça gençleşiyor :))Ac gezerek vucut kendini kitlikta zannedip yag depolamiyormuydu ? Ozaman bunlar neden ac geziyor ? Ac gezerek zayiflaniyirsa neden biz bole biliyoruz ? Bu ne perhiz ne lahana tursusu ozaman bende az gezebilirim
Çok iyi yapmışsın ayy..He valla attım anacım:))
Bak bak sen şuna :) yemediğin için ve nefsine hakim olduğun için tebrikler ama evde duran bomba gibi seni bekliyor ona göre at gitsin şekerim :))kız oğlan pek yemez (arada) öyle şeyleri ben kendime almıştım 3 hafta önce ama bir kere yemedimm
Kız Begüm eşime dedim, arkadaşlar " anlat oda gülsün" diyorlar dedim, bastı kahkahayı haakız anlat oda gülsün accıkınben anlatıyom eşime arada soruyo kızlar napıyo diye alıştı oda herkese nikiyle biliyo herkesi
Bak bak sen şuna :) yemediğin için ve nefsine hakim olduğun için tebrikler ama evde duran bomba gibi seni bekliyor ona göre at gitsin şekerim :))
işe yaradı demek sevindimKız Begüm eşime dedim, arkadaşlar " anlat oda gülsün" diyorlar dedim, bastı kahkahayı haa
Ayy kek istettin kız canımı :))dursun bakalımm zaten tatlısız yapaıyom birde regl isem abow
tatlı isteğimi haftasonu pekmezli yulaflı cevizli tarçınlı kek yaptım
hurma topları yaptım ara öğünlerde yedimmm
Tam bir iş kolik benim kocam anam :) ciddidir azcık kendisi ama kızımla biz genede güldürürüz, kızımda gidince hakketen ediyle büdü kaldık ayy :)) ama çok anacıdır benim kocam ha, benden çok anasıyla konuşuyor telde ayy :))işe yaradı demek sevindim
arada oda gülsün kız hep iş nereye kadar, zaten kalmışınız ediyle büdü gibi, arada anlat neşenizi bulun
Kız niye bir tane çocuk var olmadı mı siz mi istemediniz?Tam bir iş kolik benim kocam anam :) ciddidir azcık kendisi ama kızımla biz genede güldürürüz, kızımda gidince hakketen ediyle büdü kaldık ayy :)) ama çok anacıdır benim kocam ha, benden çok anasıyla konuşuyor telde ayy :))
Canım kızımda çok zorlandım ben gurbetlik yalnızlık, uzun süre istemedim.. Sonrada kendi işimizi düzene koymaya çalışırken cesaret edemedim ben.. Eşimde ısrar etmedi öyle kaldık ayy :)) kızıma üzülüyorum aslında şimdi tek diye :) napıyım o bol bol doğursun ben bakarım torunlarıma :))Kız niye bir tane çocuk var olmadı mı siz mi istemediniz?
Aksam falan bende yemiyorumOnlar biliyordur kız nasıl besleneceklerini, akşam falan yemiyorlar, görsellik onların mesleği anam tabii dikkat edecekler :) kadın 34 beden midir nedir :) ama Seda Sayan kalçasını belini falan sonradan yaptırdı sanırım, eski halleri şimdiki kadar güzel değildi bence :) kadın yaşlandıkça gençleşiyor :))
Hımm anladım... kızın için zor biraz ama kısmet değilmiş demekki, öyle yazılmış kaderCanım kızımda çok zorlandım ben gurbetlik yalnızlık, uzun süre istemedim.. Sonrada kendi işimizi düzene koymaya çalışırken cesaret edemedim ben.. Eşimde ısrar etmedi öyle kaldık ayy :)) kızıma üzülüyorum aslında şimdi tek diye :) napıyım o bol bol doğursun ben bakarım torunlarıma :))
Benim Fıtness ortalama 50 dk ek Bi program arıyorum bunu mu yapsam acaba? Şunu sorucam max 30 gibi koştura koştura mı yaptırıyor yoksa daha sakin miEki Görüntüle 1813787 Eki Görüntüle 1813788 Eki Görüntüle 1813789
Kızlar P90x3 deki bu kadın 50 yaşın üzerinde olmalı hatta 55 bile olabilir , ama vücudu nasıl ???
Yok kız bu çocuk oyuncagı max yanında dene yarım saat nasıl geçiyor anlamıyorsun bile :)Benim Fıtness ortalama 50 dk ek Bi program arıyorum bunu mu yapsam acaba? Şunu sorucam max 30 gibi koştura koştura mı yaptırıyor yoksa daha sakin mi
Ya zaten Fıtness de çok zorlanıyorum senin komşum geldi ayağa kalkamadım yürüyemiyorum resmen biraz oturayım...Yok kız bu çocuk oyuncagı max yanında dene yarım saat nasıl geçiyor anlamıyorsun bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?