Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

ne kahkahalar dönmüş burada yahu kaçırdım
az önce akşam yemeğimi yedim semizotu yemeğim hala bitmemişti evde bi ben yiyince bitirdim sonunda oh be, yanına da 1 kase yoğurt, 1 dilim de kepek ekmek :)

Ayyy Allah yardımcınız olsun seni çok iyi anlıyorum eşim Doğuda aylarca görevlere giderdi üs bölgesine stresten yemeğe abandım şimdi de Bi taraflarımı yırtıyorum vericem diye

Allah yardımcıları olsun onlar savasirken tatil yapilmaz zaten ama şehir degisikligi yapmak akraba ziyareti farkli insan yüzü görmek istiyor insan çok zor bencilce düşünüyorum belki ama bilemiyorum çok zor hele insanin esinden ayrı kalması en zoru en acısı ... ben eşimden ayrı kalınca diyet ve spora yüklendim kafa dağıtmak için o zaman kilo verdim :)

Kızlarr5.30 gibi yürüyüşe çıktık ailecek... Sonra eşimin devresinin annesiyle karşılaştık yemeğe çıktık 4 tane köfte yedim sadece ekmeksiz salatayla ama Bi küçük şişe Fanta içtim sezonu kapattım
Bugün hareketin-sproun dibine vurdum:))

Anlıy
anlıylrum Can'ım aynen öyle, ben de tam tersini yaptım maalesef keşke spora yüklenseymişim

oh harikaa :))

Max 30 ilk gün yaptım o nebiçim şey ya yani yapabildimmi tam olarak hayır ama cabaladim diyebilirim
Ben max 30u 2.haftasinda birakmistim. Yarin yeniden basliyorum . senin baslaman iyi oldu bende dusunuyordum tek basima en bastan nasil olcak diye :)

ayy gözüm korktu deme öyle gerçi ben daha jilldeyim :/

Bende jill level 2 6. Günden terkim max geceyim dedim jill beni zorlamıyordu çünkü ama valla yüzüm ancak bu kadar kızarır resmen bronzlastim sanki

Ben max 30u 2.haftasinda birakmistim. Yarin yeniden basliyorum . senin baslaman iyi oldu bende dusunuyordum tek basima en bastan nasil olcak diye :)

İyi bakalım 2 hafta iyi yapmissin valla ben kendimden çok.emin degilim ama cabalicam :)

3.gun daha bi alisiyorsun ilk gunden ole dusunmen cok normal kondisyon arttikca aliscaksin son hafta gozle gorulur deismeler oluyor maxda bence deger
İnşallah bakalım ilk 5 dk pes edecektim hatta zar zor dayandım dediğin gibi alışır vücut ama :)

Bana kalırsa hiç istemediğin ayağını geri geri gittiği birşeyi yapma eğer böyleyse yani daha zevk alacağın yaparken zorlanacağın ama zevk alacağın Bi egzersiz yap daha mantıklı

Ya zaten Fıtness de çok zorlanıyorum senin komşum geldi ayağa kalkamadım yürüyemiyorum resmen biraz oturayım...
Biraz daha hafif bişey olsun istedim
Kızzz ben de indirecem bunu iki program birlikte bakalımm
İndir tatlım tavsiye ederim, ama sen şimdi buna para vermiyeceksin ya iki gün sonra bırakırsın

Kizlar su açlık hissimi bastirmasi gerekirken
Ben su icince daha cok acikiyorum yaa
Yumurta ye kız acıkınca, nerde kaldı karbonhidrat diyeti, aç karnına fazla su içilmez, ha bazen açlıkla susuzluk karıştırılıyormuş , ama biz genelde aç olduğumuzdan karıştırmayız yani :))

ne kahkahalar dönmüş burada yahu kaçırdım
az önce akşam yemeğimi yedim semizotu yemeğim hala bitmemişti evde bi ben yiyince bitirdim sonunda oh be, yanına da 1 kase yoğurt, 1 dilim de kepek ekmek :)
Semizotu yok burda yaa, kız ne güzel olmuşdur afiyet olsun şekerim:) ev arkadaşın var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…