Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Canım isteklerin gayet normal şeyler, az daha sabret inşallah hazirana varmadan biter de herkes gibi en başda sizler rahatlarsınız..sende ben gibi üzülünce eriyenlerdensin desene ..
Max 30 ilk gün yaptım o nebiçim şey ya yani yapabildimmi tam olarak hayır ama cabaladim diyebilirim
oo çok sevindim bu habere ya, aramıza hoşgeldin kız
İlk günler olur normaldir, spor ayakkabını asla ihmal etme ve onlar kadar yapıcam diye zorlama kendini.. Yapabildiğin kadar.. Zamanla az az artar yaptıkların canım.. Yeter ki sürekli yapmaya çalış bebeğim :))

Son düzenleme:
jillian 1.level 7. gün de bitti, artık level 2ye geçmek istiyorum ya aynı hareketlerden çok sıkıldım
Az kaldı sık dişini tatlım, evet insan aynı hareketlerden sıkılıyor.. Max' da en hoşuma giden zaten hergün farklı program yaptırması.. Bu bazılarına zor geliyor çünkü vücut alışmadığı için zorlanıyor , etkili olmasının asıl sebebi oysa ki bu :))
Bitir de bekliyoruz bak şekerim :))

Ben max 30u 2.haftasinda birakmistim. Yarin yeniden basliyorum . senin baslaman iyi oldu bende dusunuyordum tek basima en bastan nasil olcak diye :)
Kız bugün seni okudum nazarın falan çıkdı inşallah şekerim ceylanım terminatörüm, sen başarmıyacanda kim başarıcak..
Bence 3. Haftadan başla.. Uzatıp bıkkınlık gelmesin. 2. Aya geçmek için gayretin artar hem.. Hemde zaten birkaç tur döncez bu gidişle kiloları vermek için, o yüzden başdan almana gerek yok bebeğim..

QUOTE="dr27, post: 46044342, member: 670841"]Motivasyonlariniz için gerçekten minnettarım. Çok teşekkürler. Ben son yazdığınız yazı ile ilgili kendi ornegimi paylaşmak istiyorum. Ben kesinlikle spor yapmayan bir insan olarak ortalama 1 buçuk ay önce başladım spor yapmaya. T25 yapıyorum. İlk başladığımda neredeyse hiçbir hareketi doğru yapamıyor hemen nefes nefese kaliyordum. Sürekli bitmesini bekliyor gözlerim ekrandaki saatte yapıyordum sporu. Ama benim kadar ham birisi bile 2. Haftadan sonra rahatlıkla bitirecek hale geldi sporu. Bir tane bile şinav cekemiyordum. Aşağı egilince kollarim bedenimi tasiyamayip düşüyordu. Yarım sinavi bile 5 tane cekebiliyordum. Şimdi tap push up (tek eli omuza degdirip şinav çekme) hareketini 10 kez yapabiliyorum. İnanın bu benim için inanılmaz bir gelişme. Söylemek istediğim asla yapamam diye bir şey kesinlikle yok. İmkansız gibi duran şey yeterince denerseniz yapılabiliyor. Kilo verme konusunda oldukça yavaş ilerliyorum ben. İlk zamanlar aşırı moralimi bozdu bu. Şimdi sporu kilo vermek için yapmıyorum. Hayatimi düzene soktuğu ve beni mutlu ettiği için yapiyorum. Ölçü ve kilo paylasimina o yüzden girmiyorum. Ama şunu kesinlikle söylemeliyim ki vücudunuzun neler yapabileceğini görmek için bile olsa spor yapmalı ve sonuçları görüp Allah'a böylesine mükemmel bir lütuf için sukretmelisiniz.[/QUOTE]

Kızlar D dr27 nickli arkadaşımız motivasyon taktiklerinde paylaşmış yukardaki yazıyı, yapamam diyenler hele mutlaka okusun canlarım:))
Süreklilik ve azimle sporda kondüsyon nasıl artıyor mükemmel bir örnekleme olmuş...

Ayyy kızlarr yataktayım uyuyamıyorum bacaklarımın Ağrı'sından Yaaa( ilaç ta alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki

Ayyy kızlarr yataktayım uyuyamıyorum bacaklarımın Ağrı'sından Yaaa( ilaç ta alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki
Kız bebege zarar vermiyen bi ağrı kesici yok mu? Hay Allah üzüldüm kız, yarına geçer inşallah tatlım. Ya Betül zencefil içmek iyi geliyor kas ağrısına demişdi, zencefil zarar vermez heralde bebege ??? Ama ben hiç denemedim yani

Birde popom ağrıyor yarın da kesin kollarım ağrıyacak... Kendime yürüyüş arkadaşı buldum yeni bakalım ben zaten sabah Bi tur yürüyecem ama akşamları da yürüyecem inşallah muteber teyzeciğimle:))

Zencefill mi hiç denemedim ki bilmiyorum ya Off

Anam sen bu hafta kilo verme ben artık bişey demiyorum o vücuduna yani, bu kadar spora hangi vücut inat eder :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…