Canım isteklerin gayet normal şeyler, az daha sabret inşallah hazirana varmadan biter de herkes gibi en başda sizler rahatlarsınız..sende ben gibi üzülünce eriyenlerdensin desene ..Allah yardımcıları olsun onlar savasirken tatil yapilmaz zaten ama şehir degisikligi yapmak akraba ziyareti farkli insan yüzü görmek istiyor insan çok zor bencilce düşünüyorum belki ama bilemiyorum çok zor hele insanin esinden ayrı kalması en zoru en acısı ... ben eşimden ayrı kalınca diyet ve spora yüklendim kafa dağıtmak için o zaman kilo verdim :)
oo çok sevindim bu habere ya, aramıza hoşgeldin kızMax 30 ilk gün yaptım o nebiçim şey ya yani yapabildimmi tam olarak hayır ama cabaladim diyebilirim
Eki Görüntüle 1813787 Eki Görüntüle 1813788 Eki Görüntüle 1813789
Kızlar P90x3 deki bu kadın 50 yaşın üzerinde olmalı hatta 55 bile olabilir , ama vücudu nasıl ???
indirme sitesini bulursan linkini atabilirmisin?Ya zaten Fıtness de çok zorlanıyorum senin komşum geldi ayağa kalkamadım yürüyemiyorum resmen biraz oturayım...
Biraz daha hafif bişey olsun istedim
Kızzz ben de indirecem bunu iki program birlikte bakalımm
Az kaldı sık dişini tatlım, evet insan aynı hareketlerden sıkılıyor.. Max' da en hoşuma giden zaten hergün farklı program yaptırması.. Bu bazılarına zor geliyor çünkü vücut alışmadığı için zorlanıyor , etkili olmasının asıl sebebi oysa ki bu :))jillian 1.level 7. gün de bitti, artık level 2ye geçmek istiyorum ya aynı hareketlerden çok sıkıldım
bende su içtikçe acıkırım,bizde mi var terslik acabaKizlar su açlık hissimi bastirmasi gerekirken
Ben su icince daha cok acikiyorum yaa
Kız bugün seni okudum nazarın falan çıkdı inşallah şekerim ceylanım terminatörüm, sen başarmıyacanda kim başarıcak..Ben max 30u 2.haftasinda birakmistim. Yarin yeniden basliyorum . senin baslaman iyi oldu bende dusunuyordum tek basima en bastan nasil olcak diye :)
Jill yapan bunuda yapar güven kendine :)) ben yapıyorsam siz hayli hayli yaparsınız kız örnek karşınızda ahanda ben yapıyom size ne oluyoda yapmıyacaksınız :))İyi bakalım 2 hafta iyi yapmissin valla ben kendimden çok.emin degilim ama cabalicam :)
Ben senden çok eminim şekerim hiiçç korkmasın gözün :))valla mı kız daha da korktum
he birara kılaklarım çınladı desem yalan olcak şimdi :)) kız ne güldüm gene yumurtacı güzeline çıkcak adım haa :))Aslı ablamın kulakları çınlasın açlık hissettim ve 2 yumurta attım ağzıma
Kız çilek inanma sen bu hatına :)) o paralı şeyleri seviyoo :))Bana kalırsa hiç istemediğin ayağını geri geri gittiği birşeyi yapma eğer böyleyse yani daha zevk alacağın yaparken zorlanacağın ama zevk alacağın Bi egzersiz yap daha mantıklı
Kız Begüm bugün sen beni öldürcen anam
Şekerim sen indirdin mi P90x3 ü ? Max ne alemde ayy, bugün komikliklerinle unutturdun bana sormamı ha :))bende su içtikçe acıkırım,bizde mi var terslik acaba
Kız bebege zarar vermiyen bi ağrı kesici yok mu? Hay Allah üzüldüm kız, yarına geçer inşallah tatlım. Ya Betül zencefil içmek iyi geliyor kas ağrısına demişdi, zencefil zarar vermez heralde bebege ??? Ama ben hiç denemedim yaniAyyy kızlarr yataktayım uyuyamıyorum bacaklarımın Ağrı'sından Yaaa( ilaç ta alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki
Zencefill mi hiç denemedim ki bilmiyorum ya OffKız bebege zarar vermiyen bi ağrı kesici yok mu? Hay Allah üzüldüm kız, yarına geçer inşallah tatlım. Ya Betül zencefil içmek iyi geliyor kas ağrısına demişdi, zencefil zarar vermez heralde bebege ??? Ama ben hiç denemedim yani
Anam sen bu hafta kilo verme ben artık bişey demiyorum o vücuduna yani, bu kadar spora hangi vücut inat eder :))Birde popom ağrıyor yarın da kesin kollarım ağrıyacak... Kendime yürüyüş arkadaşı buldum yeni bakalım ben zaten sabah Bi tur yürüyecem ama akşamları da yürüyecem inşallah muteber teyzeciğimle:))
Parol var ama o da evde yok şuanZencefill mi hiç denemedim ki bilmiyorum ya Off
Kız bebek için ağrı kesici yok mu , bebe aspirini falan onlardan varsa alabilirsin.. Hiç olmadı git sıcak bir duş al gevşer vücudun :)Zencefill mi hiç denemedim ki bilmiyorum ya Off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?