Kızz yemin ediyorum Yaaa 6 gibi 4 tane köfteyle duruyorum bugün o sporun üstüne birde 2 saat yürürüm ay birde şakır şakır emziriyorum başkası olsa iğne ipliğe dönmüştü yaAnam sen bu hafta kilo verme ben artık bişey demiyorum o vücuduna yani, bu kadar spora hangi vücut inat eder :))
Bu hafta da gitmezse bu kilolar kesin doktorların yakasına yapış :) ama gider bence, yeter ki sabret diyetini bozma , hem görmüş olursunKızz yemin ediyorum Yaaa 6 gibi 4 tane köfteyle duruyorum bugün o sporun üstüne birde 2 saat yürürüm ay birde şakır şakır emziriyorum başkası olsa iğne ipliğe dönmüştü ya
Evet gündüz yiyorum abartmadan ama akşam aç yatıyorum şuan acayip açım ama yemiyorum işte birde kii veremiyormuşsun elimdeki bütün spor aletlerini yakarım haaBu hafta da gitmezse bu kilolar kesin doktorların yakasına yapış :) ama gider bence, yeter ki sabret diyetini bozma , hem görmüş olursun
Gündüzde fazzla kaçırma verirsin bu hafta inşallah :) kız yakma birine ver hayrına :)) sen gene alırsın :))Evet gündüz yiyorum abartmadan ama akşam aç yatıyorum şuan acayip açım ama yemiyorum işte birde kii veremiyormuşsun elimdeki bütün spor aletlerini yakarım haa
Kuzum şimdi geldim tatlım, çalışma odasındaydım, halledeceğim biraz iş vardı onları yaptım..
Ayy kuzum, senden haber aldığıma sevindim çok, bende bugün yazıcakdım sana naptın falan :))slm kızlar iyi geceler. Antalyada ailemin yanındayım çok mutluyum eşimin burda terör kursu alıyo o yüzfen 15 gün kadar burdayız.diyet yapamıyorum tabi ama spora devam 1 ay 3 hafta friday ve pulse 5 ve 6 günler tamamdır.kuzenleri topladım onları gaza getirip spora başlattım ilk 10 dk yere yığıldılar tabi yarın onlarla jillian yapcam tabi max 30 dan sonra inşallah hepinizi seviyorum ve öpüyorum sık giremem arada yaxarım
yazmaya çalışacağım abla yazmayınca kötü hissediyorumn siz benim için önemlisiniz çünkü eşim polis ablacım bu sene şarka gidicez hayırlusı bakalım tayin bekliyoruzAyy kuzum, senden haber aldığıma sevindim çok, bende bugün yazıcakdım sana naptın falan :))
Oo Maşallah sportmen kızıma ya :) Sende mi polis eşisin ? Ya da asker ?
Süpersin ya millete örneksin, tatilde bile spor nasıl yapılırmış görün işde kızlar Maşallah tatlım
:)
Arada da olsa yaz kuzum, merak ederim ben seni , öptüm canımcıım AEO
Ayy kuzum, senden haber aldığıma sevindim çok, bende bugün yazıcakdım sana naptın falan :))
Süpersin ya millete örneksin, tatilde bile spor nasıl yapılırmış görün işde kızlar Maşallah tatlım
Ayy kuzum, senden haber aldığıma sevindim çok, bende bugün yazıcakdım sana naptın falan :))
Kız Allah kocana sabır versin dermişiiimmAyy kollarımın Ağrı'sı da başladı yarın Kocacıma ilaç aldırayım bari...
dün eşime bana 5 er kiloluk dambıllar lazım dedim yüzme bakışını Bi görseydiniz ben bu kadını ne yapacam der gibi... Hahaönceki günde dedim ki gelirken A101 E bak dambıl varmı diye ayyy o da bana milletin karısı arar ekmek süt yoğurt ister sen de benden dambıl istiyorsun çattık ya Dedi
Ben de -he he sormadan sakın eve gelme ona göre dedim anacım neyse o da sormuş yokmuş
Sonuç olarak daha dambılımı alamadım çok fena dardayım
Kuzum eşimin işleri bitmiyor bitürlü, gecen hafta kvalidem rahatsız diye erteledik, şimdide halledeceği işler var onu bekliyoruz.. Zaten 3,4 gün içinde gidemezsek, biz gidince işlere bakan elemanımız tatile gidecek 15 gün sonra , hiç gidemeyiz artık ileri bir tarihe kalır.. Bakalım hayırlısı artık..sen yaptın abla tatile gidecektin yaxdıysanda geçmişi okuyamadımm.
Canım benim Allah yardımcınız olsun, inş iyi bir yere çıkar tayininiz kuzum benim .yazmaya çalışacağım abla yazmayınca kötü hissediyorumn siz benim için önemlisiniz çünkü eşim polis ablacım bu sene şarka gidicez hayırlusı bakalım tayin bekliyoruz
inşallah ablacım hayırlısıolur inşallah hakkımızdaCanım benim Allah yardımcınız olsun, inş iyi bir yere çıkar tayininiz kuzum benim .
Amin kuzum inşinşallah ablacım hayırlısıolur inşallah hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?