Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Anam sen bu hafta kilo verme ben artık bişey demiyorum o vücuduna yani, bu kadar spora hangi vücut inat eder :))
Kızz yemin ediyorum Yaaa 6 gibi 4 tane köfteyle duruyorum bugün o sporun üstüne birde 2 saat yürürüm ay birde şakır şakır emziriyorum başkası olsa iğne ipliğe dönmüştü ya

Kızz yemin ediyorum Yaaa 6 gibi 4 tane köfteyle duruyorum bugün o sporun üstüne birde 2 saat yürürüm ay birde şakır şakır emziriyorum başkası olsa iğne ipliğe dönmüştü ya
Bu hafta da gitmezse bu kilolar kesin doktorların yakasına yapış :) ama gider bence, yeter ki sabret diyetini bozma , hem görmüş olursun

Bu hafta da gitmezse bu kilolar kesin doktorların yakasına yapış :) ama gider bence, yeter ki sabret diyetini bozma , hem görmüş olursun
Evet gündüz yiyorum abartmadan ama akşam aç yatıyorum şuan acayip açım ama yemiyorum işte birde kii veremiyormuşsun elimdeki bütün spor aletlerini yakarım haa

Evet gündüz yiyorum abartmadan ama akşam aç yatıyorum şuan acayip açım ama yemiyorum işte birde kii veremiyormuşsun elimdeki bütün spor aletlerini yakarım haa
Gündüzde fazzla kaçırma verirsin bu hafta inşallah :) kız yakma birine ver hayrına :)) sen gene alırsın :))

Ayy kollarımın Ağrı'sı da başladı yarın Kocacıma ilaç aldırayım bari...
dün eşime bana 5 er kiloluk dambıllar lazım dedim yüzme bakışını Bi görseydiniz ben bu kadını ne yapacam der gibi... Haha önceki günde dedim ki gelirken A101 E bak dambıl varmı diye ayyy o da bana milletin karısı arar ekmek süt yoğurt ister sen de benden dambıl istiyorsun çattık ya Dedi
Ben de -he he sormadan sakın eve gelme ona göre dedim anacım neyse o da sormuş yokmuş
Sonuç olarak daha dambılımı alamadım çok fena dardayım

> Ben bogazimi tutamam, yemeyi seviyorum, ben zayiflamam, imkansiz vs... bende cokseviyorum, bir oturusta 1 pasta yerim, limitsiz cikolata yerim, nutellayi kasikla yemek cok zevk verir ben de insanim, benim de zaaflarim var, ama hicbirsey, aynaya baktiginizda uzerinize birsey giydiginizde yandan sagdan ortadan ordan burdan cikan yaglarinizin olmamasi kadar zevk veremez....
Alıntıdır

slm kızlar iyi geceler. Antalyada ailemin yanındayım çok mutluyum eşimin burda terör kursu alıyo o yüzfen 15 gün kadar burdayız.diyet yapamıyorum tabi ama spora devam 1 ay 3 hafta friday ve pulse 5 ve 6 günler tamamdır.kuzenleri topladım onları gaza getirip spora başlattım ilk 10 dk yere yığıldılar tabiyarın onlarla jillian yapcam tabi max 30 dan sonra inşallah hepinizi seviyorum ve öpüyorum sık giremem arada yaxarım

Ayy kuzum, senden haber aldığıma sevindim çok, bende bugün yazıcakdım sana naptın falan :))
Oo Maşallah sportmen kızıma ya :) Sende mi polis eşisin ? Ya da asker ?
Süpersin ya millete örneksin, tatilde bile spor nasıl yapılırmış görün işde kızlar Maşallah tatlım
:)
Arada da olsa yaz kuzum, merak ederim ben seni , öptüm canımcıım AEO

yazmaya çalışacağım abla yazmayınca kötü hissediyorumn siz benim için önemlisiniz çünkü eşim polis ablacım bu sene şarka gidicez hayırlusı bakalım tayin bekliyoruz

sen yaptın abla tatile gidecektin yaxdıysanda geçmişi okuyamadımm.

Kız Allah kocana sabır versin dermişiiimm spor manyaklığı hat safhada :)) Allah herkese böyle manyaklık versin anam ne güzel işde :))
Kız Seda bende kocama " bu eve barfiks kırulacak yoksa , eve gelme " mi desem ne ayol işe yarar mı dersin

Kız gittigidiyorda bulsan kesiin alırdın zatii :) yok mu orada ??

sen yaptın abla tatile gidecektin yaxdıysanda geçmişi okuyamadımm.
Kuzum eşimin işleri bitmiyor bitürlü, gecen hafta kvalidem rahatsız diye erteledik, şimdide halledeceği işler var onu bekliyoruz.. Zaten 3,4 gün içinde gidemezsek, biz gidince işlere bakan elemanımız tatile gidecek 15 gün sonra , hiç gidemeyiz artık ileri bir tarihe kalır.. Bakalım hayırlısı artık..

Kızlar Max30 2. Ay3. Hafta. 4. Gün MAX OUT STRENGHT tamamdır..
P90X3 1. Ay 4.gün programı THE CHALLENGE' de bitti.. Aman ne terlemek, yüzüm hiç bu kadar kırmızı olmamışdı, o kadar zamandır spor yapıyorum :) resmen kırmızı pancar gibi oldum yaa , duşa zor attım kendimi..

Bugünkü P90X3 Barfiks ve şınav çekmekden ibaretti habire onu yaptırdı.. Barfiksim veya direnç lastiğim olmadığından bende onlar barfiks çekerken , ağırlık kaldırdım.. 10 kg ağırlığı iki kolla kaldırdım :)

Toplam 150 şınav çekmişimdir abartmıyorum :)

Şimdi yatmadan ağrıkesici alıcam , sabaha yatakdan kalkamıyabilirim yoksa :)

Etkilerini sabah yazarım, ama şu an bile karnım taş gibi..

Kasların gelişimi için spor sonrası protein alın deniyor, akşam bolca firinda tavuk yediğimden o yeter diye düşünüyorum bu saatte süt bile olsa içmek istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…