Doğru söylüyorsun yaa pek istediğim soylenemezBana kalırsa hiç istemediğin ayağını geri geri gittiği birşeyi yapma eğer böyleyse yani daha zevk alacağın yaparken zorlanacağın ama zevk alacağın Bi egzersiz yap daha mantıklı
Galibabende su içtikçe acıkırım,bizde mi var terslik acaba
Bıraktığım yerden başlayınca ise yariycakmikiKız bugün seni okudum nazarın falan çıkdı inşallah şekerim ceylanım terminatörüm, sen başarmıyacanda kim başarıcak..
Bence 3. Haftadan başla.. Uzatıp bıkkınlık gelmesin. 2. Aya geçmek için gayretin artar hem.. Hemde zaten birkaç tur döncez bu gidişle kiloları vermek için, o yüzden başdan almana gerek yok bebeğim..
Şekerim sen indirdin mi P90x3 ü ? Max ne alemde ayy, bugün komikliklerinle unutturdun bana sormamı ha :))
Kızlar @dr27 nickli arkadaşımız motivasyon taktiklerinde paylaşmış yukardaki yazıyı, yapamam diyenler hele mutlaka okusun canlarım:))
Süreklilik ve azimle sporda kondüsyon nasıl artıyor mükemmel bir örnekleme olmuş...
sen bize lazımsın bir yere gitmek yokKız Begüm bugün sen beni öldürcen anam
Buldumda kredi kartında yer kalmamış yarını beklıyorum 15 i yaKız Allah kocana sabır versin dermişiiimmspor manyaklığı hat safhada :)) Allah herkese böyle manyaklık versin anam ne güzel işde :))
Kız Seda bende kocama " bu eve barfiks kırulacak yoksa , eve gelme " mi desem ne ayolişe yarar mı dersin
Kız gittigidiyorda bulsan kesiin alırdın zatii :) yok mu orada ??
Yandex de var videolarkaç günlerdir spor yapamadım, çok düzensiz gidiyor hayatım
p90x3 ü indiremedim bulamadım çünkü kaldı öyle
yandexte varda indirilebiliyomu onu başaramadım benYandex de var videolar
İndirme direk yap kotan varsa indireceksen de dowland menager diye bi program var onu indir çok basit bilgisayarına kur indireceğin videoyu açınca zaten üste bu videoyu indir çıkıyor direk onu tıklıyorsun bu kadaryandexte varda indirilebiliyomu onu başaramadım ben
kota sorun değil, sınırsız internet var o dowland meneger de var,sürekli kullanıyorum ama bu videolarda çalışmadı bitürlüİndirme direk yap kotan varsa indireceksen de dowland menager diye bi program var onu indir çok basit bilgisayarına kur indireceğin videoyu açınca zaten üste bu videoyu indir çıkıyor direk onu tıklıyorsun bu kadar
http://yandex.com.tr/video/touch/se...TCH2&filmId=qsN7T25lUXI&redircnt=1460615442.1
Allah Allah bilemedim şimdi, ben yaparsam indirmeden yapıcam direk açıp yani onu ündir bunu indir pc de yer kalmadıvideo oynuyo ama indirme ile ilgili birşey çıkmıyo, o dowland manegerde gelmiyo normalde pırt diye çıkıverir her şeyde bunlarda gelmiyo
sağol canım, bide evde eşime bakırırım artık şansımaAllah Allah bilemedim şimdi, ben yaparsam indirmeden yapıcam direk açıp yani onu ündir bunu indir pc de yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?