Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Bunlarda çalışdığım ağırlıklar, şu büyük olandan iki tane olması lazım, birini eşim bir tanıdığa vermişdi hatta o zamanlar hepsini ver demişdim :) şimdi onun yerine bir tane daha almam gerekicek.. 2 kg lık olan disklerde var onları taşımadım şimdi buraya..büyük diskler 2,5 kilogramlık..( 2,5x4=10 kg )

Bıraktığım yerden başlayınca ise yariycakmiki

artık yetenek meselesimi bilmiyorum,öyle yada böyle ınsanity max 30 da 2 haftayı tamamladım ama asla hala hiçbir hareketi tam yapamıyorum hele o şınavlarda kollarım bükülmüyo bir türlü, yarımını bile doğru çektiğim söylenemez,zaten adamların hızına yetişemiyorum ki kafayı kaldır harekete bak anla yap diyene kadar onlar hareketin sonuna geliyo, kendim yapamadığımdan olsa gerek bu tarz yazılar bana inandırıcı gelmiyo

Buldumda kredi kartında yer kalmamış yarını beklıyorum 15 i ya
Barfixx nedir ki ya al bir tane tak kapıya gitsin amannn onu mu düşünüyorsun

yandexte varda indirilebiliyomu onu başaramadım ben
İndirme direk yap kotan varsa indireceksen de dowland menager diye bi program var onu indir çok basit bilgisayarına kur indireceğin videoyu açınca zaten üste bu videoyu indir çıkıyor direk onu tıklıyorsun bu kadar

İndirme direk yap kotan varsa indireceksen de dowland menager diye bi program var onu indir çok basit bilgisayarına kur indireceğin videoyu açınca zaten üste bu videoyu indir çıkıyor direk onu tıklıyorsun bu kadar
kota sorun değil, sınırsız internet var o dowland meneger de var,sürekli kullanıyorum ama bu videolarda çalışmadı bitürlü

birtanesinin linkini atabilirmisin M Metebatur

video oynuyo ama indirme ile ilgili birşey çıkmıyo, o dowland manegerde gelmiyo normalde pırt diye çıkıverir her şeyde bunlarda gelmiyo
Allah Allah bilemedim şimdi, ben yaparsam indirmeden yapıcam direk açıp yani onu ündir bunu indir pc de yer kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…