Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Spor dinçleştiriyor insanı anam :)

Canım arkadaş T25 yapıyor , bizimkine göre tempo daha düşük onda. O da Schaun T programlarından.. Kuzum bence sende bir Jill Shared' ı bir ay bitir ondan sonra geç istersen ayy :))
Kondüsyonun artınca eminim daha rahat yaparsın bebeğim :) ne diyim herkese zorla yaptırmakdan vazgeçdim gayri :))

Buldumda kredi kartında yer kalmamış yarını beklıyorum 15 i ya
Barfixx nedir ki ya al bir tane tak kapıya gitsin amannn onu mu düşünüyorsun
Kapılara zarar veriyor diye okudum, bide salon kapısında hoş durmaz ki sabitliyorsun kuzum..
Ama ben zaten dünkü videolardan sonra direnç lastiğine karar verdim.. Yapan kızın direk gögüs kasları çalışıyordu :)

Hayırlı günler olsun herkese kızlar :)
Kızlar Max30 temposu çok yüksek ve evet yapanların kolları bşraz güçlenmiş olması lazım. O yüzden Jill Shared ' i bir ay hiç değilse yapın gelin diyorum ben anacım.. Direk geçince anladım ki bıkkınlık, usanma, isteksizlik oluyor. Oysa severek eğlenerek yapılmalı spor ki süreklilik olsun. O yüzden artık gerçekden kimseye ısrar etmiycem bu kararı aldım.. Hareket yapın da ne yaparsanız yapın anacımm :))

EVET CNM AMA 30 DK PİLİM bitti mi

bugun muhtemeelen yürüş olur
Olsun zamanla arta arta 55 dk tamamlarsın canımcıım, Jill' in çok güzel bir versiyonu Zone ' de :)
Ama bu biliyorsun kilo verdirmez, sıkılaştırır.. Gerçi sen yürüyüş yapıyordun Kardio olarak demi, o zaman hiç sorun yok devam bebeğim :)

eee hangi spor kilo verdiyorrrrrr

bak bunu merak ettimm

:) ben eminim senden zaten tatlım, yapacak göz var kız sende anlarım hemen :))

anlatmışımdır belki. benim bi evim yok , düzenli kaldıgım yer yok yani. başkalarının evinde de spor düzenim olmuyo haliyle. o yüzden jillian ı bırakıyorum cünkü bi gün aksayınca vicdan yapıyorum, 30günlük programı aksattım diye...
haziranda evime gecicem o zaman jillianı yapcam inş.

şimdi hiit kardiyo yapim diyorum ? ne diyosun , var mı bu konuda fikrin ?

hazirana kadar her gün, yürüyüş ve bunu yapayım. tabi yanına da vakit buldukca çeşitli egzersizler ilave edeyim. O Olivenoil

Kızlar ben sporumu yaptım 15 dk karın pilates süper geldi gerçekten arkasına 3o dk yine Fıtness blender çalışması harika hissediyorum kendimi, şimdi bişeyler yiyorum çok güzel oldu tadı kardeşimden almıştım tarifini
Saat 1 gibi de yürüyüşe çıkıcam tabi ondan önce evi Bi Süpermem lazım

Açıkladım ya Çilekciğim, bıkkınlık olmasın diye dedim, zaten programlada birkaç tur atıcaz... Ayy ben kimseyi zorlamak istemem, sevdiğinizi yapın anacım.. Max yapmak herkesin harcı değil malesef...
Yok yok ben bastan baslim bosuna kurek cekmiyim yarida baslayipta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…