Süper -400 gr harikasın canım :))Günaydinn bugünkü kilom 95.500
Kuzum gerçekden istemiyorsa yap Jill' i olsun bitsinDoğru söylüyorsun yaa pek istediğim soylenemez
Açıkladım ya Çilekciğim, bıkkınlık olmasın diye dedim, zaten programlada birkaç tur atıcaz... Ayy ben kimseyi zorlamak istemem, sevdiğinizi yapın anacım.. Max yapmak herkesin harcı değil malesef...Bıraktığım yerden başlayınca ise yariycakmiki
Spor dinçleştiriyor insanı anam :)Ayy gece kaç saat yatakta döndüm durdum uyuyamadım. En son su içmeye kalktığımda 2 miydi meydi şimdide sabahın köründen kalktım aksine hiç uykum yok ne iş anlamadım
Banyoyu yıkıcam öyle Bi enerjim var hayırdır inşallahh
Canım arkadaş T25 yapıyor , bizimkine göre tempo daha düşük onda. O da Schaun T programlarından.. Kuzum bence sende bir Jill Shared' ı bir ay bitir ondan sonra geç istersen ayy :))artık yetenek meselesimi bilmiyorum,öyle yada böyle ınsanity max 30 da 2 haftayı tamamladım ama asla hala hiçbir hareketi tam yapamıyorum hele o şınavlarda kollarım bükülmüyo bir türlü, yarımını bile doğru çektiğim söylenemez,zaten adamların hızına yetişemiyorum kikafayı kaldır harekete bak anla yap diyene kadar onlar hareketin sonuna geliyo, kendim yapamadığımdan olsa gerek bu tarz yazılar bana inandırıcı gelmiyo
Günaydın bebeğim :) yaptın mı Jill zone yi bakem :)GÜNAYDIN KIZLARRR
Kapılara zarar veriyor diye okudum, bide salon kapısında hoş durmaz ki sabitliyorsun kuzum..Buldumda kredi kartında yer kalmamış yarını beklıyorum 15 i ya
Barfixx nedir ki ya al bir tane tak kapıya gitsin amannn onu mu düşünüyorsun
Günaydın bebeğim :) yaptın mı Jill zone yi bakem :)
Kız kaçak nirlerdesin sen bakem :)
Hadi bekliyorum bakalım tatlım :)
Olsun zamanla arta arta 55 dk tamamlarsın canımcıım, Jill' in çok güzel bir versiyonu Zone ' de :)EVET CNM AMA 30 DK PİLİM bitti mi
bugun muhtemeelen yürüş olur
:) ben eminim senden zaten tatlım, yapacak göz var kız sende anlarım hemen :))bir gelcem pir gelcem
dur şurda büyük konuşayımki sonra söylediğimi yutmamak icin aktif olayım
Olsun zamanla arta arta 55 dk tamamlarsın canımcıım, Jill' in çok güzel bir versiyonu Zone ' de :)
Ama bu biliyorsun kilo verdirmez, sıkılaştırır.. Gerçi sen yürüyüş yapıyordun Kardio olarak demi, o zaman hiç sorun yok devam bebeğim :)
:) ben eminim senden zaten tatlım, yapacak göz var kız sende anlarım hemen :))
En çok kilo verdiren yöntem hitt kardio imiş bebişlereee hangi spor kilo verdiyorrrrrr
bak bunu merak ettimm
En çok kilo verdiren yöntem hitt kardio imiş bebişler
Yok yok ben bastan baslim bosuna kurek cekmiyim yarida baslayipta :)Açıkladım ya Çilekciğim, bıkkınlık olmasın diye dedim, zaten programlada birkaç tur atıcaz... Ayy ben kimseyi zorlamak istemem, sevdiğinizi yapın anacım.. Max yapmak herkesin harcı değil malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?