Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

eee hangi spor kilo verdiyorrrrrr

bak bunu merak ettimm
Kardio olan yani kalp atışını hızlandıran arttıran tüm sporlar kardio oluyor canım. Yürüyüş, koşu, yüzmek, zıplamalı sporlar bu gruba giriyor. Ve yağ yaktırıyor bu sporlar.. Sen Jillian' ın Shared programını yapmış mıydın kuzum ?

Son düzenleme:
Canım başka yerde zor olur çok haklısın tatlım.. Dediğin de dogru Jill' in programları süreklilik istiyor.. O nedenle evine geçene kadar istediğin bir çalışmayı sürdür, yeter ki spor yap, hareket olsun :)

Gönderdiğin videoyu birkaç yıl evvel denemişdim, güzel bir çalışma.. Yapman süper olur tatlım :)

inş bu akşam denicem. en azından ayın 23üne kada hergün yapayım... 23ünde nişanlımla buluşacagım da inş biraz incelsin belim

Kızlar kardio' nun yağ yaktırmasının sebei şu;

Mesela yürüyüşün işe yaraması için tempolu yürüyüş şart derler, nedeni kalp hızını arttırmak.. Normal yürürken kandaki şekeri karbonhidratı enerji olarak kullanır vücut, ama aniden hızlandığımızda koştuğumuzda kalp atışı hızlandığında devreye hemen yağ depolarını sokar ve yağ yakmaya başlar.. İşde HIIT ve TABATA çalışmaları kalbi aniden hızlandırıp yağ yakımını maksimuma çıkarır..
Normal yüyrken aniden tempoyu arttırıp bir kaç dakika çok hızlı sonra bir dak yavaş şeklinde yapılan yürüyüşlerde Hııt' e girer ve daha fazla yağ yaktırır..

ama tabi bunları spor gecmişi olmayan kimseler yapamaz dimi ? ya da yapsa bile tam yogunlugu saglayamaz bence. cünkü kolay gözüküyo ama hiç de kolay değil bide bunlarda süreklilik lazım ki faydası olsun

ama tabi bunları spor gecmişi olmayan kimseler yapamaz dimi ? ya da yapsa bile tam yogunlugu saglayamaz bence. cünkü kolay gözüküyo ama hiç de kolay değil bide bunlarda süreklilik lazım ki faydası olsun
Senin paylaşdığın videodan bahsediyorsan evet zor hareketler, ama onlar 10 yapıyorsa siz 3 yapın hergün 1' er 1 ' er arttırarak devam edin kondüsyon kazanıyorsunuz en fazla iki hafta içinde.. Ama haftada bir gün dışında ara vermeden yapmanızı tavsiye ederim.. Yoksa kondüsyon hemen düşüyor başlamak zorlaşıyor canım.. Sen jill yapıyordun fazla zorlanmazsın, zorlanmazsın derken tabikide zorluyacak ki işe yarasın, yani dayanırsın sürekliliği sürdürebilirsin canım, şimdiden kolay gelsin anacım :) bak bekliyom akşam bildirimini kız :)

pekibişey sorcam,bunu eliptikte yaparken zorluk derecesini artırıp azaltsam ondada hıtt yapmış olurmuyum ki?mesela max 30 da da kalbim güm güm atıyo eliptiktede ama max 30 ın farkı tıkanmam nefes nefese daha çok kalmam.

Bu durumda max 30 daha çok ile yarıyor demektir.. Leithia nın paylaşımlarında okumuştum kalbiniz dürmüş gibi hissedecekmişiz Hıtt kardioda ya da yaptığımız sporda... Birde 40 hareket 10 Sn yavaşlama şeklinde olmalıymış

yok ben yapıyorum. denedim gecenlerde :) jillian de beni aman aman yormuyodu ama ben onu incelmek icin yapmak istyodum da işte devamlılık saglayamadım en azında nisan 23e kadar iş çıkışı yürüyüşümü yapıp akşam yemekten 2 saat sonra bunu yapayım da biraz şekilleneyim

başta yanlış anladım ama tekrar okuyunca netleşti, o zaman max 30 a devam

O Olivenoil ' in de demek istedigi bu. yanmayı hissedeceksin mesela 20 mekik cektiginde diyelim karnın kasılıyo yanıyo. zamanla 20 yaptıgındaysa hic bişey hissetmiyosun demekki sayıyı artırman gerekiyo cünkü vücut yorulmuyo. artık vücut esnedigi icin rutin hareketmiş gibi geliyo... o yüzden ben mesela spor sonrası agrıları cok seviyorum. spordan sonra bacaklarım karnım filan agrıyınca nasıl mutlu oluyorum

Semizotu yok burda yaa, kız ne güzel olmuşdur afiyet olsun şekerim:) ev arkadaşın var mı ??
Sağol ablacım 3 kişi kalıyoruz evde:))

Gelicem abla yerimi ayırın

Ben senden çok eminim şekerim hiiçç korkmasın gözün :))

he birara kılaklarım çınladı desem yalan olcak şimdi :)) kız ne güldüm gene yumurtacı güzeline çıkcak adım haa :))
Yaa çok sağol canım benim desteğiniz çok güzel :)) hahah çıktı bile ablacım

haklısınız kasları yormak lazım ancak o zaman fayda ediyo bunu anladım artık

Ay yine kaçırmışım tüm nuhabbeti gece çok ders çalıştım direlt yatağa geçip uyumuşum çok yorgundum:)
Sabah kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 orta boy salatalık
1 yumurta
2 kiraz domates

20 dakika yürüyüş okula
Az önce de gene 20 dakika eve yürüdüm
Vaktim yok hemen 1 yumurta yiyeceğim öğle yemeğimde. Sonra 20 dakika daha okula:) sırf yürüyüş olsun diye öğle aramda eve geliyorum iyi oluyor
Ha bir de 1 çay bardağı kadar uludağın greyfurt suyundan içtim kalori olarak nasıldır sizce o? :/

cnm ben jillian 1 yaptım 2 yaptım 3 yaptım aynı videoları sürekli yapamdım

aynı videoları sürekli yapınca sıkılıyorum ruh halime göreeee

Kızlarr 3 gündür Fıtness blender programı yorumlarımı sunmak istiyorum size
Bir kere ben sadece kardio programı istemiyordum-sırf fitness tarzı şeyler beni şişiriyor çünkü
Öyle Bi program olacak ki içinde hem kardio hem hitt kardio hem bölgesel hem pilates vs vs hepsini barındıracak, işte bu program tam istediğim gibi çıktı... Bugün iki video vardı 45 dk sürdü yarın ki 61 dk ve daha farklı videolar, günde 3-4 video yapıyorsun workout plan 1-2-.... Diyr gidiyor ama hergün farklı farklı birkaç video şeklinde... Ah keşke diyorum birkaç ay önce alsaymışım çok daha iyi olurdu(
Kızlar ben Shaun yaparken koştur koştur beziyorum sabah kalkınca aklıma geldiğimde stres oluyorum, yaptığım videolar her gün çeşit çeşit olsun bıkmım usanmayayım diyorsanız kesin ve kesin tavsiyedir
Şunu da mutlaka eklicem bi itiraf gibi olacak...
5 aydır haftanın 5-6 günü spor yapıyorum oğlum bir aylıkken başlamıştım... Leslie Zumba jessica smıth aklınıza gelen Bi sürü bişey yaptım faydasını görmedim mi mutlaka gördüm ama ben böyle bir ağrı daha yeni yaşıyorum, dün gece saat kaçta uyudum hatırlamıyorum saat en son 2 idi baktığımda.bacaklarım kollarım popom dayak yemiş gibi derler ya aynen öyle, hiç biryere dokunamıyorum
İşte kızlar dizayn program çok çook önemli,kafanıza göre yapınca olmuyor. Bu işte ince bir püf nokta var işte onu atlıyoruz biz
Hiç abartmadan söylüyorum 3 günde çpk güzel inceldim göbeğim içine çekildi, birde omuz başlarımı yana bakınca dik dik duruyor bacaklarım inceldi ve taytım bol oluyor... Şaşırtıcı değil mi benim içinde öyle
Benden şimdilik böyle bakalım 8 hafta sonra neler olacak, sabırsızlıkla bekliyorum inşallah

Kızlar tek tek cavap yazamıyacağım canlarım ne olur kusuruma bakmayın.
Biraz moralim bozuk..
Kayınvalidem gene rahatsızlaşmış, cumartesi günü Tr' ye uçuyoruz tekrardan kısmetse inş.
İki saattir eşimi sakinleştirmeye uğraşıyorum oda burda fenalaşdı..
Herşeyin hayırlısı bakalım...
Arada bakarım size canlarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…