Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

canım geçmiş olsun,nesi var dı kayınvaldenin?

geçmiş olsun cnmm önemli birşey değilidir umarımm

Çok geçmiş olsun canım haber et bizi de

Kayınvalidem çok yaşlı, eşim en küçük çocuğu.. Kalbinden rahatsızlığı var, guatr var var da var yani e tabi yaşlılıkdan biraz da yaşı 86
Allah razı olsun kızlar.. Eşim bu gece uçuyordu ama ablalrı acele etme ya iyi falan dediler işleri ayarlamaya bakıyor oda işde kendi işin olunca böyle ...

Allah şifa versin,yaşlılıkta hastalıkta zor, inşallah düzelir,Allahtan orda ilgilenen var öyleyken bile sizinde dengeniz bozuldu,en kısa zamanda iyileşir inşallah canım

Allah acil sifalar versin canim

Kizlar benim gibi 7de kahvalti edipte 12de yuruyuse cikip 4de kadar ac ac yurumeyin elim ayagim titrio nutllayi kasiklamamak icin cok zor tutuyorm suan kendimj

Geçmiş olsun Can'ım rabbim şifasını versin, sizlere de sabırlar diliyorum ama yaşı da baya varmış takdir-i İlahi...

Allah acil sifalar versin canim
Sagol bebeğim :)
Geçmiş olsun Can'ım rabbim şifasını versin, sizlere de sabırlar diliyorum ama yaşı da baya varmış takdir-i İlahi...
Sagol tatlım, evet tatlım yaşlı ama kvalidemi görsen kadının bilinci yerinde hala dimdik yürür Maşallahı vardır, birde öyle tatlı dillidir ki inanamazsın, geçen gittiğimiz doktorlar hayran kaldılar kvalideme:) dediğin gibi takdir' i ilahi neyse o olur.. Yani şimdiye kadar hep çok sağlıklıydı, yeni bu sene işde böyle... Şimdi biraz daha iyi Maşallah dediler, öğlen epey korkmuşduk...

Kızlar normal paylaşımlarınıza devam edin ayy :) bende üzüldüm burayı böyle görünce.. Yas evine dönmüş kız.. Yaslık bir durum yok devam edin anacım :) güzel dilekleriniz dualarınız yeter şekerlerim :)

Seda sen naptın kız ne gibi değişikler var, yürüyüşün devam mı anacım :)
Begüm indirebildin mi tatlım p90x3 ü?
Rachel Jill yaptın mı kuzum bugün ?
Çileğim başlıyon mu kız Max' a :)
F frenzy80 önceden Jill çalışmışsın süper kuzum, sana Jill' in aşağıda ki videosunu tavsiye ederim canım :)
bayangezenti bildirimlerini bekliyorum şekerim
@efsayarengokcedila kuzum oralarda spor grubu bile kurmuş yeğenlerinden Maşallah :)
sumuhendis kuzumda yapıyordur sanırım ayın 22 sinde gelir inş tatlım :)

İlk gunu yaptim sekerim :)

Kızlar Kardio olarak Jill' in bu programını öneririm.. Süper kondüsyon kazanıyorsunuz bu çalışmada benim bununla 10 günde bel yanlarımdaki kaslar belirmişdi düşünün etkisini. Süre olarak 1 saat . İlk günler 15 dk da bırakıyordum ama devam ede ede süreyi sonradan hep tamamlamışdım :)
F frenzy80 bayangezenti bunu tavsiye edebilirim sizlere, her gün yapın garii kızlar işde :)

Sevindim kız.. Bidahakine eğer Allah gecinden versin de ölür neyderse haber ver anam taziye evine dönüyor yoksa burası

Kızlar ben de sabah fotosunu attığım üzere Kahvaltıda yulaf yarım yeşil elma bir tatlı kaşığı kadar bal ve yoğurdu karıştırıp yedim
Öğlen eşimle birlikte makarna ve salata yedim
Ara öğün bir küçük parça bitter ile kahve içtim
Akşam 6.30 gibi de evelik sarması yedim:)
Birazdan da Bi kupa yeşil çay içerim
Bu arada 45 dk Fıtness blender
Az önce de yürüyüşten geldim 45 dk kadar yaptım, eşim çağırdı çok acıkmışta, sanki mutfağı sırtımda götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…