canım geçmiş olsun,nesi var dı kayınvaldenin?Kızlar tek tek cavap yazamıyacağım canlarım ne olur kusuruma bakmayın.
Biraz moralim bozuk..
Kayınvalidem gene rahatsızlaşmış, cumartesi günü Tr' ye uçuyoruz tekrardan kısmetse inş.
İki saattir eşimi sakinleştirmeye uğraşıyorum oda burda fenalaşdı..
Herşeyin hayırlısı bakalım...
Arada bakarım size canlarım .
Kızlar tek tek cavap yazamıyacağım canlarım ne olur kusuruma bakmayın.
Biraz moralim bozuk..
Kayınvalidem gene rahatsızlaşmış, cumartesi günü Tr' ye uçuyoruz tekrardan kısmetse inş.
Çok geçmiş olsun canım haber et bizi deKızlar tek tek cavap yazamıyacağım canlarım ne olur kusuruma bakmayın.
Biraz moralim bozuk..
Allah şifa versin,yaşlılıkta hastalıkta zor, inşallah düzelir,Allahtan orda ilgilenen var öyleyken bile sizinde dengeniz bozuldu,en kısa zamanda iyileşir inşallah canımKayınvalidem çok yaşlı, eşim en küçük çocuğu.. Kalbinden rahatsızlığı var, guatr var var da var yani e tabi yaşlılıkdan biraz da yaşı 86
Allah razı olsun kızlar.. Eşim bu gece uçuyordu ama ablalrı acele etme ya iyi falan dediler işleri ayarlamaya bakıyor oda işde kendi işin olunca böyle ...
Allah acil sifalar versin canimKayınvalidem çok yaşlı, eşim en küçük çocuğu.. Kalbinden rahatsızlığı var, guatr var var da var yani e tabi yaşlılıkdan biraz da yaşı 86
Allah razı olsun kızlar.. Eşim bu gece uçuyordu ama ablalrı acele etme ya iyi falan dediler işleri ayarlamaya bakıyor oda işde kendi işin olunca böyle ...
Geçmiş olsun Can'ım rabbim şifasını versin, sizlere de sabırlar diliyorum ama yaşı da baya varmış takdir-i İlahi...Kızlar tek tek cavap yazamıyacağım canlarım ne olur kusuruma bakmayın.
Biraz moralim bozuk..
Kız yesene bişeyler aç duruyor ya, kız yumurta çeşitleri ye kilo verdiriyor dedik ya ne aç duruyorsun anacım :)Kizlar benim gibi 7de kahvalti edipte 12de yuruyuse cikip 4de kadar ac ac yurumeyin elim ayagim titrio nutllayi kasiklamamak icin cok zor tutuyorm suan kendimj
Sagol bebeğim :)Allah acil sifalar versin canim
Sagol tatlım, evet tatlım yaşlı ama kvalidemi görsen kadının bilinci yerinde hala dimdik yürür Maşallahı vardır, birde öyle tatlı dillidir ki inanamazsın, geçen gittiğimiz doktorlar hayran kaldılar kvalideme:) dediğin gibi takdir' i ilahi neyse o olur.. Yani şimdiye kadar hep çok sağlıklıydı, yeni bu sene işde böyle... Şimdi biraz daha iyi Maşallah dediler, öğlen epey korkmuşduk...Geçmiş olsun Can'ım rabbim şifasını versin, sizlere de sabırlar diliyorum ama yaşı da baya varmış takdir-i İlahi...
Doyurdum karnimida tatlida yiyesim geldi nutella bana ben nutellaya bakistik durduk ama yemedim tabii :)Kız yesene bişeyler aç duruyor ya, kız yumurta çeşitleri ye kilo verdiriyor dedik ya ne aç duruyorsun anacım :)
İlk gunu yaptim sekerim :)Seda sen naptın kız ne gibi değişikler var, yürüyüşün devam mı anacım :)
Begüm indirebildin mi tatlım p90x3 ü?
Rachel Jill yaptın mı kuzum bugün ?
Çileğim başlıyon mu kız Max' a :)
F frenzy80 önceden Jill çalışmışsın süper kuzum, sana Jill' in aşağıda ki videosunu tavsiye ederim canım :)
bayangezenti bildirimlerini bekliyorum şekerim
@efsayarengokcedila kuzum oralarda spor grubu bile kurmuş yeğenlerinden Maşallah :)
sumuhendis kuzumda yapıyordur sanırım ayın 22 sinde gelir inş tatlım :)
Süper kuzum , ben gidince bırakma sakın devam et lütfen şekerim :) ağır gelirse yap bişiyler işde kıı, sporsuz durmazsın sen zaten tatlım ama Max yapacak kapasite var sende yani :))İlk gunu yaptim sekerim :)
Sevindim kız.. Bidahakine eğer Allah gecinden versin de ölür neyderse haber ver anam taziye evine dönüyor yoksa burasıSagol bebeğim :)
Sagol tatlım, evet tatlım yaşlı ama kvalidemi görsen kadının bilinci yerinde hala dimdik yürür Maşallahı vardır, birde öyle tatlı dillidir ki inanamazsın, geçen gittiğimiz doktorlar hayran kaldılar kvalideme:) dediğin gibi takdir' i ilahi neyse o olur.. Yani şimdiye kadar hep çok sağlıklıydı, yeni bu sene işde böyle... Şimdi biraz daha iyi Maşallah dediler, öğlen epey korkmuşduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?