Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızzz iki aydır ilk kes tartı oynadı... 79.0 gördüm en son 79.9 dum haha

Maşallah bugün sporun epey güzel olmuş, kız bacak için hızlı pilates yap acayip etkili insanın totosuna kıramplar giriyor yaparken inan.. İstersen atarız videoyu :)

aaa hızlı pilates diye bir şey mi var Allahım daha neler öğreneceğim acaba. ay videosunu atarsan iyi olur merak ettim . şuan ben ebru şallının skiny jeans pilatesini yapıyorum. bacaklar için olan. baya çalıştırıyor kalça basen falan. ama o hızlıya da bakmak isterim.

çok geçmiş olsun canım ya . Allah şifa versin

Az kaldı kız level 1 ' i bitiriyorsun Maşallah :)) o kadar cipsden birşey olmaz bebeğim.. Kilo vermenin şifresini çözdün sen, yumurta :)) ye dur acıkdıkşa şekerim . Ben döndüğümde 85 de görürüm seni diye düşünüyorum inşallah kuzum :))

Aynen abla kurtarıcım oldu yumurta :))
Ayy yarın tartı günümüz bakalım kaç çıkacak merak ediyorum :)

Evelik sarması ne ayy ? İlk kez duydum kız :)
Kız Seda kilo vermene de kendim vermiş kadar sevindim inan anam :) bak hormonlarınla alakalı değilmiş işde, vücudunu şaşım şaşım şaşırttın kız afferin sana azimli hatunsun Maşallah bebeğim :))
Ağırlık ve şınav çekmeye yoğunlaş tatlım, inanırmısım gögüs kaslarım bile taş gibi olmuş ya :)) gerçi sende o sorun zaten yokdur emziriyosun :))

Atarım videoyu tatlım, aslında hızlı pilates adını ben takdım :)) ama gerçekden hızlı ve insanın totosuna kramplar giriyor ciddiyim bak :) atıcam sana bebeğim :)
çok geçmiş olsun canım ya . Allah şifa versin
sağol tatlım benim :)

Atarım videoyu tatlım, aslında hızlı pilates adını ben takdım :)) ama gerçekden hızlı ve insanın totosuna kramplar giriyor ciddiyim bak :) atıcam sana bebeğim :)

sağol tatlım benim :)
tamam şekerim ne zaman müsait olursan o zaman at acelesi yok. unutursan hatırlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…