Kızzz iki aydır ilk kes tartı oynadı... 79.0 gördüm en son 79.9 dum hahaSeda sen naptın kız ne gibi değişikler var, yürüyüşün devam mı anacım :)
Begüm indirebildin mi tatlım p90x3 ü?
Rachel Jill yaptın mı kuzum bugün ?
Çileğim başlıyon mu kız Max' a :)
@yasemin8085 önceden Jill çalışmışsın süper kuzum, sana Jill' in aşağıda ki videosunu tavsiye ederim canım :)
@bayangezenti bildirimlerini bekliyorum şekerim
@efsayarengokcedila kuzum oralarda spor grubu bile kurmuş yeğenlerinden Maşallah :)
@sumuhendis kuzumda yapıyordur sanırım ayın 22 sinde gelir inş tatlım :)
Maşallah bugün sporun epey güzel olmuş, kız bacak için hızlı pilates yap acayip etkili insanın totosuna kıramplar giriyor yaparken inan.. İstersen atarız videoyu :)
çok geçmiş olsun canım ya . Allah şifa versinKayınvalidem çok yaşlı, eşim en küçük çocuğu.. Kalbinden rahatsızlığı var, guatr var var da var yani e tabi yaşlılıkdan biraz da yaşı 86
Allah razı olsun kızlar.. Eşim bu gece uçuyordu ama ablalrı acele etme ya iyi falan dediler işleri ayarlamaya bakıyor oda işde kendi işin olunca böyle ...
Az kaldı kız level 1 ' i bitiriyorsun Maşallah :)) o kadar cipsden birşey olmaz bebeğim.. Kilo vermenin şifresini çözdün sen, yumurta :)) ye dur acıkdıkşa şekerim . Ben döndüğümde 85 de görürüm seni diye düşünüyorum inşallah kuzum :))
Aynen abla kurtarıcım oldu yumurta :))Az kaldı kız level 1 ' i bitiriyorsun Maşallah :)) o kadar cipsden birşey olmaz bebeğim.. Kilo vermenin şifresini çözdün sen, yumurta :)) ye dur acıkdıkşa şekerim . Ben döndüğümde 85 de görürüm seni diye düşünüyorum inşallah kuzum :))
Ovv süpersin :))bugün güzel spor yaptım kızlar ben de
jillan level 1/ 10.gün
pilates 40 dk
dans 20 dk
200 ip atlama
jillian level 1 i bitirdim yarın level 2 ye başlıyorum
teşekkür ederim :) sen de iyi gidiyorsun 8. gündesin . 2 günün kalmış level 2 için. ölçü almışmıydın başlamadan evvel .Ovv süpersin :))
Teşekkür ederimm :) hayır almamıştım ama 2 den önce alacağım :)teşekkür ederim :) sen de iyi gidiyorsun 8. gündesin . 2 günün kalmış level 2 için. ölçü almışmıydın başlamadan evvel .
bence de al. ben almıştım 10 gün önce. bel ,kalça,üst bacak tan 1 er cm göbekten 2 cm incelme var.Teşekkür ederimm :) hayır almamıştım ama 2 den önce alacağım :)
Ayy haber falan vermem kız :) Ayrıca bakma sen 90 yaşını geçer benim kvalidem eski toprak sağlam kadın Maşallah :)Sevindim kız.. Bidahakine eğer Allah gecinden versin de ölür neyderse haber ver anam taziye evine dönüyor yoksa burası
Evelik sarması ne ayy ? İlk kez duydum kız :)Kızlar ben de sabah fotosunu attığım üzere Kahvaltıda yulaf yarım yeşil elma bir tatlı kaşığı kadar bal ve yoğurdu karıştırıp yedim
Öğlen eşimle birlikte makarna ve salata yedim
Ara öğün bir küçük parça bitter ile kahve içtim
Akşam 6.30 gibi de evelik sarması yedim:)
Birazdan da Bi kupa yeşil çay içerim
Bu arada 45 dk Fıtness blender
Az önce de yürüyüşten geldim 45 dk kadar yaptım, eşim çağırdı çok acıkmışta, sanki mutfağı sırtımda götürdüm
Kızzz iki aydır ilk kes tartı oynadı... 79.0 gördüm en son 79.9 dum haha
Atarım videoyu tatlım, aslında hızlı pilates adını ben takdım :)) ama gerçekden hızlı ve insanın totosuna kramplar giriyor ciddiyim bak :) atıcam sana bebeğim :)aaa hızlı pilates diye bir şey mi varAllahım daha neler öğreneceğim acaba. ay videosunu atarsan iyi olur merak ettim . şuan ben ebru şallının skiny jeans pilatesini yapıyorum. bacaklar için olan. baya çalıştırıyor kalça basen falan. ama o hızlıya da bakmak isterim.
sağol tatlım benim :)çok geçmiş olsun canım ya . Allah şifa versin
E süpersin tüm gün spor yapan bir sportmen modeli karşımızda Maşallah Maşallah tatlım :)bugün güzel spor yaptım kızlar ben de
jillan level 1/ 10.gün
pilates 40 dk
dans 20 dk
200 ip atlama
jillian level 1 i bitirdim yarın level 2 ye başlıyorum
Aa evet kuzum mutlaka al ölçülerini karşılaştırırsın :)Teşekkür ederimm :) hayır almamıştım ama 2 den önce alacağım :)
tamam şekerim ne zaman müsait olursan o zaman at acelesi yok. unutursan hatırlatırımAtarım videoyu tatlım, aslında hızlı pilates adını ben takdım :)) ama gerçekden hızlı ve insanın totosuna kramplar giriyor ciddiyim bak :) atıcam sana bebeğim :)
sağol tatlım benim :)
Yok şimdi bakiim sonra kalır kuzum cvplamalarım bitti sıra videoda :)tamam şekerim ne zaman müsait olursan o zaman at acelesi yok. unutursan hatırlatırım
E süpersin tüm gün spor yapan bir sportmen modeli karşımızda Maşallah Maşallah tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?