Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar daha saçlarımı boyuycam, ütü yapcam ohho çok işim var anam :) sonra sporumu yapıcam inş enerjim yeter :) arada bakarım ama, sizlerin uyku vaktiniz gelmiş anam saat orda 11 :))
ooo maşallah kolay gelsin o zaman sana aynen gözlerim kapanmaya başladı

Bizim oralarda meşhur şekerim sivaslıyım ben elhamdulillah ama az yedim üstüne bol yoğurtla
Yani kaç aydır gram gram gidiyor, biraz araştırma yaptım mens olmama yanına doğumdan 6 ay sonra kilo vermeye başlanırmış, tabi bazıları bünyesel çok almazlar alsalar da hemen verirler onlar istisna...
Bunu birkaç arkadaştan duydum gittikleri Dr lar öyle demirler. İlk altı aymlilo vermeyi beklemeyin diye özellikle sederyanlarsa vücut toparlanma sürecine girermiş, kendini bakıma alıyor gibi düşün... Bu yüzden de zor kilo verilirmiş veya hiç verilmezmiş... Yaaaa

Başladın artık vermeye kuzum :) devamı da gelecek inşallah :)

Dualarınız yeter zati kuzum, dene mutlaka çok güzel ve bacak kalca süper etkili kuzum :)
videoyu indirdim hemencik tabiki bi izledim de az önce aboww o ne. ben bunları yaparsam zaten kesin incelerim de. yapmaya çalışcam bakalım ne kadarını yapabilcem

kızlar hayırlı akşamlar neden ağırlık çalışmalıyız diye bi video vardı onu tekrar atabilirmisibiz sanırım @begüm atmıştı. Eşime izletcem ağırlık almak için ikna edmem lazımm .bu arada 1 ay 4 hafta 1 gün tamamdır.

Gene süpersin kızum :) keşke bende gittiğim yerde yapabilsem ama imkansız.. Ancak yürüyüşe çıkabilirim inşallah bakalım :)
Geç gördüm msjını ama buydu canım :)

videoyu indirdim hemencik tabiki bi izledim de az önce aboww o ne. ben bunları yaparsam zaten kesin incelerim de. yapmaya çalışcam bakalım ne kadarını yapabilcem
Kız beni senin tam tersinim bacaklar ince toto ufak , bu hızlı pilates iki günde daha inceltmişdi bacak ve totomu hemen bırakdım.. Ben üstüm incelsin bacak toto kaslı kalın olsun istiyorum. Ama bacak basen problemi olanlara süper bir çalışma mutlaka en az bir hafta on gün dene kuzum :)
Yapmaya gelince yaparsın kuzum zor değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…