Evet bende merak ediyorum sizleri :)) yazın yarın hee :)Aynen abla kurtarıcım oldu yumurta :))
Ayy yarın tartı günümüz bakalım kaç çıkacak merak ediyorum :)
Çalıştıran kişi epey bi yumuşak kadın niyetine sayarsın artık :))
ooo maşallah kolay gelsin o zaman sanaKızlar daha saçlarımı boyuycam, ütü yapcam ohho çok işim var anam :) sonra sporumu yapıcam inş enerjim yeter :) arada bakarım ama, sizlerin uyku vaktiniz gelmiş anam saat orda 11 :))
Dualarınız yeter zati kuzum, dene mutlaka çok güzel ve bacak kalca süper etkili kuzum :)Allah iyiliğini versin akşam akşam güldüm. çok sağol canikom uğraştırdım seni de. ama faydasını gördükçe dua ederim artık :)
Alkış alkış tatlıma
Bu bebim paylaştığım video değil mi yahuu baya meşhur oldu:))
Çalıştıran kişi epey bi yumuşak kadın niyetine sayarsın artık :))
Bizim oralarda meşhur şekerim sivaslıyım ben elhamdulillahEvelik sarması ne ayy ? İlk kez duydum kız :)
Kız Seda kilo vermene de kendim vermiş kadar sevindim inan anam :) bak hormonlarınla alakalı değilmiş işde, vücudunu şaşım şaşım şaşırttın kız afferin sana azimli hatunsun Maşallah bebeğim :))
Ağırlık ve şınav çekmeye yoğunlaş tatlım, inanırmısım gögüs kaslarım bile taş gibi olmuş ya :)) gerçi sende o sorun zaten yokdur emziriyosun :))
Oo çok iyi ben de alayım bari:))<bence de
bence de al. ben almıştım 10 gün önce. bel ,kalça,üst bacak tan 1 er cm göbekten 2 cm incelme var.
He canım o meşhur edene bak kız :))Bu bebim paylaştığım video değil mi yahuu baya meşhur oldu:))
Başladın artık vermeye kuzum :) devamı da gelecek inşallah :)Bizim oralarda meşhur şekerim sivaslıyım ben elhamdulillahama az yedim üstüne bol yoğurtla
Yani kaç aydır gram gram gidiyor, biraz araştırma yaptım mens olmama yanına doğumdan 6 ay sonra kilo vermeye başlanırmış, tabi bazıları bünyesel çok almazlar alsalar da hemen verirler onlar istisna...
Bunu birkaç arkadaştan duydum gittikleri Dr lar öyle demirler. İlk altı aymlilo vermeyi beklemeyin diyeözellikle sederyanlarsa vücut toparlanma sürecine girermiş, kendini bakıma alıyor gibi düşün... Bu yüzden de zor kilo verilirmiş veya hiç verilmezmiş... Yaaaa
İnşallah neyse ben yatıyorum kızlar herkese iyi geceler öpüldünüzzzzBaşladın artık vermeye kuzum :) devamı da gelecek inşallah :)
videoyu indirdim hemencik tabikiDualarınız yeter zati kuzum, dene mutlaka çok güzel ve bacak kalca süper etkili kuzum :)
30 günlük programım bitince bunu mu yapsam abla :/He canım o meşhur edene bak kız :))
kızlar hayırlı akşamlar neden ağırlık çalışmalıyız diye bi video vardı onu tekrar atabilirmisibiz sanırım @begüm atmıştı. Eşime izletcem ağırlık almak için ikna edmem lazımm .bu arada 1 ay 4 hafta 1 gün tamamdır.
Bence süper olur.. Sınavlardan sonra bunu bir dene Shared' den daha etkili hem hareket hem zaman olarakda uzun acayip etkileri var.. Ağırlık yok bunda tamamen Kardio süper inceltiyor buda şekerim dene bencede :)30 günlük programım bitince bunu mu yapsam abla :/
Kız beni senin tam tersinim bacaklar ince toto ufak , bu hızlı pilates iki günde daha inceltmişdi bacak ve totomu hemen bırakdım.. Ben üstüm incelsin bacak toto kaslı kalın olsun istiyorum. Ama bacak basen problemi olanlara süper bir çalışma mutlaka en az bir hafta on gün dene kuzum :)videoyu indirdim hemencik tabikibi izledim de az önce aboww o ne. ben bunları yaparsam zaten kesin incelerim de. yapmaya çalışcam bakalım ne kadarını yapabilcem
Tesekkur ediyorum :)Süper kuzum , ben gidince bırakma sakın devam et lütfen şekerim :) ağır gelirse yap bişiyler işde kıı, sporsuz durmazsın sen zaten tatlım ama Max yapacak kapasite var sende yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?