- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
Seda sen naptın kız ne gibi değişikler var, yürüyüşün devam mı anacım :)
Begüm indirebildin mi tatlım p90x3 ü?
Rachel Jill yaptın mı kuzum bugün ?
Çileğim başlıyon mu kız Max' a :)
F frenzy80 önceden Jill çalışmışsın süper kuzum, sana Jill' in aşağıda ki videosunu tavsiye ederim canım :)
bayangezenti bildirimlerini bekliyorum şekerim
130488 kuzum oralarda spor grubu bile kurmuş yeğenlerinden Maşallah :)
sumuhendis kuzumda yapıyordur sanırım ayın 22 sinde gelir inş tatlım :)
Kızlar Kardio olarak Jill' in bu programını öneririm.. Süper kondüsyon kazanıyorsunuz bu çalışmada benim bununla 10 günde bel yanlarımdaki kaslar belirmişdi düşünün etkisini. Süre olarak 1 saat . İlk günler 15 dk da bırakıyordum ama devam ede ede süreyi sonradan hep tamamlamışdım :)
F frenzy80bayangezenti bunu tavsiye edebilirim sizlere, her gün yapın garii kızlar işde :)
Kızlar Kardio olarak Jill' in bu programını öneririm.. Süper kondüsyon kazanıyorsunuz bu çalışmada benim bununla 10 günde bel yanlarımdaki kaslar belirmişdi düşünün etkisini. Süre olarak 1 saat . İlk günler 15 dk da bırakıyordum ama devam ede ede süreyi sonradan hep tamamlamışdım :)
F frenzy80bayangezenti bunu tavsiye edebilirim sizlere, her gün yapın garii kızlar işde :)
yemedin demi???Kizlar benim gibi 7de kahvalti edipte 12de yuruyuse cikip 4de kadar ac ac yurumeyin elim ayagim titrio nutllayi kasiklamamak icin cok zor tutuyorm suan kendimj
canım ben videoları buldum, 4 takvimdede evir çevir aynı videolar mevcut,sadece sayısı günü yeri vs... değişik,senin yapıpta etkisi çok dediğin videolar hankısı?? ağırlık kas yapma anlamında ??Kızlar ağırlığa önem verin bugün inanılmaz bir incelik var ve dünkü şınavlar sayesinde göbek ayakda dümdüz, oturunca hala var ama :)
Doyurdum karnimida tatlida yiyesim geldi nutella bana ben nutellaya bakistik durduk ama yemedim tabii :)
Kızzz iki aydır ilk kes tartı oynadı... 79.0 gördüm en son 79.9 dum haha
teşekküt ederimablacımGene süpersin kızum :) keşke bende gittiğim yerde yapabilsem ama imkansız.. Ancak yürüyüşe çıkabilirim inşallah bakalım :)
Geç gördüm msjını ama buydu canım :)
Level 2 ve 3ü yapmadan direkt buna mı geçeyim yani? :/ abla sen beni 1 haftada max30a başlatırsın korkuyorumBence süper olur.. Sınavlardan sonra bunu bir dene Shared' den daha etkili hem hareket hem zaman olarakda uzun acayip etkileri var.. Ağırlık yok bunda tamamen Kardio süper inceltiyor buda şekerim dene bencede :)
vayyy süpersin tebrik ederimGünaydın herkesee, kilo bildirimimi yapıyorum
Boy 1.65
Başlangıç kilo 98
Geçen süre 10 hafta
Güncel kilo 87.2
Geçen hafta ile fark -900
Sağol kuzuum, hurmanın etkisi iyi oldu ona borçluyumvayyy süpersin tebrik ederim
merhaba canım hayırlı cumalar, teşekkür ederim, evet biz tanışamamıştık seni aramızda daha çok göremeyeceğimize üzüldüm ama fırsat buldukça yaz bize olur mu :) ayrıca ne kadar güzel kilo vermişsin öyle 1.5 nasıl yaptın onuu :))selam arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı günler herkese,
internete tel den giriyordum kotam bitti gelemiyorum şimdi bi komşuya kahveye geldim de ordan yaziyorum bildirim yapıp çıkayım kusura bakmayın lütfen
boy 1.58
geçen hafta 66.4
bu hafta kuyrugundanda olsa64.9
fark -1.5
asli abla sürekli yazmış sormuşsun allah razı olsun spora diyete devam ediyorum şükür ama paylaşım yapamıyorum beni gruptan atmabu arada çok çok geçmiş olsun üzüldüm yine hasta olmasina kayinvalidenin, enişte beyin üzülmesine de çok üzüldüm ki haklı insan kaç yaşında olursa olsun işte anne olunca söz konusu yaşı da yaşlılığı da önemli olmuyor insan gölgesine bile ihtiyaç duyuyor rabbim şifasini versin inşallah
beguşum inşallah hedefe ulaşmışsindir ve 23nisana yeni hedef koyarsin kendine :)
sedacim kilonun eksilmesine çok sevindim inşallah hep öyle devam eder :)
kız çilek turta iyiydi niye tombul yaptın adını bak ne güzel azalıyor kilon tebrik ederim :)
rachel umarım doğru yazmışımdir tanışmadık seninle seni de tebrik ederim çok iyi gidiyorsun masallah
beni galiba yasemincim sen takip edecektin kilo durumu bu 15. gündeyim devam ediyorum bi problem yaşamadım ve yağ oranım azalıyor ölçüm yaptırıyorum
kilo veren ve vermeye çalışan herkese kolaylik diliyorum hayırlı günleriniz olsun görüşmek üzere :)
Oyyy kuzum sağol... Sen de iyi kilo vermişsin kız kırdın şeytanın bacağını, darısı devamına inşallah şekerim öptümselam arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı günler herkese,
internete tel den giriyordum kotam bitti gelemiyorum şimdi bi komşuya kahveye geldim de ordan yaziyorum bildirim yapıp çıkayım kusura bakmayın lütfen
boy 1.58
geçen hafta 66.4
fark -1.5
asli abla sürekli yazmış sormuşsun allah razı olsun spora diyete devam ediyorum şükür ama paylaşım yapamıyorum beni gruptan atmabu arada çok çok geçmiş olsun üzüldüm yine hasta olmasina kayinvalidenin, enişte beyin üzülmesine de çok üzüldüm ki haklı insan kaç yaşında olursa olsun işte anne olunca söz konusu yaşı da yaşlılığı da önemli olmuyor insan gölgesine bile ihtiyaç duyuyor rabbim şifasini versin inşallah
beguşum inşallah hedefe ulaşmışsindir ve 23nisana yeni hedef koyarsin kendine :)
kız çilek turta iyiydi niye tombul yaptın adını bak ne güzel azalıyor kilon tebrik ederim :)
rachel umarım doğru yazmışımdir tanışmadık seninle seni de tebrik ederim çok iyi gidiyorsun masallah
beni galiba yasemincim sen takip edecektin kilo durumu bu 15. gündeyim devam ediyorum bi problem yaşamadım ve yağ oranım azalıyor ölçüm yaptırıyorum
kilo veren ve vermeye çalışan herkese kolaylik diliyorum hayırlı günleriniz olsun görüşmek üzere :)
harika canımm oh gitsin yağlarEvet ben de yazayım bariii:))
Başlangıç kilom 88.7 ekim 1
Şuan ki kilom 79.0- geçen hafta 79.9 eksilen -900
Şidmi bitti sporum ben de bittim 60 dk sürdü arkasına güzel Bi streght bağladı hemen dışa girdim,kahvaltı yapıcam kızlar
Hava süper yürüyüşe de çıkıcam inşallah
selam arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı günler herkese,
boy 1.58
geçen hafta 66.4
fark -1.5
Kızlar hayırlı Cumalar canlarım benim
Cvp sonra yazıcam tatlılarım, sabah kahvaltı falan bekliyor.. Onlardan sonra inş..
Ben bu sabah bildiğiniz davulum anacımm:), iyiki hergün tartılıyorum yoksa bugünkü kilomla kafayı sıyırırdım. En son pazartesi 75,600 ü görmüşdüm bugün 77,600 üm aradaki farkı bulan beri gelsin :))
Dün turşu yemişdim birde çorbama tuz ialave etmişdim az diye heralde ondan, parmaklarım bile zor kapanıyor :) neyse üzülmüyoruz, ödem olduğunun farkındayız, gidecek inş.. Kaç gündür yeşil çay içmiyorum, bugün çok içiyimde gitsin şu ödem ya, Tr' ye giderken ince gitmek isterken olana bakın :)
Zaten uçakda da çok ödem oluyor benim vücudum, 80 kilo olur giderim heralde :)))
Ayyy :)) @sumehendis Betülüm gelmiş canım çok özledim seni.. Ayrıca yazıcam tatlım..
He bide dün spor yapamadım kızlargece ütüm sabah 4 de bitti :) namazıda bekleyim bu saatte dedim sabah 5:30 da ancak yatakdaydım .. Gelcem sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?