Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

abla yeter ki ödem olsun boşver gider o :)

Gene güzel çalışmışsın tatlım Maşallah sana bebeğim :)
Ayy bu kızımızda nişanlı , Allah tamamına erdirsin canımcıım :) Haziranda mı düğün?

kahvaltımı yeni yaptım
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
biraz maydonoz
2 kiraz domates
1 bardak greyfurt suyu içtim uludağın :/

sonra izleme listeme aldım bile :) yarın sabah denicem inş
Dene canım gerçekden etkili bir çalışma uzun süre yapıldıgında etkileri çok güzel :)
ben bunda 30-35 dk pestilim çıkıyorrrdu
evet epey zorluyor gerçekden, ama sürekli yaparsan bitirdiğini 4,5 gün sonra görürsün tatlım..Zone yerine zayıflamak için bunu tavsiye ederim, Zone' yi hafta da bir iki yapsan da olur şimdilik..

teşekürler canımmmmmm

Yaptığımda deneyimlerimi paylaşacağım

canım ben videoları buldum, 4 takvimdede evir çevir aynı videolar mevcut,sadece sayısı günü yeri vs... değişik,senin yapıpta etkisi çok dediğin videolar hankısı?? ağırlık kas yapma anlamında ??
Tatlım ben diğer takvimleri hiç incelemedim.. İki ay önce Lean takvimine bakmışdım ama o farklı bir çalışmaydı Mass' dan öyle hatırlıyorum birtek :)
Mass takvimini sıradan yapmak lazım, önce bende aaa hergün ağırlık çalıştırmıyor bu diye üzülmüşdüm ama sonra düşündüm ve düşüncemde de haklı çıkdım; kaslara hergün ağırlıkla yüklenmek doğru değilmiş, çalışma sonrası kasların kendini tamir etmesi için zaman verilmesi gerekiyormuş.. O nedenle haftanın 2 günü ağırlık, birgün barfiks ve şınav bir gün yoga bir günde pilates günü var programda... Ben sevdim yani bu düzeni.. Böyle takip edicem..

Genede ağırlık çalışılan gün olarak 1. Gün ve 5. Gün diye hatırlıyorum, ilk ay çalışmasında ..
İlle ağırlık çalışıyım diyorsan her gün ağırlıklarla squat yapabilirsin onda da zaten 3 gün yapıp bir gün ara veriyorsun şekerim :) bacaklarım kalınlaşır diye korkma..

Level 2 ve 3ü yapmadan direkt buna mı geçeyim yani? :/ abla sen beni 1 haftada max30a başlatırsın korkuyorum
Ayy gene güldürdün beni bebeğim ya kız ben despot muyum Max30 konusunda ciddi söyleyin anam
Geç sen Banish Fat' e kondüstonun iyice artsın sonra Max inşallah bebeğim :))
Günaydın herkesee, kilo bildirimimi yapıyorum

Boy 1.65
Başlangıç kilo 98
Geçen süre 10 hafta
Güncel kilo 87.2
Geçen hafta ile fark -900
Maşallah kuzum çok güzel gidiyorsun, takılmanıda kırdın sen Banish' e geç bi bak daha neler oluyor :))

abla ne despotluğu yaa takılıyorum senin kadar şeker biri mi var aa 2 ve 3 ü atlayayım mı yani abla anlamadım ay kafam dolu çok dişçiye gidicem de şimdi kokuyorum
sağol ablacımm iyi oldu bu :))

Ahhh tatlım benim çok özledim seni iyiki yazdın bebeğim, sen cumaları hep git komsuna kahveye, he komsün kilo verdi mi? Hep sorcam unutuyordum :)

Bebeğim süper kilo vermişsin Maşallah dediğini yaptın, mayıs sonu kaç olcam 59 mu demişdin, 55 bile olursun bu gidişle inşallah tatım benim çok sevindim inan ki kuzum.

Atamalar için başvuru yaptın mı acaba ?
Sınav hazırlıkların nasıl gidiyor, aslında böyle senin için iyi oldu be kuzum özlüyoruz seni ama konsantrasyonun bozuluyordu ister istemez, şimdi daha iyi çalışıyorsundur.. Ahh şu sınav hayırlısıyla bi bitsin tüm gün yazışcaz inşallah :) ha gayret bebeğim :)

Canım benim güzel dileklerin için Allah razı olsun bebeğim, tüm kızlarda öyle dün herkesi üzdüm ya sonra pişman oldum keşke yazmasaydım diye :)
senin bu farklı bakış açılarına bayılıyorum kuzum çok gerçekçi yaklaşıyorsun, evet eşim annesinin hala küçük çocuğu gibidir.. Degalarca eşimin annesine düşkünlüğünden bahsettim.. Dediğin gibi kuzum büyüklerimizin gölgesi bile yetiyor.. Allah bilir tabide annem eski toprak atlatıcak inşallah :))

Sporunuda yapıyormuşsun bunada çok sevindim, 2. Ayı indirebildin mi acaba ?
Burda yeni grubumuz ve yeni arkadaşlarımızla çok güzel bir ortam oldu, dört gözle gelişini bekliycez canımcım AEO

Haftaya değişikligini şimdiden merak ediyorum tatlım çok güzel verdin bu hafta canım..

abla ne despotluğu yaa takılıyorum senin kadar şeker biri mi var aa 2 ve 3 ü atlayayım mı yani abla anlamadım ay kafam dolu çok dişçiye gidicem de şimdi kokuyorum
sağol ablacımm iyi oldu bu :))
Ayy kuzum bende ciddi olmadığınızı biliyorum da bazen bu konuda baskıcı oluyorum gibime geliyor :))
Allah yardımcın olsun besmele çek bişey olmaz kuzum ben yanındayım bak tatlım :) korkma sakın elinden de tuttum

Gene güzel çalışmışsın tatlım Maşallah sana bebeğim :)
Ayy bu kızımızda nişanlı , Allah tamamına erdirsin canımcıım :) Haziranda mı düğün?

amin sağolasın :) düğünümüz agustosda. ama ben ramazana kadar istenilen kiloya gelip ,
agustosa kadar da sıkılaşma çalışmak istiyorum. kas istiyorum, azcık belirgin olsa da yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…