abla yeter ki ödem olsun boşver gider o :)Kızlar hayırlı Cumalar canlarım benim
Cvp sonra yazıcam tatlılarım, sabah kahvaltı falan bekliyor.. Onlardan sonra inş..
Ben bu sabah bildiğiniz davulum anacımm:), iyiki hergün tartılıyorum yoksa bugünkü kilomla kafayı sıyırırdım. En son pazartesi 75,600 ü görmüşdüm bugün 77,600 üm aradaki farkı bulan beri gelsin :))
Dün turşu yemişdim birde çorbama tuz ialave etmişdim az diye heralde ondan, parmaklarım bile zor kapanıyor :) neyse üzülmüyoruz, ödem olduğunun farkındayız, gidecek inş.. Kaç gündür yeşil çay içmiyorum, bugün çok içiyimde gitsin şu ödem ya, Tr' ye giderken ince gitmek isterken olana bakın :)
Zaten uçakda da çok ödem oluyor benim vücudum, 80 kilo olur giderim heralde :)))
Ayyy :)) @sumehendis Betülüm gelmiş canım çok özledim seni.. Ayrıca yazıcam tatlım..
He bide dün spor yapamadım kızlargece ütüm sabah 4 de bitti :) namazıda bekleyim bu saatte dedim sabah 5:30 da ancak yatakdaydım .. Gelcem sonra :)
Yok valla yemedim oturdum bekledim gecsin diyeyemedin demi???
işte acıkmasanda belli bir sürede yemek lazım acıkmadım sanıyosun ama kandaki şeker iyice düşüyor bu arada da yemezsen bu hale geliyosundikkat et bidaha
NutellayiNutellayi esim kahvalti icinaliyor kendisi icin yani :)hem sen ıvır zıvırlar çöpe atmamışmıydın bakıyım nerden çıktı nutella
Gene güzel çalışmışsın tatlım Maşallah sana bebeğim :)dün bildirim yapamadım amcamlara gittim. internetimde sıkıntı vardı. bide senin kv durumundan ötürü bişey yazasım gelmemişti. ayıp olmasın diye.
dün iş cıkışı yürüdüm 40 dk sürdü. akşam yemegi olarak 1 kase tarhana corbası ictim sadece. 2 saat sonrada fitness blender yaptım 35 dklık.
ve sonrasında ekstra egzersizler :)
Dene canım gerçekden etkili bir çalışma uzun süre yapıldıgında etkileri çok güzel :)sonra izleme listeme aldım bile :) yarın sabah denicem inş
evet epey zorluyor gerçekden, ama sürekli yaparsan bitirdiğini 4,5 gün sonra görürsün tatlım..Zone yerine zayıflamak için bunu tavsiye ederim, Zone' yi hafta da bir iki yapsan da olur şimdilik..ben bunda 30-35 dk pestilim çıkıyorrrdu
Dene canım gerçekden etkili bir çalışma uzun süre yapıldıgında etkileri çok güzel :)
evet epey zorluyor gerçekden, ama sürekli yaparsan bitirdiğini 4,5 gün sonra görürsün tatlım..Zone yerine zayıflamak için bunu tavsiye ederim, Zone' yi hafta da bir iki yapsan da olur şimdilik..
Yaptığımda deneyimlerimi paylaşacağımKız beni senin tam tersinim bacaklar ince toto ufak , bu hızlı pilates iki günde daha inceltmişdi bacak ve totomu hemen bırakdım.. Ben üstüm incelsin bacak toto kaslı kalın olsun istiyorum. Ama bacak basen problemi olanlara süper bir çalışma mutlaka en az bir hafta on gün dene kuzum :)
Yapmaya gelince yaparsın kuzum zor değil :)
Tatlım ben diğer takvimleri hiç incelemedim.. İki ay önce Lean takvimine bakmışdım ama o farklı bir çalışmaydı Mass' dan öyle hatırlıyorum birtek :)canım ben videoları buldum, 4 takvimdede evir çevir aynı videolar mevcut,sadece sayısı günü yeri vs... değişik,senin yapıpta etkisi çok dediğin videolar hankısı?? ağırlık kas yapma anlamında ??
Ne demek bebeğim, işe yaradı mı bari ikna oldu mu eşin :)teşekküt ederimablacım
Ayy gene güldürdün beni bebeğim yaLevel 2 ve 3ü yapmadan direkt buna mı geçeyim yani? :/ abla sen beni 1 haftada max30a başlatırsın korkuyorum
Günaydın herkesee, kilo bildirimimi yapıyorum
Boy 1.65
Başlangıç kilo 98
Geçen süre 10 hafta
Güncel kilo 87.2
Geçen hafta ile fark -900
abla ne despotluğu yaa takılıyorum senin kadar şeker biri mi var aaAyy gene güldürdün beni bebeğim yakız ben despot muyum Max30 konusunda ciddi söyleyin anam
Geç sen Banish Fat' e kondüstonun iyice artsın sonra Max inşallah bebeğim :))
Maşallah kuzum çok güzel gidiyorsun, takılmanıda kırdın sen Banish' e geç bi bak daha neler oluyor :))
Ahhh tatlım benim çok özledim seniselam arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı günler herkese,
internete tel den giriyordum kotam bitti gelemiyorum şimdi bi komşuya kahveye geldim de ordan yaziyorum bildirim yapıp çıkayım kusura bakmayın lütfen
boy 1.58
geçen hafta 66.4
bu hafta kuyrugundanda olsa64.9
fark -1.5
asli abla sürekli yazmış sormuşsun allah razı olsun spora diyete devam ediyorum şükür ama paylaşım yapamıyorum beni gruptan atmabu arada çok çok geçmiş olsun üzüldüm yine hasta olmasina kayinvalidenin, enişte beyin üzülmesine de çok üzüldüm ki haklı insan kaç yaşında olursa olsun işte anne olunca söz konusu yaşı da yaşlılığı da önemli olmuyor insan gölgesine bile ihtiyaç duyuyor rabbim şifasini versin inşallah
beguşum inşallah hedefe ulaşmışsindir ve 23nisana yeni hedef koyarsin kendine :)
sedacim kilonun eksilmesine çok sevindim inşallah hep öyle devam eder :)
kız çilek turta iyiydi niye tombul yaptın adını bak ne güzel azalıyor kilon tebrik ederim :)
rachel umarım doğru yazmışımdir tanışmadık seninle seni de tebrik ederim çok iyi gidiyorsun masallah
beni galiba yasemincim sen takip edecektin kilo durumu bu 15. gündeyim devam ediyorum bi problem yaşamadım ve yağ oranım azalıyor ölçüm yaptırıyorum
kilo veren ve vermeye çalışan herkese kolaylik diliyorum hayırlı günleriniz olsun görüşmek üzere :)
Haftaya değişikligini şimdiden merak ediyorum tatlımEvet ben de yazayım bariii:))
Başlangıç kilom 88.7 ekim 1
Şuan ki kilom 79.0- geçen hafta 79.9 eksilen -900
Şidmi bitti sporum ben de bittim 60 dk sürdü arkasına güzel Bi streght bağladı hemen dışa girdim,kahvaltı yapıcam kızlar
Hava süper yürüyüşe de çıkıcam inşallah
Ayy kuzum bende ciddi olmadığınızı biliyorum da bazen bu konuda baskıcı oluyorum gibime geliyor :))abla ne despotluğu yaa takılıyorum senin kadar şeker biri mi var aa2 ve 3 ü atlayayım mı yani abla anlamadım ay kafam dolu çok dişçiye gidicem de şimdi kokuyorum
sağol ablacımm iyi oldu bu :))
Harikasın bebeğim max' a da başladın ya hızlı gider bu hafta gene inşKizlar baslangic kilom: 76
Simdiki kilom: 68.5
Gecen hafta adet bitti bitmedi bisiler oldu 68-69 oynuyordu suan net: 68.5
Hedef :50
Gene güzel çalışmışsın tatlım Maşallah sana bebeğim :)
Ayy bu kızımızda nişanlı , Allah tamamına erdirsin canımcıım :) Haziranda mı düğün?
ins kuzu yaaHarikasın bebeğim max' a da başladın ya hızlı gider bu hafta gene inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?