Hayırlısıyla ağustosa kas da yaparsın azcık kuzum, şöyle karında six packlerde pek yakışır hee :))amin sağolasın :) düğünümüz agustosda. ama ben ramazana kadar istenilen kiloya gelip ,
agustosa kadar da sıkılaşma çalışmak istiyorum. kas istiyorum, azcık belirgin olsa da yeter
Maydonoz yok ya evde kuzum :) anlatmışdım sebebini, dün Alman marketine gittim aklıma da hiç gelmedi gelseydi 10-15 sap da olsa alırdım :) yeşilçay kiraz sapı demledim şincik tüm gün ondan içiim bari :) oyy hassas kuzum benim kız ben seni çok seviyorum tatlım :) çok düzgün birisin, insanlara değer veren bir yapın var canım benimkaslarda şişkinlik olabilir canım, kas rahatlatıcı hareket yap,dinlen,bol maydanoz suyu yeşil çay iç,bide afiyet olsun, bende birazdan öğlen yemeğimi yiycem
Ödem tabi şekerim bir günde o kadar kilo almış olamam zaten :) ödemde olsa şişiyoruz ya gıcık oluyor insan genede işde .. Neyse kilo eklenmeden iner inşallah :))abla yeter ki ödem olsun boşver gider o :)
Paylaş tatlım zaten merak ederiz, dün gece başka bir topikde de paylaşmışlar kız hızlı pilatesi:) meşhur oldu , sende yaparsan iyice ününe ün katacak bizim yumuşak :))Yaptığımda deneyimlerimi paylaşacağım
Hayırlısıyla ağustosa kas da yaparsın azcık kuzum, şöyle karında six packlerde pek yakışır hee :))
Fazla kilon yok sayılır çabuk kasların çıkar ortaya senin bence tatlım:) Şu Banish Fat' i bi 10 gün aralıksız yap sonra ağırlık çalışmaya geç derim kuzum kas için :)
Maydonoz yok ya evde kuzum :) anlatmışdım sebebini, dün Alman marketine gittim aklıma da hiç gelmedi gelseydi 10-15 sap da olsa alırdım :) yeşilçay kiraz sapı demledim şincik tüm gün ondan içiim bari :) oyy hassas kuzum benim kız ben seni çok seviyorum tatlım :) çok düzgün birisin, insanlara değer veren bir yapın var canım benim
Şu hızlı pilatesin adini biri bana yazabilirmi ? İnternet kafayi yedi buluyorum sayfada ama ne goruntu var ne bişi
Bisi cikmiyorki ekranda :)böyle yapsam yeterli mi
sen telefondan giriyodun demi?Bisi cikmiyorki ekranda :)
Fit sugar diye arat çıkıyor bu video canımBisi cikmiyorki ekranda :)
Evet yapmışdım Begümüm tam gününü hatırlamıyorum ama en az 10 gün yapmışdım, kondüsyonumu çok arttırmışdı, ondan sonra Insanity' ye geçmişdim.. Bu da holamalı zıplamalı bişey :)bu banish fat yağ yakımı için heralde?yaptınmı hiç etkilimi acaba?
aa evet maydanoz sıkıntını biliyorum canım, ekip yetiştirdiğini ama yetmediğinide hatırlıyorum :))
bende seni sevdim,çok tatlı dilli,gönül yapıcı, pozitif bir insansın güzel düşüncelerin için teşekkür ederim
Telefindan giriyorum ama internetten kaynakli sanirim, tesekkur ederim :)sen telefondan giriyodun demi?
neden çıkmazki?
adı:
30-Minute Butt and Abs Pilates Bikini Workout Class Fitsugar
Tesekkur ediyorum :)Fit sugar diye arat çıkıyor bu video canım
Buldun mu tatlım?Tesekkur ediyorum :)
Evet :)Buldun mu tatlım?
Yap o zaman hadi durma şekerim :))Evet :)
Ayy kızlar kurutulmuş Maydonoz var Türk marketinde ama hiç almadım acaba oda ödem söktürür mü ki ? Bence işe yarar demi ayy aniden lamba yandı kafamda :) bir dahaki gidişimde alıcam ondan :) sonuçda tüm bitki çayları kurutulmuş oluyor demi ama :) valla size komik geliyordur maydonoz sıkıntısı çekmem ama malesef öyle anacıımm :))
kendine yürüyüş arkadaşı bulmuştu, artıkın gelmez buralara tur attırır yürüyüş parklarınaKız Seda nirdesin ayy ?? Yürüyüşlerde misin anam ?? Kilo vermeye başladı ya hatun artık spordan başını alamıyor :)) sportmen hatuun heyy nerlerdesin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?