Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

amin sağolasın :) düğünümüz agustosda. ama ben ramazana kadar istenilen kiloya gelip ,
agustosa kadar da sıkılaşma çalışmak istiyorum. kas istiyorum, azcık belirgin olsa da yeter
Hayırlısıyla ağustosa kas da yaparsın azcık kuzum, şöyle karında six packlerde pek yakışır hee :))
Fazla kilon yok sayılır çabuk kasların çıkar ortaya senin bence tatlım:) Şu Banish Fat' i bi 10 gün aralıksız yap sonra ağırlık çalışmaya geç derim kuzum kas için :)

kaslarda şişkinlik olabilir canım, kas rahatlatıcı hareket yap,dinlen,bol maydanoz suyu yeşil çay iç,bide afiyet olsun, bende birazdan öğlen yemeğimi yiycem
Maydonoz yok ya evde kuzum :) anlatmışdım sebebini, dün Alman marketine gittim aklıma da hiç gelmedi gelseydi 10-15 sap da olsa alırdım :) yeşilçay kiraz sapı demledim şincik tüm gün ondan içiim bari :) oyy hassas kuzum benim kız ben seni çok seviyorum tatlım :) çok düzgün birisin, insanlara değer veren bir yapın var canım benim

bu banish fat yağ yakımı için heralde?yaptınmı hiç etkilimi acaba?

aa evet maydanoz sıkıntını biliyorum canım, ekip yetiştirdiğini ama yetmediğinide hatırlıyorum :))
bende seni sevdim,çok tatlı dilli,gönül yapıcı, pozitif bir insansın güzel düşüncelerin için teşekkür ederim

Evet yapmışdım Begümüm tam gününü hatırlamıyorum ama en az 10 gün yapmışdım, kondüsyonumu çok arttırmışdı, ondan sonra Insanity' ye geçmişdim.. Bu da holamalı zıplamalı bişey :)

Canım benim bende öyle düşündüğün için teşekkür ederim tatlım benim duygularımız karşılıklı, zaten enerjilerimiz tutmasa birlikde olmazdık demi, hepimiz birbirimizi sevdik burada inş uzun süreler sağlıkla sıhhatle topiğimizde oluruz canımm :))

Ayy kızlar kurutulmuş Maydonoz var Türk marketinde ama hiç almadım acaba oda ödem söktürür mü ki ? Bence işe yarar demi ayy aniden lamba yandı kafamda :) bir dahaki gidişimde alıcam ondan :) sonuçda tüm bitki çayları kurutulmuş oluyor demi ama :) valla size komik geliyordur maydonoz sıkıntısı çekmem ama malesef öyle anacıımm :))

onuda mı kurutmuşlar, ben fazla fazla alıp,yıkayıp,doğruyorum, şeffaf dondurma kaplarında dondurucuya koyuyorum, oğlum yazın genelde dondurma var diye açıp hüsrana uğradığından beri şeffaflara koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…