Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Evet ya sorma var da ben çok eskiden bi denemişdim köftede falan tazesi gibi öyle güzel kokmuyor diye yıllardır almıyorum.. Hemde kocaman paketlerde satılıyor, geçen nane ararken elime gelmişdi hatta :))

Dondurma diye açınca maydonoz çıksın ha şeffaf iyi fikir :)
Onuda yapıyordum bir zamanlar ben ama çözülünce bi aygın baygın erimiş gibi garip bişey oluyorlar.. Ama köfteye falan konur.. Salataya olmuyor öyle ama demi :)

kendine yürüyüş arkadaşı bulmuştu, artıkın gelmez buralara tur attırır yürüyüş parklarına
Ayy hava da güzel sizde ne güzel, bizde gene yağmur rüzgar ve soğuk bugün hava neyse az kaldı inşallah sıcak günlere kavuşucaz hayırlısıyla :) orda bende inş yürüycem sabah akşam :)

salataya olmuyor,çorba,köfte,börek,o tarz şeylerde kullanıyorum, aynı zamanda dereotunuda öyle yapıyorum.

Ayy hava da güzel sizde ne güzel, bizde gene yağmur rüzgar ve soğuk bugün hava neyse az kaldı inşallah sıcak günlere kavuşucaz hayırlısıyla :) orda bende inş yürüycem sabah akşam :)

inşallah canım, budada havalar sıcak bunaltıcı ama bi kapıyo yağıyo peşine açıyo, insan ne yapacağını şaşırıyo, sabah çıkarken günlük güneşlikti, az önce bir yağmur yağdıki dolu gibi hızlı ve patır patır, şimdide bulutlu

agırlıgım var evde zaten. şimdiye kadar önceliğim zayıflamaktı. artık karnım dümdüz gibi.. biraz alt karın var onun icin de ayrı program hazırlıcam. zaten dügün zamanıda koşuşturma filan derken 1-2kilo da öyle veririm.

dedigin videoyu bugün işyerinde izledim epey efor harcatcagı kesin bu akşam dışardayım.. eve gec giderim o yüzden normal yaptıgım şeylerden yaparım.
ama dedigin videoyu da sabah yapcam inş. yapar yapmaz da sana yazcam

Haftaya değişikligini şimdiden merak ediyorum tatlım çok güzel verdin bu hafta canım..
Valla ben de merak ediyorum kız :))
Kaç saattir internnten ayakkabı araştırıyordum en güzel en uygunu vs derken, Bi yandan ds küçük hiç uyumadı nerdeyse şimdilik yürüyeşe çıkamadım bugün eşim nöbetçi akşama kız kardeşim gelirde çıkarım yoksa yarma kalıcak
Bu arada kızlar Fıtness blender de 4 günüm yaptım ağırlıklarla squat lunch daha Bi sürü şey
Ben çok sevdim bı programı kızlar zumbadan sonra en çok içime sinen diyebilirim ama onun kadar eğlenceli değil açıkçası ter totomdan akıyor

Büyük oğlum yaş pasta diyr tutturdu kocacım da aldı getirdi Off valla getirip gözüme gözüme sokuyorlar amma velakin şaşırtıcı bişey oldu kendi açımdan, normal şartlarda kocaaa bir dilimi mideye indirirken bu defa sadece iki çatal aldım

Bahar havası işde, yağsın kız yağmura da ihtiyaç var :)

Düğün koşturmacasında kesin zayıflarsın kuzum :) Asıl sonrasına dikkat :)
Ayy ne güzel herkes spor yapıyor ya ne güzel yaz kuzum ben yarın Tr' ye gidiyorum ama arada yazıcam takipdeyim genede seni ona göre şekerim :))

Kız süper oldu bu programı alman vücudunda şok yaşadığına göre epey etkili, dönünce bende ayrıntılı bi bakiim bakalım:))
Ahaaa !! Pasta!! Ayy ben Tr' nin yaş pastalarına bayılıyorum ya, burda Alman pastaları ünlü derler ama bizim pastalarımızın yanından geçemezler ha gidince zaten ikinci gün ilk işimiz pastaneyi ziyaret oluyor :))

Tebrikler kız yemediğin için , sen bu sefer kesin motive oldun Maşallah, iki çatal almandan belli yani :)) inşallah hep böyle devam edersin uzun süre kuzum , arada kaçamak olur tabii de sınırları bilmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…