Evet ya sorma var da ben çok eskiden bi denemişdim köftede falan tazesi gibi öyle güzel kokmuyor diye yıllardır almıyorum.. Hemde kocaman paketlerde satılıyor, geçen nane ararken elime gelmişdi hatta :))onuda mı kurutmuşlar, ben fazla fazla alıp,yıkayıp,doğruyorum, şeffaf dondurma kaplarında dondurucuya koyuyorum, oğlum yazın genelde dondurma var diye açıp hüsrana uğradığından beri şeffaflara koyuyorum
Ayy hava da güzel sizde ne güzel, bizde gene yağmur rüzgar ve soğuk bugün havakendine yürüyüş arkadaşı bulmuştu, artıkın gelmez buralara tur attırır yürüyüş parklarına
Evet ya sorma var da ben çok eskiden bi denemişdim köftede falan tazesi gibi öyle güzel kokmuyor diye yıllardır almıyorum.. Hemde kocaman paketlerde satılıyor, geçen nane ararken elime gelmişdi hatta :))
Dondurma diye açınca maydonoz çıksın haşeffaf iyi fikir :)
Onuda yapıyordum bir zamanlar ben ama çözülünce bi aygın baygın erimiş gibi garip bişey oluyorlar.. Ama köfteye falan konur.. Salataya olmuyor öyle ama demi :)
Ayy hava da güzel sizde ne güzel, bizde gene yağmur rüzgar ve soğuk bugün havaneyse az kaldı inşallah sıcak günlere kavuşucaz hayırlısıyla :) orda bende inş yürüycem sabah akşam :)
Hayırlısıyla ağustosa kas da yaparsın azcık kuzum, şöyle karında six packlerde pek yakışır hee :))
Fazla kilon yok sayılır çabuk kasların çıkar ortaya senin bence tatlım:) Şu Banish Fat' i bi 10 gün aralıksız yap sonra ağırlık çalışmaya geç derim kuzum kas için :)
Valla ben de merak ediyorum kız :))Haftaya değişikligini şimdiden merak ediyorum tatlımçok güzel verdin bu hafta canım..
Hahaaaaa ay sesli güldüm yaaaAdamın ahaaa ahaaa demesine çok uyuz oldum yaa üstune atlayıp gırtlaklayasım geldiyapamadim benim oglan izin vermiyor bir turlu
Yok kız onunla pazartesi başlıcaz hoş o başlamasa da ben yine devam ederim dekendine yürüyüş arkadaşı bulmuştu, artıkın gelmez buralara tur attırır yürüyüş parklarına
Tam top ya ben de ilk açmam da koymuştum teşhisi:))
Sorma boyle sporlarida sadece toplarmi yapiyor anlamadim shaun t bu hepsi bacıTam top ya ben de ilk açmam da koymuştum teşhisi:))
Evet ya aynen...Sorma boyle sporlarida sadece toplarmi yapiyor anlamadim shaun t bu hepsi bacıbu arada tempolumu yuruyorsun normalmi ?
Bebisine kim bakiyor kizzEvet ya aynen...
Yok kız tempolu yürüyorum eve geldiğimde terler içinde kalıyorum
Büyük kreşe gidiyor küçüğü de arabasına koyuyorum öyle yürüyorumBebisine kim bakiyor kizz
Bahar havası işde, yağsın kız yağmura da ihtiyaç var :)salataya olmuyor,çorba,köfte,börek,o tarz şeylerde kullanıyorum, aynı zamanda dereotunuda öyle yapıyorum.
inşallah canım, budada havalar sıcak bunaltıcı ama bi kapıyo yağıyo peşine açıyo, insan ne yapacağını şaşırıyo, sabah çıkarken günlük güneşlikti, az önce bir yağmur yağdıki dolu gibi hızlı ve patır patır, şimdide bulutlu
Harbi ya şimdi hatırladım :) ama neşeliler ya kızlar falan hep gülüyor ya eğlenceli yani :)Adamın ahaaa ahaaa demesine çok uyuz oldum yaa üstune atlayıp gırtlaklayasım geldiyapamadim benim oglan izin vermiyor bir turlu
Düğün koşturmacasında kesin zayıflarsın kuzum :) Asıl sonrasına dikkat :)agırlıgım var evde zaten. şimdiye kadar önceliğim zayıflamaktı. artık karnım dümdüz gibi.. biraz alt karın var onun icin de ayrı program hazırlıcam. zaten dügün zamanıda koşuşturma filan derken 1-2kilo da öyle veririm.
dedigin videoyu bugün işyerinde izledim epey efor harcatcagı kesinbu akşam dışardayım.. eve gec giderim o yüzden normal yaptıgım şeylerden yaparım.
ama dedigin videoyu da sabah yapcam inş. yapar yapmaz da sana yazcam
kız pazara çıkacam,bi kolumda çanta,diğerinde şemsiye,torbaları taşıyacak kimse lazım o zaman peşimde,ben bi pazarı yapim eve girince peşime yağabilirBahar havası işde, yağsın kız yağmura da ihtiyaç var :)
Düğün koşturmacasında kesin zayıflarsın kuzum :) Asıl sonrasına dikkat :)
Ayy ne güzel herkes spor yapıyor ya ne güzelyaz kuzum ben yarın Tr' ye gidiyorum ama arada yazıcam takipdeyim genede seni ona göre şekerim :))
Kız süper oldu bu programı alman vücudunda şok yaşadığına göre epey etkili, dönünce bende ayrıntılı bi bakiim bakalım:))Valla ben de merak ediyorum kız :))
Kaç saattir internnten ayakkabı araştırıyordum en güzel en uygunu vs derken, Bi yandan ds küçük hiç uyumadı nerdeyse şimdilik yürüyeşe çıkamadımbugün eşim nöbetçi akşama kız kardeşim gelirde çıkarım yoksa yarma kalıcak
Bu arada kızlar Fıtness blender de 4 günüm yaptım ağırlıklarla squat lunch daha Bi sürü şey
Ben çok sevdim bı programı kızlar zumbadan sonra en çok içime sinen diyebilirimama onun kadar eğlenceli değil açıkçası ter totomdan akıyor
Büyük oğlum yaş pasta diyr tutturdu kocacım da aldı getirdi Off valla getirip gözüme gözüme sokuyorlaramma velakin şaşırtıcı bişey oldu kendi açımdan, normal şartlarda kocaaa bir dilimi mideye indirirken bu defa sadece iki çatal aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?