YAKIN ARKADAŞIM ALDATILIYOR....

Herkesin olduğu kalabalık bir ortamda söylemek en yanlış hamle olur bence. Belki kadın bir süre takip etmek ister kendi gözüyle görmek veya bir şey yakalamak için. Bence arkadaşınla tek konuş.
Veya adam oraya gelirse arkadaşını kahve içmeye davet et. Mutlaka tek olsun.

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
"Doğruyu saklamak yalan söylemenin kardeşidir, zulme karşı susmak zalime ortak olmaktır, bu durumda susmak doğru olmayandır."

şimdiii konuyla ilgili bazı merak ettiğim noktalar var,
1-cuma günü görmüşsünüz ya adamın arabasını, ordan çıkışta şehir dışına gitmiş olabilir mi?
2-adam kadının avukatı vb bi durum olabilir mi?
3-gördüğünüzde ne kadar samimiydiler? yani cafede oturup bişeyler içip işle ilgili bişey konuşuo olabilirler mi, yoksa o çizginin biraz dışında mıydı?
bunlar önemli bence, şuan çok net aldattı diyebilcek veri yok sanki elde?

Bi de mademki söylemeye karar verdiniz, bence önce kıvırılmaya mahal vermeyecek deliller toplamalısınız.. Bu adam elbet yine aynı hatalara düşecek gözünüzü dört açarsanız tekrar yakalayabiliceğinizi düşünüyorum.. Sonra gerekirse fotoğraf filan çekip durumları kesinleştirin.. Daha sonrasında da bence önce arkadaşınıza söyleyin ki kendisi eşini gözlemlesin akabinde.. yalan söylenemeyecek bi şekilde yakalasın.. Aslında siz avukatsınız çok daha iyi bilirsiniz bu tarz olayların nasıl olması gerektiğini.. Allah kolaylık versin.. Çok geçmiş olsun..

Yatak odası ne alaka? Kim kimin yatak odasından bahsetti ki?
Örnekler de o biçimmiş yalnız.

ne kadar kasmışsınız yahu?!
sizin tüüüüm bu dedikleriniz normal!!! bayanın yakın arkadaşının aldatıldığını bilip uyarmak istemesi anormal
ilginç, çok ilginç

Konu sahibi,

Burayı ihmal etmezsen süreçle ile ilgili sevinirim.

Yanlış anlama ama bu işin altından Adamın mantıklı bir açıklaması çıkabilir gibi geldi bana.

Ya da mantığa uydurulmuş..

Hala net olarak aldatmış diyemezsiniz bu kadar şeyden diye düşünüyorum bu arada.

Evet bana bir başkası sorsa böyle bir durumu o kadar güzel yorumlar, yapar ve yakalatır ya da yakalarım ve o kadar güzel söylerim ki işim bunlarıla bağlantılı. Ama işte terzi kendi söküğünü dikemiyor. Arkadaşım üzülecek mi ? Ben dolaylı yollardan bir ailenin dağılmasına sebebp olacak mıyım? Arkadaşım bana karşı kendini nasıl hissedecek bunların hepsini düşünmeken kendimi alamıyorm.

Katılıyorum.
Belki müvekkili, şehir dışına çıkmadan uğrayıp görüşmesi gerekti.
Sonuçta haftasonu şehir dışında olacagını söylemiş eşine.

Neden Nil desperandum un söylediklerine bu kadar tepki verildi anlamıyorum.

Konu sahibi dahil hepimiz ihtimalleri yazmıyor muyuz burda?

Marjinal görüyor olabilirsiniz, sizin hayatınızda yoktur ama zaten yasaklı mevzular bunlar.. Swing yapan hangi çift bunu arkadaşına söyler Türkiye gibi yerde?

Swing, bi.. .. Vs hayatı olan ya da aldatılıp devam eden insanlarla ilgili bir istatistik tutmak çok güçtür ama sayıları bilinenin çok üstünde olduğu da bir gerçek

-Cuma günü haciz için şehir dışına çıktığını söylemiş, ama ben akşam saat 20,00'de hastaneden ayrılırken araba oradaydı.
-Adam tabiki kadının avukatı olabilir. Biz de müvekkillerimizle yemek yiyoruz sohbet ediyoruz. Hatta arkadaşlık bile kurabiliyoruz ama bunu belli bir sınır dahilinde yapıyoruz. Adam ben gördüğümde masanın karşısında oturan kadının telefonuna bakmak için masanın üzerinden uzanmış, kadının göğsünden aşağı tuttuğu telefonuna bakmaya çalışıyordu. Beni kuşkulandıran da o hal oldu. Yoksa tabi ki normal bir şekilde sohbet de edilir gülünür de kahkaha da atılır ama o posizyon iticiydi.

Arabayi gordugunu kanitlayamazsin adam yalanci cikarir seni. Ama tekrar arabayi orda biyerde gordugunde veya adami o kadinla gordugunde arkadasini arayip yerlerini soyleyebilirsin. O zaman sana sicramaz. Ama arkadasini taniyosundur yani aldatilmayi hazmedemeyecek ayrilacak biriyse soyle sonra affedecek biriyse bosuna bulasma.

kanıtlar zira güvenlik kameralarını inceleyebiliyor..

anladım, bence hala yeterli veri yok gbi
lakin adamın hastane önüne park etmeyip ara sokaklara park etmesi de düşündürücü, park yeri olmadığı için mi yoksa görülmemek için mi ki? uff iki ucu b.klu değnek yani
hemen anlatmak yerine bi süre takipte mi kalsanız acaba? bi de kamera kayıtları demiştiniz, o da mantıklı sonuçta o hastanenin avukatısınız, ulaşabileceğiniz bişeydir sanırım.

ben hayatımda 1 kere aldatılan en yakın dostumu uyardım bın pısman oldum
bıdaha da boyle seylere karısmama kararı aldım acıkcası
ınsallah verdıgınız karar ne olursa olsun en ıyısı olur

Her türlü ulaşırım kamera kayıtarına , Ara sokka hastane gören bir sokak hani çok da bir mesafesi yok hastaneyle bahçe kamerası görüyordur orayı diye düşünüyorum.

Sıra dışı ilişkileri olan bir çift olsa bile,
Eşin seni aldatıyor denildiğinde ne olacağını sanıyorsunuz ki.
Biraz üzülmüş numarası yapar, hallettik biz aramız da der konuyu kapatır.

İfşa edilecek bir durum yok ki ortada.
Yada kadın ahhh olamaz demek anladınız diyecek de değil.
Sapkın ilişkileri olabilir, aldatıldığını söyleme kafası.
Takdire şayan.

Son düzenleme:
O arkadaş ilk olarak çok irite edici bi şekilde konu sahibine sizi ilgilendirmez yazmıştı.. Bu bi fikir beyanı değildir bu birinci sebep.. bana dokunmayan bin yaşasıncı arkadaşlar olmuş diye başlayan cevabıma kendi üstüne alınıp şahsıma hatta "kocama" kadar dilini uzatıp çirkince söylemlerde bulunan yine o şahsın kendisidir bu da 2.si.. O sebeple kimsenin fikrine zikrine saygısızlık ettiğimden tepki verdiğimden değil de ben kendi adıma konuşayım tepkim ancak terbiyesizliğe olmuştur

En doğrusu arkadaşınıza söylemeniz bence.Sonuçta bunu bilmesi gerekir ayrıca siz arkadaşınızı daha iyi tanırsınız tepkilerini az çok kestirirsiniz diye düşünüyorum.

tamam böyle gerçeklikler var, olduğunu inkar da etmioruz. herkesin kendi yaşamı, seçimleri, doğruları, yanlışları... o da kabul. buna itirazı olan yok. ama hani bazı konulara zorlama senaryo gibi dioruz ya... bu konuda da kadın eşim haftasonu yok diyip arkadaşını çağırmış bişeyler yapmak için, zaten eşinden bi haber yani. yok belki kadın bi... bilmem nedir de kocası da karısına birini bulmaya çalışıodur gbi bi yorum bana baya bi zorlama gelio açıkçası.
marjinal olmaktan çok marjinal görünme çabası gbi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…