- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi adetabirkontes
-
Neden @Nil desperandum un söylediklerine bu kadar tepki verildi anlamıyorum.
Konu sahibi dahil hepimiz ihtimalleri yazmıyor muyuz burda?
Marjinal görüyor olabilirsiniz, sizin hayatınızda yoktur ama zaten yasaklı mevzular bunlar.. Swing yapan hangi çift bunu arkadaşına söyler Türkiye gibi yerde?
Swing, bi.. .. Vs hayatı olan ya da aldatılıp devam eden insanlarla ilgili bir istatistik tutmak çok güçtür ama sayıları bilinenin çok üstünde olduğu da bir gerçek
Konu bikaç "marjinal" bakışaçılı arkadaş tarafından saptırılmaya çalışsa da sevgili konu sahibi, ben tekrar toplumun normal istatistiklerine göre ( arkadaşınızın aldatılmış olduğu ve haberi olmadığı) düşünerek, tekrar altını çizmek istiyorum.. Naparsanız yapın elinizde kanıtınız olmadan arkadaşınızla konuşmayın derim.. ama bunu söylemenin bi yolunu bulmazsanız eğer,vicdanınız sizi rahat bırakmaz kanımca
Cok mantikli +1Bana kalırsa hiç başka kadın mevzusunu açmadan. Ben şu hastanenin avukatlığını yapmaya başladım eşinin arabasını da cuma akşam saat 20.00 da orada gördüm sende eşim haftasonu şehir dışında demiştin oyüzden ilk başta yanlış anlarsın diye sana birşey demedim ama sonradan aklıma takıldı eşinin sağlık problemi falan var da seni mi endişelendirmek istemiyor acaba diyebilirsin. Sonra ben de o hastaneyle bağlantılıyım istersen bi araştıralım beraber falan de. Kadının aklına bi kuşku düşer zaten eğer aldatma gibi birşey varsa arkadaşın da olayı ortaya çıkartabilir. Sen de direk bişey söylememiş olursun.
işte iki ucu b.klu değnek olunca dolaylı yaklaşmak lazım olaya. E işin içinde hastane de var nasıl olsaCok mantikli +1
Ben bir soru sordum gayet medeni bir tavırla .. Siz ve birkaç arkadaş ise gayet medeni bir tavırla cevapladınız. Buraya kadar Teşekkür ederim.Konu bikaç "marjinal" bakışaçılı arkadaş tarafından saptırılmaya çalışsa da sevgili konu sahibi, ben tekrar toplumun normal istatistiklerine göre ( arkadaşınızın aldatılmış olduğu ve haberi olmadığı) düşünerek, tekrar altını çizmek istiyorum.. Naparsanız yapın elinizde kanıtınız olmadan arkadaşınızla konuşmayın derim.. ama bunu söylemenin bi yolunu bulmazsanız eğer,vicdanınız sizi rahat bırakmaz kanımca
Olabilecek en alakasiz ve uc yorum buydu. Anormal insanlardan bahsetmiyoruz. Normal insanlardan bahsediyoruz. Aldatmak yatak odasindan ibaret degil. Verdiginiz ornekler dogrultusunda sizin hayatinizin tamami onlardan ibaretmis onu anladim. O yuzden bu kadar gereksiz bir yorumda bulundunuz. Tahmin ettiginiz gibi olsa 'esim sehir disinda sikiliyorum ' deyip konu sahibi davet etmezdi. 'Esim gec gelecek.'der degil mi niye yalanlari abartsin.Kadın biliyorsa kocasının aldattığını? Belki open marriage bir evlilikleri var, kadının da sevgilisi var, belki swinger grupları var, belki kadın biseksüel kocası onlara o gece için bir kadın ayarlıyor??? Olamaz mı bunlar? Ne meraklıyız elalemin yatak odasına yahu? Emin olun ki aldatılan her kadın bunu bilir, anlar zaten (salak değilse). O yüzden sen söylesen ne, söylemesen ne? Biliyor ama göz yumuyordur. Sen söyleyince insanların gözünde aldatılan eş olup belki daha mutsuz olacak, boşanmayacağı halde siz biliyorsunuz o bu biliyor diye boşanacak, ne biliyorsunuz? Ne kadar meraklısınız insanların hayatına müdahaleye? Siz söylediniz diye başınız göğe mi erecek; benim gözümde arkadaşının mutsuz olması için debelenen biri imajı çizdiniz, üzgünüm. Siz kendi kocanıza bakın.
Hanımlar aranızda çok mantıklı ve zeki bayanlar var ve ben biraz çaresiz kaldığım zihnimi çok yoran ne yapacağıma karar veremediğim bir konuyla 5 gündür cebelleşiyorum...
Konu şu ki yakın arkadaşım aldatılıyor;
Avukatım bayan arkadaşım ve eşi de avukat eşiyle sık olmasada görüşürüz. Beyfendiyle birbirimizden pek hoşlanmayız. Ama bayan arkadaşım yakın ve beraber işler de yapıtığım sevdiğim bir arkadaşımdır. Özel bir hastanenin avukatlığını yapıyorum. Geçen Çarşamba iş için hastaneye gittiğimde arkadaşımın eşini hastanenin karşısında olan kafenin birinde hastane çalışanı olduğunu anladığım (ama ne iş yapıyor bilmiyorum) bir kadınla çok yakın bir şekilde sohbet ederken gördüm. Yani normal arkadaşı gibi değildi. Sonra Cuma günü iş çıkışı da arabasını hastanenin orda gördüm. Ara sokakta bir yerde. Akşam 8'e kadar hastanede yalandan evrak okudum, gözüm dışarda araba gelecek mi ne yapacak diye de bekledim, gelen giden olmadı. Çıktım. Tekrar o caddeye doğru yürüdüm araba oradaydı. İçime iyice kuşku düştü tabi. Ama emin olamadım.
Pazar günü arkadaşımı aradım. Nasılsın ne yapıyorsun diye, '' tekim canım sıkılıyor bir kahve içelim mi '' dedi. Hayırdır X nerde dedim. O Cuma sabahı günü haciz için Y iline gitti. Pazartesi de adliyede işleri halledip gelecek dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kahve teklifini reddettim. Çünkü çok kötü oldum. Ne yapacağımı bilemedim. Şimdi ben ne yapacağım söylesem olmaz söylemesem olmaz. Bunlar muhtemelen hafta sonu kaçamağı yaptılar. Benim arkadaşım da eşini hacizde biliyor.
Ben zaten sizi kastetmedim yanlış anlamışsınız.. Ayrıca henüz suuçlu olduğu kanıtlanmayan derken? heralde kaçırmışsınız, konu sahibi "arkadaşça olmayan bi samimiyette gördüm" diye yazmış ilk yazısında.. O yüzden bence gereksiz yönlendirmelere kulak asmayın, beyin fırtınası yapalım derken konuyu alakasız bi şekilde dağıtmaya çok da gerek olmadığını düşünüyorum çünkü burda vicdanıyla mantığı arasında sıkışmış bizden yardım isteyen bi arkadaş var.. bazı arkadaşların burda kendilerini sırf marjinal göstermek için türkçeleri de var olduğu halde ingilizcelerini kullanmayı tercih ettiği bazı ilişki çeşitlerinden bahsederken, aslında sadece kendi "sizi ilgilendirmez" cevabını meşrulaştırmak istediği gün gibi aşikarken bence bin yılda bir olabilecek bi ihtimalin üstünde bu kadar durup, konuyu dağıtmak istemeyişimin kurbanı olmuşum sanırım.. Yine de lafım size değildi..Ben bir soru sordum gayet medeni bir tavırla .. Siz ve birkaç arkadaş ise gayet medeni bir tavırla cevapladınız. Buraya kadar Teşekkür ederim.
Ancak bu postunuz ne? Tavır olarak bir önceki yazdığınızla ne kadar bağdaşıyor?
Toplumun marjinal yönü de olabileceğinin üstünde durmak , marjinal olduğumuz anlamında mı oluyor?
Bu kadar hassas bir konuda, suçlu olduğu dahi kesin olmayan bir Adam söz konusu iken, Her ihtimali buraya karalayıp beyin fırtınası yapmak konuyu saptırmak mı oluyor?
Sizin bu alaycı ve marjinal olduğumuza dair ithamınızla eleştirdiğiniz tavırdan ne farkınız kaldı şimdi?
canım bana sorarsan sen karışma kötü sen olursun su akar yolunu bulur hiç bişey gizli kalmaz er yada geç çıkar ortaya senin bildiklerin sende kalsn gece gibi ol ve oluruna bırak kadınlar zekidir anlar bence aldatıldığını gerisi ona kalmş bişeyHanımlar aranızda çok mantıklı ve zeki bayanlar var ve ben biraz çaresiz kaldığım zihnimi çok yoran ne yapacağıma karar veremediğim bir konuyla 5 gündür cebelleşiyorum...
Konu şu ki yakın arkadaşım aldatılıyor;
Avukatım bayan arkadaşım ve eşi de avukat eşiyle sık olmasada görüşürüz. Beyfendiyle birbirimizden pek hoşlanmayız. Ama bayan arkadaşım yakın ve beraber işler de yapıtığım sevdiğim bir arkadaşımdır. Özel bir hastanenin avukatlığını yapıyorum. Geçen Çarşamba iş için hastaneye gittiğimde arkadaşımın eşini hastanenin karşısında olan kafenin birinde hastane çalışanı olduğunu anladığım (ama ne iş yapıyor bilmiyorum) bir kadınla çok yakın bir şekilde sohbet ederken gördüm. Yani normal arkadaşı gibi değildi. Sonra Cuma günü iş çıkışı da arabasını hastanenin orda gördüm. Ara sokakta bir yerde. Akşam 8'e kadar hastanede yalandan evrak okudum, gözüm dışarda araba gelecek mi ne yapacak diye de bekledim, gelen giden olmadı. Çıktım. Tekrar o caddeye doğru yürüdüm araba oradaydı. İçime iyice kuşku düştü tabi. Ama emin olamadım.
Pazar günü arkadaşımı aradım. Nasılsın ne yapıyorsun diye, '' tekim canım sıkılıyor bir kahve içelim mi '' dedi. Hayırdır X nerde dedim. O Cuma sabahı günü haciz için Y iline gitti. Pazartesi de adliyede işleri halledip gelecek dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kahve teklifini reddettim. Çünkü çok kötü oldum. Ne yapacağımı bilemedim. Şimdi ben ne yapacağım söylesem olmaz söylemesem olmaz. Bunlar muhtemelen hafta sonu kaçamağı yaptılar. Benim arkadaşım da eşini hacizde biliyor.
bu adamdan cocuk felan yapmadan söylemelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?