Yakın Arkadaşım Eşini Aldatıyor.

Konuyla yorumlar farkli konu değismiş sanirim
Evet içeriği silmiş
Özetleyeyim : ayazda bekleyen ağır işsiz kar kocanın hikayesi
Olayın kahramanı ,en yakın arkadaşım !!! Dediği kişinin anbean takip Ediyor
Yeri geliyor ayazda titriyor (ahhhh canım nekadar da iyi bir arkadaş)
yeri geliyor duş aldığı saati takip ediyor(üşütmesini istemiyor buz gibi havalar şu aralar ayazda titreten cinsten)
Yeri geliyor sağlı için endişeleniyor toppallayarak geliyormuş en yakın arkadaşı (bu kısımda da bir panik oluyor tabiki,arkadaşı neden topllıyor amansız bir hastalıktır deyip kahroluyor)
İşi gücü bırakıyor
Dert Yok demekki
Bu enyakın arkadaşının vicdan azabını kocası ile birlikte omuzluyor

ben deli dehşet aldatıldım ne adamı ne kadını takip ettim bu kadar kurcalamadım.

aldattığından şüphelensem o kişiyle iletişimi keser uzaklaşırım sosyal toplum baskısı olsa aldatanlara zaten cesaret edemez insanlar.

siz de eşinizle bana bir garip geldiniz bu kadar kurcalama dedikodu valla başka işiniz mi yok sizene elalemden. vicdan yapıyorsanız görüşmezsiniz 3 saat arkadaşınız sevişirken penceresini gözleyip beklemezsiniz. insan üşenir yahu.

Takıldığınız yerleri hayretle okıdum. Çok acımasızsınız. Küçücük çocuğunu bana yada bakıcıya bazen başka arkadaşlarına bırakıp o adamın yanına gidiyor.Kocası onu memnun etmekmek için çalışıyor. Siz benim gidip adamla buluştuğunu görmeme takıldınız. Sizin gibi kadınlar yüzünden aldatılmalar basitleştiriliyor.

Siz adamla buluştuğunu tesadüfen görmemişsiniz ki, üstünüze vazife gibi peşine takılıp dedektiflik yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…