Ikinci sayfada alıntı var okudum:)Yorumlar fazla tepkili olunca konuyu değiştirmiş sanırım konu sahibi
Evet içeriği silmişKonuyla yorumlar farkli konu değismiş sanirim
Şuan kadının peşine takılmıştır takiptedirYorumlar fazla tepkili olunca konuyu değiştirmiş sanırım konu sahibi
Iki
Ikinci sayfada alıntı var okudum:)
Konu içeriği sanırım silinmiş yada değişmiş ilk yorumlara göre..Yakın arkadaşım eşini aldatıyor.Çocuğunu bana bırakıp başka adamın yanına gidiyor.Adam evli iki çocuklu
Şuan kadının peşine takılmıştır takiptedir
Yalnız ben topallama ayrıntısını anlamadımBirde kadının topallamasına kadar dedikodu dönmüş ya , insanlara malzeme çıkmış. Yapılan çok yanlış da bu kadar da dedikodu meraklısı olmasak keşke.
Ikıncı sayfada varmıs galiba alıntıKızlar biri bana konuyu anlatsın nolur çatlayacam
Kızzzz yoğun çalışıyorlar ofiste işte neyini anlamadınYalnız ben topallama ayrıntısını anlamadım
Ayy şimdi okudum şokkkIkıncı sayfada varmıs galiba alıntı
Takıldığınız yerleri hayretle okıdum. Çok acımasızsınız. Küçücük çocuğunu bana yada bakıcıya bazen başka arkadaşlarına bırakıp o adamın yanına gidiyor.Kocası onu memnun etmekmek için çalışıyor. Siz benim gidip adamla buluştuğunu görmeme takıldınız. Sizin gibi kadınlar yüzünden aldatılmalar basitleştiriliyor.
Kızzzz yoğun çalışıyorlar ofiste işte neyini anlamadın
Evet gittim.Gözümle buluştuğunu görmek istedim.Yoksa inanmazdım. Çocuğuna bakmaya devam ederdim. Pişman değilimSiz adamla buluştuğunu tesadüfen görmemişsiniz ki, üstünüze vazife gibi peşine takılıp dedektiflik yapmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?