yakın arkadaşımin eşim hakkındaki bitmek bilmeyen yorumları..

iyi de ben hicbir yerde esim soyle iyi esim boyle iyi, soyle asigiz diye ovunmuyorum ki. gorecegin uzere her konuda esimin odunlugundan bahsediyorum. bi oyle bi boyle konusmuyorum. canimi bu sekilde yakamazsin yani :)
ayrica eski konulardan bel alti vurmayi sevmem. lakin bir insan surekli ayni hataya dusuyorsa bunu yuzune vurmaktan cekinmem.
Çooookk eski konularını biraz irdeledim de bu yazdıklarınla bire bir çelişiyorsun neyse beni bağlamaz SİZİN GİBİ kimsenin canını yakma gibi bir hevesim yok

Çooookk eski konularını biraz irdeledim de bu yazdıklarınla bire bir çelişiyorsun neyse beni bağlamaz SİZİN GİBİ kimsenin canını yakma gibi bir hevesim yok
hayir celistigim ne?
once konu acip kocam soyle kotu demisim de sonra aslinda kotu degil siz kadinlar kotusunuz biz kocamla mutluyuz mu demisim?
actigim konularda bir celiski mi var?
hem karsilikli anlasamamakla siddet, hakaret gormek bir mi?

Son günlerde iyice sinirlerim bozukluğu sınavlar is falan derken . Şimdi bi de bu çıktı. Yakın bi arkadaşım var gerçekten çok sevdiğim iyi bi kalbi olduğuna inandığım , bi şeye ihtiyacı olsa iki elim kanda dahi olsa gideceğim bi kız. . Kendisi de evli ve eşleri mız le hani ailecek görüşüyoruz. .
Bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum açaba deyip size açmaya karar verdim . Örnek konuşmalar ;
O : benim eşim beni hep ailesine ezdirir ama x (benim kendi eşim) seni hiç ezdirmiyo ne güzel. .
Ben : yok canım bizimde sorun yaşadığımız dönemler oldu ..
Başka bir gün :
O : benim eşim hep maç izliyor ama seninki ne güzel x in hiç maç kültürü yok..
Ben : yok canım onunda başka alışkanlıkları var her insanın olduğu gibi..
Bugün ku konuşma :
O - senin eşin ne iyi , geçen hafta markette gördüm o beni görmedi ama dikkatimi çekti yani bayanlarin yüzüne dahi bakmıyor. . Hiç gözü dışarda değil ne güzel. . Ama benimki öyle mi , bu şehirdeki tüm kızları süzmus tür kesin..
Ben - evet o huyu öyle sağolsun. ..
Artik diyecek bişey bulamıyorum konuyu sürekli değiştirmeye çalışmaktan yoruldum hep x diyor abi filan da eklemeden.. ki eşim ondan büyük. . Arkadaşımı seviyorum iyi bir kız ama sıkıldım artık bu muhabbetten.. Sürekli x çok iyi x çok iyi..
Söylesem yanlış anlar .
Ne yapmalıyım. .
Bu zamana actiginiz tum konularda problem cikarip durmayin.. ne kadar celiskili insansiniz.. bi konunuzda esim asker diyorsunuz diger konunuzda polis ( amir ) bir karar verin polis mi ? Asker mi ?

ne kadar üzücü. evine aldığın hizmet ettiğin adam yerine koyup dostum dediğin insanın bu tarz davranışlara girmesi. allah sabır versin.

ne yazık ki artık insanlarda utanma sıkılma kalmadı. ben kadınlardan çok korkuyorum artık. hemen evli adamları ayartaya çalışmalar dikkat çekmeye çalışmalar. bu arkadaşın kesinlikle normal değil. uzak dur ve evinden uzak tut bence. annemin başından aynı olay geçti ve ne yazık ki çok kötü bir şekilde sonuçlandı olay. kesinlikle tavır al ve evine sokma.

kimisi senin eşinde gözün va diye yazmış öyle değil ama bence sana eşinin sana davraşalrına imreniyor bu kadar belliki kendi eşinden memnun olmadığı yanlar var

bana art niyetli gelmedi.eşinden memnun değil sizinkini örnek alıyo belliki.sürekli söylemesi size rahatsızlık verebilir uygun bi dille susturursunuz ama altında bişeyler aramayın bence.

Sizi ve aile yaşantınızı kıskanıyor.Neden böyle şeyler soruyor ki öyle bir ortammı yarattınız.

Karisik yine ortaya karisik sov yapmis :)
Ama verilen cevap oyle onu anlatiyo oyle cuk oturmuski dellenmis yani kabullenemeyip.
Zaten konuyu acmasinin sebebide icten ice bastiramadigi duygular.Kocasinin nasil bi adam oldugunu biliyor yoksa maksat kendi icinde onu kusursuz gostermek burda onay almakti.Onu da kk hatunlari yemedi :)
Ne yani kocişi bay kusursuz değil mi yani?
Seni kın kın kınadım. :)

Bence art niyetli bir şey yok sadece kendi eşinin kendine olan davranışları hoşuna gitmiyor sizin birbirinizle olan ilişkinize bir nevi imrenerek bakıyor bu da kıyaslamaya kadar gidiyor...

buraları okudukça artık insanlarla konuşurken iki kere düşünmem gerektiğine inanıyorum iki eli kanda olsa birbirine yardıma gidecek derece samimi insanın 3 -5 cümleyle vardığı sonuç aklındaki şüphe ne çirkin iyice paranoyaklaşan bi toplum olduk

bu kadınlar kulübü beni korkutuyor... iki eliniz kanda da olsa gideceğiniz insanın bir kaç cümlesinden nasıl bir sonuca varıyorsunuz şaşırıyorum... iki arkadaş arasında hele iki evli arkadaş arasında işiniz kocanız varsa çocuklarınız konuşulur.. bu normaldir yani... ayrıca benim arkadaşımın benim kocamı övmesi gururumu okşar mutlu olurum. nasıl dostluk arkadaşlıktır nasıl birşeydir anlamıyorum.. gerçekten korkuyorum...

bazı kadınlar aşırı kompleksli.. ben erkek olsam cidden dayanamam evli kalmaya buradaki bazı tip kadınlarla...

bu kadınlar kulübü beni korkutuyor... iki eliniz kanda da olsa gideceğiniz insanın bir kaç cümlesinden nasıl bir sonuca varıyorsunuz şaşırıyorum... iki arkadaş arasında hele iki evli arkadaş arasında işiniz kocanız varsa çocuklarınız konuşulur.. bu normaldir yani... ayrıca benim arkadaşımın benim kocamı övmesi gururumu okşar mutlu olurum. nasıl dostluk arkadaşlıktır nasıl birşeydir anlamıyorum.. gerçekten korkuyorum...

bazı kadınlar aşırı kompleksli.. ben erkek olsam cidden dayanamam evli kalmaya buradaki bazı tip kadınlarla...
aynen öyle .iyi dersin kabahat kötü dersin kabahat .Kendisi ile barışık insanlar pek sallamaz zaten bu tip durumları

Ben yine diyorum yine diycem bu devirde baldiz enisteye kaciyor arkadsnmi esine goz koymasin neler varr hayatta tedbiri elden birakmamak lazim

Bence kıyaslama içine girmiş belki farkında değil ama görülüyorki senin esin gibi birini istiyor eee sonunu sen düşün arkadaşım

Buda çok mantikli arkadaşım ın dediğini yap
Kadın belli ki kendi eşiyle seninkini karşılaştırıyor,seninkine de çok özeniyor.
Başka bir art niyeti oldugunu sanmıyorum.
Eğer bu durumdan çok rahatsızsan ya da o kadının arkadaşlıgını kaybetmek istemiyorsan birkaç kere mahsustan eşinden ciddi ciddi şikayetçi ol onun yanında.o da tek şanssız ve evli kadının kendisi olmadıgını düşünerek kendi hayatına bakabilir böylece..

Arkadaşınız kendi eşinde olmayan özellikleri sizin eşinizde görüp kıskanıyor olabilir bence. Bu kadar kıyaslamadan bunu anladım ben..o_O

Back
X