Yakında ev terliği olucam yardımm

Yok tek çıkabiliyorum elbette.
Sıkıntım bir erkekle arkadaşça bile olsa buluşamamak

Bence bunun sebebi, uzun iliski ve sürekli evde bulusmak değildir yani bu sebeb olamaz bu kadar ileri seviye bir duruma gibi geliyor.

Mutlaka altında yatan farklı birşey olmalı belki sizin farketmediğiniz birseyler. Özgüveni olan biriyim diye belirtmişsiniz ama bu ciddi bir özgüven sorunuymuş gibi görünüyor.

Tabi ki uzman değilim ama başka neden bir insan bu kadar kasılsın ve kaçmak için bu kadar çabalasın. Tek başınıza gayet dışarı çıkabiliyormuşsunuz. Konuşcak birsey bulamasanız internet uzerindende bu kadar muhabbet edemezdiniz. Bence sorun konusmakta, dısarı cıkmakta filan değil.

Tek sorun gerçek hayatta yüzyüze gelmek. Birseylerden çekiniyorsunuz. Arkadas bile olsa, belki beğenilmemek, saçma davranirim, sacma konusurum vs endişesi ağır basıyor gibi duruyor. Bana öyle geldi.

Boşverin erkek arkadaşla buluşmayı o zaman siz de. Kız arkadaşlarınızla buluşma ayarlayın, sinemaya kahveye yemeğe filan çıkın. Üstünüzde karşınızdakini etkilemek baskısı olmadan sosyalleşin önce bir buna alışın. Sonra kızlı erkekli gruplarla çıkın mesela. Erkeklerle de bu şekilde iletişim kurun. Eskilerden bir arkadaşım buluşmak istedi sürekli erteledim yazmışsınız bir yerde. Mesela ortak tanıdık arkadaş vs atın ortaya diyin ki aa bilmemkimlerle de beraber bi yemeğe çıksak ne güzel olur eski günleri yad ederiz diyip grupça buluşma ayarlayıp çıkabilirdiniz. Gidince de herkesle iletişim kuracaksınız sonuçta onunla da konuşup eğer anlaşırsanız başka bi gün baş başa buluşabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkiyi unutma süresi beraber geçirilen zamanın yarısı kadari diye okumuştum bir yerde. valla kendime ve çevreme bakınca hak vermedim değil :)

Eşimden önceki erkek arkadaşımdan ayrıldığımda resmen mal gibiydim. Flört etmeyi unutmuştum, sosyal ortamlarda geriyor ve geriliyordum. Bir süre sonra yanımda kalan 2-3 arkadaşıma da daral geldi o hallerimden, aramamaya başladılar.

Bir de içten içe (tabi ben bunu sonralardan fark ettim ama) dönmesini bekliyordum sanırım. O döndüğünde bak gördün mü bana boşuna güvensizlik ettin diyecek durumda olacaktım.

Sonra ben eşimle tanışınca kansız hoooop diye meydana çıktı, adettendir zaten :)
Uzun lafın kısası bizim ilişkimiz boyunca beni öyle bir hale getirdi ki ayrıldıktan sonra kapısını çalmaya yüzüm olan bir arkadaşım bile kalmamıştı. İlk önce kalbini kırdığın insanlar varsa onlardan başlamanı öneririm. Olaya aşk meşk olarak bakma sadece, topluma kendini geri kazandırma süreci olarak bak.

Özür dile ki yükün azalsın, yoksa bu iç sıkıntısı geçmez.

İnan anlayamadım kendimi.
Beğenilmeme korkusu cidden yok çünkü o yönde bir beklentim yok. Hatta karşımdakine bile dedim uzun zamandır asosyallik yapıştı hiç çıkasım yok diye ama karşımdaki insanlar ısrarcı çıktı kırmakta istemiyorum :|

Zaten ben boşvermiş durumdayım dediğim gibi karşımdakiler bu konuda ısrarcı. Eski arkadaşla da yeni arkadaşla da ortak arkadaş grubumuz yok. Hatta öteki arkadaşa buna benzer bi öneri sunmuştum ben birebir görüşmek istiyorum demişti. Amacım illa birileri olsun değil bu saçma tutumumu kırmak

Kırdığım kimse yok ama bayadır buluşmak isteyen eski bir arkadaşla buluşma günü ayarlayıp sonrasında iptal ettim buluşmayı arym konuşalım nldu neye kızdın dedi küçük birşey için tersledim bu kırmaktan sayılıyor mu?

Yakışıklıysa buluş değilse miktiret benim felsefem bu

Son düzenleme:
Dikkat edersen felsefem ilgini çekerse demiyor, yakışıklıysa diyor
yakışıklılıkla bitse keşke fotosu iyi olanlardan yürürdüm
Gerildim uyuyamadım ya Miss napym ben şimdi canım ben turşumu kuruyorum buluşamıcam bays mı

uzun süreli ilişkiden sonra normal.

bi süre ciddi ilişki düşünmeyin geriyor bence sizi. biraz takılın öyle sevgili modunda görüşmeyin erkeklerle. arkadaş gibi takılın zorlamayın yani.

insan zorla birinden hoşlanmaz ki..

Peki sen hazır mısın önce onu sor kendine bir şey kaybetmem diyorsan bi çay iç bence belki elektirik alirsin
Çay kahveyle kalsa iyi, çocuk tüm gün ne yiyip içeceğimizin bile planını yaptı
Bi kahve içimi olsa en fazla 1 saate kalkardım ama arkadaş 5-6 saatlik plan yaptı buda beni gerdi :)

Bi kere bulusursan o esigi asmis olursun. bence hala sanki baskasiyla gorussen onu aldaticak gbi hissediyo olablrsn yani sadakat gibi geldi bana. ya da cok yiprandgn icin hevesn kalmams olablr ama insanlara seni heveslendireblmeleri icin firsat ver derm :)

Yok yanlış anlaşıldım sanırım zaten sevgili anlamında görüşmek değil bu arkadaşça görüşmede bile oluşan bir gerginlik durumu.
Zorla hoşlanmak diye bi durum yok yani : )

Çay kahveyle kalsa iyi, çocuk tüm gün ne yiyip içeceğimizin bile planını yaptı
Bi kahve içimi olsa en fazla 1 saate kalkardım ama arkadaş 5-6 saatlik plan yaptı buda beni gerdi :)
Hmmm baya istekli bi arkadaş valla bilemedim ki bence sen yine de git belki bi bakışı bi sözü seni kendine çeker hoslanmazsanda kaç

Açıkçası dediğin gibiydi tam da, sadakat duygusuydu ama ex arkadaş hayatına bakmaya başladı çoktan o yüzden o duygum da yok oldu aynen dediğin gibi sorunum o eşiği geçememekte :)

Yok yanlış anlaşıldım sanırım zaten sevgili anlamında görüşmek değil bu arkadaşça görüşmede bile oluşan bir gerginlik durumu.
Zorla hoşlanmak diye bi durum yok yani : )

uzun ilişki sırasında erkek arkadaşlarınızla görüşmediniz mi hiç?

hayatınızdaki tek erkek eski sevgiliyse öyle hissetmeniz normal.

arkadaşlarınız varsa önce onlarla görüşün dertleşin biraz. öcü değiller yemezler

ben de aksine kız arkadaşlarımla buluşurken geriliyorum, kızlarla konuşmasını unuttum sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…