Arkadaşlarım uzaktalar yakın çevremde arkadaş grubum yok canım :)Yeni tanışacagın erkeklerle buluşmak yerine samimi kız arkadaşların Varsa onlarla görüş. İnan ki, başta gitmesem diye düşündüğün bir aksamdan deli gibi keyif alarak dönebilirsin.Şartlı koşullu bakma, asosyalım deme mesela. Bunu söylemen bile asosyal olmadığını gösterir çünkü asosyal insanlar öyle olduğunu kabul etmez. Aksini iddia ederler
Neyse gelelim senin konuna, ilgini çeken bir şey yok mu, çalışıyor musun?
Öyle ağzım açık mı gitsemAslında en güzelini yapmıssın kafanı dinlemissin.
Biter bitmez yeni birileri olsaydı daha yorucu olurdu..
Önceden kafanda kuruyosun bence bulusma detayını ondan irkiliyorsun.
Kafanda herhangi birşey belirlemeden git.
Sanırım daha zamanı var haklısın.Biraz daha zamana ihtiyacın var. 5-6 ay sonra ölü toprağı üzerinden atmış olacağına eminim. Erkek arkadaş edinmek için, yeni biriyle buluşmak için kendini zorlama. Gün gelecek zaten spontene gelişecek çoğu şey. Spor salonuna gidiyor musun ? Gitmiyorsan bi dene derim. Hem deşarj olursun hem yeni insanlar tanırsın. Hiççççç üzülme emi , sadece biraz daha zaman..
Öyle ağzım açık mı gitsem
Çok geriliyorum sanki Ryanla buluşcam
Kilo açısından dememiştim ama eğer imkanın yoksa gitmeye , o zaman kesinlikle yürüyüş yap cnm. Ben sahilde 1 saat yürürdüm çok iyi geliyor.kulaklığı tak en sevdiğin müzikleri dinle ve yürü bol bol. Tabi havalar elverdiği müddetçe :)Sanırım daha zamanı var haklısın.
Yok gitmiyorum evde diyet yapıyorum
Seni topa tutanları topa tutarım yaz annem sen taktik verHahaha
Normal arkadaş buluşmaları gibi düşün ya.
Bir kaç kez bunu kırsan yeter aslında.
Şimdi topa tutulurum da neyse
Teşeklürler canımm :)Kilo açısından dememiştim ama eğer imkanın yoksa gitmeye , o zaman kesinlikle yürüyüş yap cnm. Ben sahilde 1 saat yürürdüm çok iyi geliyor.kulaklığı tak en sevdiğin müzikleri dinle ve yürü bol bol. Tabi havalar elverdiği müddetçe :)
Seni topa tutanları topa tutarım yaz annem sen taktik ver
Saol balım tek istediğim bunu aşmak zaten umarım aşarım aşarsam yazarım muck muckKendini nasıl iyi hissediyorsan öyle git tatlım.
Kafanda kurmadan sıkılır mıyım eder miyim diye düşünmek yok.
Normal dışarıya kahve içmeye gidiyormuş gibi
Burdaki yorumlarını da seviyorum sohbetinde güzeldir.
İçinden ne geliyorsa öyle konuş gitsin
Arkadaşlarım uzaktalar yakın çevremde arkadaş grubum yok canım :)
Şu an çalışmıyorum başvuru yaptım bekliyorum hayırlısı. Diyete başladım bugün tek adımım bu :)
Aynen zayıflarsam çok iyi hissedeceğime eminim bugün start verdim :) teşekkür ederim yorumun için :)O zaman kendine hazırladığın diet programına uy, bol bol temiz havada yürü. Bunu rutine bağla. Belki haftanın 3 günü de spora gidebilirsin. İşe başlayana kadar forma gir! Bu sana Harika gelecek İnan
Sonra Yeni iş için alışveriş yap! Oh mis...
Aynen zayıflarsam çok iyi hissedeceğime eminim bugün start verdim :) teşekkür ederim yorumun için :)
Rica ederim canım :) başaracagına Eminim
Aynen atı alan üsküdarı geçti bende de
Karşımda beni etkileyecek biri yok ama zaten amacım da sevgilim olması değil başka bir erkekle buluşma fobisi :)
Bir de kendisi tüm günlük bi plan yaptı 1-2 saatlik bi buluşma olsa daha az gerilcem gibi :)
Öyle teşvik ediyosun kiöyle iyi geçer ki yetmez 2 saat belki ayrılmak istemezsin :) şans ver kendine
Bende de aynisi var. 4 yillik iliskiden ciktim. O kadar kapatmistim ki kendimi eve. Kiz arkadaslarimla cikinca bile geriliyorum.
Neden oldugunu hic kestiremiyorum.
Normal, aramda asla bi sey olmayacak bir erkek arkadasla bile oturup bir cay icemiyorum bas basa. Bi tane arkadasim var oyle, abartmiyorum 3 aydir haftada bir kere mutlaka ariyor. Bahane bulacagim diye kirk takla atiyorum ve hala da cocukla bir kere gorusmedim.
Butun cevrem seferber oldu tavsan artik bi erkege sans vereceksin diye.
Bundan 2 ay once yiktim duvarlari sans eseri biriyle gorusmeye evet dedim. Panik yaptigim gibi olmadi su gibi akti gecti sohbet muhabbet. Ha aldim basima belayi o ayri, kendimi kaptirdim heriften de kazigi yedim
Mesela o adamla iyiydi sohbet guzeldi, tahmin ettigim gibi kasilmadim bekledigim kotu hicbir sey olmadi her sey benim kafamda buyutmemmis bunu farkettim ama hala asamadim. Yeni biri gelsin yine bulusamam yine bulusamam. Ne olacagiz boylee_O
Canım şu ara kursa yazılmam mümkün değil evde zumba yapıyorum şimdilik :)bence zamana ihtiyacın yok.
sevgili aramıyorsun şu an sonuçta.
bir kursa yazıl mesela salsa süper olur. onların akşam toplaşmaları oluyor kızlı erkekli birbirleriyle dans ediyorlar keyifli oluyor.
Canım şu ara kursa yazılmam mümkün değil evde zumba yapıyorum şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?