Yakında ev terliği olucam yardımm

Yeni tanışacagın erkeklerle buluşmak yerine samimi kız arkadaşların Varsa onlarla görüş. İnan ki, başta gitmesem diye düşündüğün bir aksamdan deli gibi keyif alarak dönebilirsin. Şartlı koşullu bakma, asosyalım deme mesela. Bunu söylemen bile asosyal olmadığını gösterir çünkü asosyal insanlar öyle olduğunu kabul etmez. Aksini iddia ederler

Neyse gelelim senin konuna, ilgini çeken bir şey yok mu, çalışıyor musun?

Arkadaşlarım uzaktalar yakın çevremde arkadaş grubum yok canım :)
Şu an çalışmıyorum başvuru yaptım bekliyorum hayırlısı. Diyete başladım bugün tek adımım bu :)

Aslında en güzelini yapmıssın kafanı dinlemissin.
Biter bitmez yeni birileri olsaydı daha yorucu olurdu..
Önceden kafanda kuruyosun bence bulusma detayını ondan irkiliyorsun.
Kafanda herhangi birşey belirlemeden git.
Öyle ağzım açık mı gitsem
Çok geriliyorum sanki Ryanla buluşcam

Sanırım daha zamanı var haklısın.
Yok gitmiyorum evde diyet yapıyorum

Sanırım daha zamanı var haklısın.
Yok gitmiyorum evde diyet yapıyorum
Kilo açısından dememiştim ama eğer imkanın yoksa gitmeye , o zaman kesinlikle yürüyüş yap cnm. Ben sahilde 1 saat yürürdüm çok iyi geliyor.kulaklığı tak en sevdiğin müzikleri dinle ve yürü bol bol. Tabi havalar elverdiği müddetçe :)

Teşeklürler canımm :)

Seni topa tutanları topa tutarım yaz annem sen taktik ver

Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle git tatlım.
Kafanda kurmadan sıkılır mıyım eder miyim diye düşünmek yok.
Normal dışarıya kahve içmeye gidiyormuş gibi
Burdaki yorumlarını da seviyorum sohbetinde güzeldir.
İçinden ne geliyorsa öyle konuş gitsin

Saol balım tek istediğim bunu aşmak zaten umarım aşarım aşarsam yazarım muck muck

Arkadaşlarım uzaktalar yakın çevremde arkadaş grubum yok canım :)
Şu an çalışmıyorum başvuru yaptım bekliyorum hayırlısı. Diyete başladım bugün tek adımım bu :)

O zaman kendine hazırladığın diet programına uy, bol bol temiz havada yürü. Bunu rutine bağla. Belki haftanın 3 günü de spora gidebilirsin. İşe başlayana kadar forma gir! Bu sana Harika gelecek İnan
Sonra Yeni iş için alışveriş yap! Oh mis...

Aynen zayıflarsam çok iyi hissedeceğime eminim bugün start verdim :) teşekkür ederim yorumun için :)

öyle iyi geçer ki yetmez 2 saat belki ayrılmak istemezsin :) şans ver kendine

Tavşan noldu kız, sani kimler üzdü ?

bence zamana ihtiyacın yok.

sevgili aramıyorsun şu an sonuçta.

bir kursa yazıl mesela salsa süper olur. onların akşam toplaşmaları oluyor kızlı erkekli birbirleriyle dans ediyorlar keyifli oluyor.

bence zamana ihtiyacın yok.

sevgili aramıyorsun şu an sonuçta.

bir kursa yazıl mesela salsa süper olur. onların akşam toplaşmaları oluyor kızlı erkekli birbirleriyle dans ediyorlar keyifli oluyor.
Canım şu ara kursa yazılmam mümkün değil evde zumba yapıyorum şimdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…