Yakında ev terliği olucam yardımm

Yorumlari okumadim sadece konuyu okudum. Yaşın kaç bilmiyorum ama bence en iyi dost spor yapmak, erken kalkmak daha zinde ve enerjik hissediyorum mesela şuan kendimi :) Bende ev kuşuyum hic evden çıkma deseler bir ömür cikmayabilirim tabiki Kk yanimda olursa :) yeni bir çevre edinmen için zaman var sanıyorum.Cok konuşkan ve hayat doluyum demissin bence yeni kurslara yazilmak yeni bir cevre edinmek için cok mukemmel bir adım olabilir. Ve yine bence yeni insanlar, yeni bir çevre insanı daha mutlu ediyor...

bilmem ki, icin rahat degilse sen yine de gonlunu al

İçine kapanmışsın.
Aslında bu durumdan şikayetci gibi gözüksenden içine kapanmak, kendi kendine yetebilme hissi bunlara alışmışsın.
O yüzdn kimseyle görüşmek buluşmak ona naptıgını anlatmak falan istemiyor olabilir misin?

Hiç güvensiz olma kuaföre git güzelce süslen bir fon örgü saç vs hafif makyaj eskilerden bahsetme pozitif konuş

Benimde senin bahsettiğin gibi bir dönemim oldu. İnsanlarla konusmam merhaba iyilik sagliktan oteye geçmiyordu.çalışıyor musun bilmiyorum.eğer maddi gücün varsa at kendini bir avm'ye ilgini çeken mağazaya gir talan et. Hatta ben bu kozmetikle ilgili vlogger blogger tarzı kişileri takip ediyordum. Önerdiklerini uygulardim ne bileyim birseylerle uğraşmak iyi gelirdi

Bence cevre ya da erkek arkadas degil sorun. Suan bir isin okulun ya da düzenli olarak gittigin bir yer yoksa. Tembellesmissin sen. Zaten tanimadigin insan onun icin niye yorasin kendini düsüncesi olabilir. 20 li yaslarin ortalarindan sonra o heyecan da azaliyor. Aman cikayim falan filan heyecanindan bahsediyorum. Is kurs spor artik ne olursa basla bence. Yavas yavas yeni cevre edin. Belki asik da olursun kim bilir

ilk buluşmayı avm de ayarlayın sinemaya girin hem çok konuşmak zorunda kalmazsınız hemde ayaküstü bir şeyler yer film izlersiniz..size de değişiklik olur

Sanırım biraz teşvik edilmeye ihtiyacınız var. Karşı cinsi geçtim kız arkadaşlarıma karşı bile böyleydim ben bir ara. Garip bir şekilde dışarı çıkmak yapılması iğrenç bir eylemmiş gibi geliyordu. Birazda yengeç oluşuma bağlıyorum ben. Kız kardeşim sağolsun iteleye iteleye kendi hazırlayarak kırdı kabuğumu şuan birisi görüşelim mi dediğinde pekala severek çıkıyorum. Tabi geçirdiğiniz zamanın kalitesi de önemli bazı buluşmalar "ayy lanet olsun bitsede gitsem " dedirtebiliyordu. Size iyi gelebilecek birileriyle olmalısınız.

Senden daha beter haldeydim ben 2 yil bekledim geri dondu aldtti hemde dogum gunumde hala uslanmadim bitti kactim erkeklerden sonra arkadas olmayi denedim erkeklerle aska inancimin olmadigini soyledim suan arkdas olduklarimdan biri aldi gonlumu srdi yaralarimi sevgili diye yola cikmamayi dene

Üşeniyor da olabilirim evet büyük ihtimal

İnşallah canım :)

İşte öyle biri yok sanırım

Öyle yapıyorum zaten amacım sevgilim olması değil ki :) mutluluklar :)

Siz önce spora başlayın yada güzel bir aktivite bulun kendinize önce kendinizle vakit geçirin hayatınıza huzur gelsin . böyle uzun ilişkiden sonra insan kendi kendinedisiyle vakit geçirmeli . yeni bir ilişki sizi daha çok yorar hep eskiyi ararsınız . kalbinize vakit ayïrın daha mutlu olursunuz .tecrübe ettim bunu sizede tavsiye ederim.

Siz önce spora başlayın yada güzel bir aktivite bulun kendinize önce kendinizle vakit geçirin hayatınıza huzur gelsin . böyle uzun ilişkiden sonra insan kendi kendinedisiyle vakit geçirmeli . yeni bir ilişki sizi daha çok yorar hep eskiyi ararsınız . kalbinize vakit ayïrın daha mutlu olursunuz .tecrübe ettim bunu sizede tavsiye ederim.

Teşekkürler zaten sorun sevgili edinmek değil ki sıradan bi arkadaşlık buluşması beni geriyor o açıdan

Anladım canım işte o nedenle sosyelleşmek için bir aktiviteye başlayın birşeyler yapmaktan önce kendiniz keyif alın sonrası çözülür zaten. kendinizi çok kapatmışsïnïz .
Evet acayip asosyal oldum :/ deniycem çok mersi :)

Aslında en güzelini yapmıssın kafanı dinlemissin.
Biter bitmez yeni birileri olsaydı daha yorucu olurdu..
Önceden kafanda kuruyosun bence bulusma detayını ondan irkiliyorsun.
Kafanda herhangi birşey belirlemeden git.

Biraz daha zamana ihtiyacın var. 5-6 ay sonra ölü toprağı üzerinden atmış olacağına eminim. Erkek arkadaş edinmek için, yeni biriyle buluşmak için kendini zorlama. Gün gelecek zaten spontene gelişecek çoğu şey. Spor salonuna gidiyor musun ? Gitmiyorsan bi dene derim. Hem deşarj olursun hem yeni insanlar tanırsın. Hiççççç üzülme emi , sadece biraz daha zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…