- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
Kırdığım kimse yok ama bayadır buluşmak isteyen eski bir arkadaşla buluşma günü ayarlayıp sonrasında iptal ettim buluşmayı arym konuşalım nldu neye kızdın dedi küçük birşey için tersledim bu kırmaktan sayılıyor mu?
Hiç güvensiz olma kuaföre git güzelce süslen bir fon örgü saç vs hafif makyaj eskilerden bahsetme pozitif konuşİyi geceler kızlar
Uzun zamandır konu açmıyordum şimdi bahsedeceğim sorun da beni bayadır rahatsız eden bir durum o yüzden fikir alma gereği duydum.
Uzun süreli ilişkim biteli 7 ay oldu ve ben sanki indiğim durakta oturdum kaldım gibi hissediyorum.
Sorun unutamamak vs değil o evreyi geçtim, özlediğim sadece anılar.
Böyle hissetmemin sebebi o zamandan bu zamana beni tanımak isteyen görüşmek isteyen kişiler oldu ilk 5 ay kimseyle ne konuşmak ne görüşmek istedim ama sonrasında artık hayatıma bakmaya karar verdim çünkü ilerlemedikçe eskiye dair ne varsa aklıma düşüyor kısır döngü gibi.
Karşımdaki kişi buluşmak isteyince ben bir irkiliyorum o kadar asosyal oldum ki sanki daha önce ailem akrabalarım dışında kimseyle görüşmemişim gibi.
Tam olarak ifade edemiyor olabilirim ama sanki kabuğuma çekildim orda sıkıştım gibi, kıramıyorum.
Eski erkek arkadaşımla sürekli evinde buluşur yemek yapar yeni tatlar dener film izlerdik hiç öyle gezip tozmadık gayet monotonduk. Onunlayken arkadaş ortamımdan da uzaklaştım zaten herkes uzakta yaşıyor artık okuldan sonra dağıldılar. O monotonluğa o kadar alışmışım ki ama böyle olmak istemiyorum artık. Hani biriyle buluşunca nasıl davranmalıyım ne konuşmalıyım zaman nasıl geçer resmen kendimi bu konuda cahil hissediyorum. Özgüveni olan biriyim sorunun bundan kaynaklanduğını düşünmüyorum. Normalde konuşkan hazır cevap cadaloz biriyimdir yakın çevremde gayet şen şakrak biriyim ama konu bir erkekle buluşmaya gelince geriliyorum resmen. Önceden tanıdığım bir erkek arkadaş bile buluşmak istemişti sürekli aptalca bahaneler uydurarak erteledim sonunda iletişimi kestik çocuk ruh hastası olduğumu düşünmüşse yeridir, hak veririm.
Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Bunu nasıl yenebilirim?
Uzun oldu okuyanların gözlerine sağlık şimdiden.
Sanırım biraz teşvik edilmeye ihtiyacınız var. Karşı cinsi geçtim kız arkadaşlarıma karşı bile böyleydim ben bir ara. Garip bir şekilde dışarı çıkmak yapılması iğrenç bir eylemmiş gibi geliyordu. Birazda yengeç oluşuma bağlıyorum ben. Kız kardeşim sağolsun iteleye iteleye kendi hazırlayarak kırdı kabuğumu şuan birisi görüşelim mi dediğinde pekala severek çıkıyorum. Tabi geçirdiğiniz zamanın kalitesi de önemli bazı buluşmalar "ayy lanet olsun bitsede gitsem " dedirtebiliyordu. Size iyi gelebilecek birileriyle olmalısınız.İyi geceler kızlar
Uzun zamandır konu açmıyordum şimdi bahsedeceğim sorun da beni bayadır rahatsız eden bir durum o yüzden fikir alma gereği duydum.
Uzun süreli ilişkim biteli 7 ay oldu ve ben sanki indiğim durakta oturdum kaldım gibi hissediyorum.
Sorun unutamamak vs değil o evreyi geçtim, özlediğim sadece anılar.
Böyle hissetmemin sebebi o zamandan bu zamana beni tanımak isteyen görüşmek isteyen kişiler oldu ilk 5 ay kimseyle ne konuşmak ne görüşmek istedim ama sonrasında artık hayatıma bakmaya karar verdim çünkü ilerlemedikçe eskiye dair ne varsa aklıma düşüyor kısır döngü gibi.
Karşımdaki kişi buluşmak isteyince ben bir irkiliyorum o kadar asosyal oldum ki sanki daha önce ailem akrabalarım dışında kimseyle görüşmemişim gibi.
Tam olarak ifade edemiyor olabilirim ama sanki kabuğuma çekildim orda sıkıştım gibi, kıramıyorum.
Eski erkek arkadaşımla sürekli evinde buluşur yemek yapar yeni tatlar dener film izlerdik hiç öyle gezip tozmadık gayet monotonduk. Onunlayken arkadaş ortamımdan da uzaklaştım zaten herkes uzakta yaşıyor artık okuldan sonra dağıldılar. O monotonluğa o kadar alışmışım ki ama böyle olmak istemiyorum artık. Hani biriyle buluşunca nasıl davranmalıyım ne konuşmalıyım zaman nasıl geçer resmen kendimi bu konuda cahil hissediyorum. Özgüveni olan biriyim sorunun bundan kaynaklanduğını düşünmüyorum. Normalde konuşkan hazır cevap cadaloz biriyimdir yakın çevremde gayet şen şakrak biriyim ama konu bir erkekle buluşmaya gelince geriliyorum resmen. Önceden tanıdığım bir erkek arkadaş bile buluşmak istemişti sürekli aptalca bahaneler uydurarak erteledim sonunda iletişimi kestik çocuk ruh hastası olduğumu düşünmüşse yeridir, hak veririm.
Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Bunu nasıl yenebilirim?
Uzun oldu okuyanların gözlerine sağlık şimdiden.
Üşeniyor da olabilirim evet büyük ihtimalİçine kapanmışsın.
Aslında bu durumdan şikayetci gibi gözüksenden içine kapanmak, kendi kendine yetebilme hissi bunlara alışmışsın.
O yüzdn kimseyle görüşmek buluşmak ona naptıgını anlatmak falan istemiyor olabilir misin?
İnşallah canım :)Bence cevre ya da erkek arkadas degil sorun. Suan bir isin okulun ya da düzenli olarak gittigin bir yer yoksa. Tembellesmissin sen. Zaten tanimadigin insan onun icin niye yorasin kendini düsüncesi olabilir. 20 li yaslarin ortalarindan sonra o heyecan da azaliyor. Aman cikayim falan filan heyecanindan bahsediyorum. Is kurs spor artik ne olursa basla bence. Yavas yavas yeni cevre edin. Belki asik da olursun kim bilir
İşte öyle biri yok sanırımSanırım biraz teşvik edilmeye ihtiyacınız var. Karşı cinsi geçtim kız arkadaşlarıma karşı bile böyleydim ben bir ara. Garip bir şekilde dışarı çıkmak yapılması iğrenç bir eylemmiş gibi geliyordu. Birazda yengeç oluşuma bağlıyorum ben. Kız kardeşim sağolsun iteleye iteleye kendi hazırlayarak kırdı kabuğumu şuan birisi görüşelim mi dediğinde pekala severek çıkıyorum. Tabi geçirdiğiniz zamanın kalitesi de önemli bazı buluşmalar "ayy lanet olsun bitsede gitsem " dedirtebiliyordu. Size iyi gelebilecek birileriyle olmalısınız.
Öyle yapıyorum zaten amacım sevgilim olması değil ki :) mutluluklar :)Senden daha beter haldeydim ben 2 yil bekledim geri dondu aldtti hemde dogum gunumde hala uslanmadim bitti kactim erkeklerden sonra arkadas olmayi denedim erkeklerle aska inancimin olmadigini soyledim suan arkdas olduklarimdan biri aldi gonlumu srdi yaralarimi sevgili diye yola cikmamayi dene
Teşekkürler zaten sorun sevgili edinmek değil ki sıradan bi arkadaşlık buluşması beni geriyor o açıdanSiz önce spora başlayın yada güzel bir aktivite bulun kendinize önce kendinizle vakit geçirin hayatınıza huzur gelsin . böyle uzun ilişkiden sonra insan kendi kendinedisiyle vakit geçirmeli . yeni bir ilişki sizi daha çok yorar hep eskiyi ararsınız . kalbinize vakit ayïrın daha mutlu olursunuz .tecrübe ettim bunu sizede tavsiye ederim.
Evet acayip asosyal oldum :/ deniycem çok mersi :)Anladım canım işte o nedenle sosyelleşmek için bir aktiviteye başlayın birşeyler yapmaktan önce kendiniz keyif alın sonrası çözülür zaten. kendinizi çok kapatmışsïnïz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?