Yakında ev terliği olucam yardımm

Hmmm baya istekli bi arkadaş valla bilemedim ki bence sen yine de git belki bi bakışı bi sözü seni kendine çeker hoslanmazsanda kaç
İşte bu kadar saatlik planda kaçma şeysi bile gerici
Ben birsey bile yiyemem normalde hunharca tıkınırken

Aynen hiç görüşmedim erkek arkadaşlarımla, arkadaş mesaj bile atsa aramızda kavga sebebi oldu düşün.
Herkes bir yana dağıldı arkadaş çevrem yok desem yeridir.
Ex haricinde hiçbir erkekle buluşmadım son 4 yıldır

Açıkçası dediğin gibiydi tam da, sadakat duygusuydu ama ex arkadaş hayatına bakmaya başladı çoktan o yüzden o duygum da yok oldu aynen dediğin gibi sorunum o eşiği geçememekte :)

Aynisi bana olmustu ordan anladm :) ben sadakatimden baskasiyla gorusemiyodm beyfendi nisanlanmisti. simdi evli cocugu da var ben de o esigi astim. ortada bi iliski olmadgna gore sadakat duyman gereken biri de yok. sadik olablcegn bi muhattabn yok yani rahat ol :)

bu kötü bişey bence yapmayın bir daha. arkadaşınızla sevgilinizi tanıştırın birlikte görüşün. görüşemeyecek kadar öküz tiplerle de sevgili olmayın bir daha sizi asosyal yapmış baksanıza.

bence sevgililer birbirlerine her daim destek olmalı, yükseltmeli. alçaltıp eksiltmemeli.

Aynen atı alan üsküdarı geçti bende de
Karşımda beni etkileyecek biri yok ama zaten amacım da sevgilim olması değil başka bir erkekle buluşma fobisi :)
Bir de kendisi tüm günlük bi plan yaptı 1-2 saatlik bi buluşma olsa daha az gerilcem gibi :)

Tanıştırayım dedim ama istemedi kendisi.
Valla ne büyük hata yaptığımı şimdi anlıyorum belki de bu yüzden bu kadar asosyal oldum

Vallahi bende öyle buluşmaya gerilirdim ,kaç tanesini ektim öyle. Birini ekmedim sadece ondanda buldum belamı . Akışına bırakın . Bu iş öyle davranışlarını planlamakla olmazki . Zaten buluştuğunuzda hersey kendiliğinden gelir . Siz doğal olun , beğenmeyen gitsin . Yada beğenmesen sen gidersin . Aklıma eski günler geldi . 27 -28 olunca çevreden habire biri arar . Şöyle bir çocuk var . Numarını vereyimmi . Arasın seni bir görüşün . O telefon geldiğinde yerin dibine girmek istersin . Amaç belli . Buluşup beğenmezsen hapı yuttun . O dakikalar büyür de büyür . Öyle bir tecrübem var . Insan bi Söyler çocuk obez diye . Hayır yani obez olmasında sıkıntı yok olabilir tabi ama aracı olan kadın bunu niye saklıyorsun . Hoş gerçi dün duydum çok kilo vermiş ve evlenmiş . Allah Mesut etsin dedim .

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
Bende her an ekebilirim valla :/

Hahahshsjsjah mannak
Bebeğim güzel yorumlar gelmiş. Dedikleri gibi hiç birşey hissetmiyorsan zorlamanın anlamı yok. Herseyi zamana bırak ama bir olabilitesi varsa buluşup değerlendirme yapabilirsin. 5 6 saat bulusmana gerek yok. O istedigi kadar plan yapsın. Eve gitmem lazım gec kaldim der ayrılırsın yanından. Annene bi mesaj atarsin caktırmadan hemen arayıp seni eve ćagırır.

O şekilde yine ekmiş gibi olmaz mıyım kuzum ya çocuk izin gününü bana ayırmış olacak :/ olmadı önceden söylerim çok duramycağımı oda ona göre kendini ayarlar. Ha bi o kalmıştı

O şekilde yine ekmiş gibi olmaz mıyım kuzum ya çocuk izin gününü bana ayırmış olacak :/ olmadı önceden söylerim çok duramycağımı oda ona göre kendini ayarlar. Ha bi o kalmıştı
Cok mu düşünceli davranıyorsun ne
Söyle canim mesela cok vaktim yok 1 2 saat ancak gorusebilirim dersin. Bence bi defa olsun yen bu duyguyu ve buluşmayı dene. Bakalim nasıl bir zaman gecireceksin. Belkide dusundugunden cok iyi gececek cocuk seni baya eglendirecek ve ayaklarini totona vura vura gelip bize anlatcaksın

Ahahaha hiç gülceğim yoktu deli
Tamam öyleyse seneye zaten

Bende de aynisi var. 4 yillik iliskiden ciktim. O kadar kapatmistim ki kendimi eve. Kiz arkadaslarimla cikinca bile geriliyorum.
Neden oldugunu hic kestiremiyorum.
Normal, aramda asla bi sey olmayacak bir erkek arkadasla bile oturup bir cay icemiyorum bas basa. Bi tane arkadasim var oyle, abartmiyorum 3 aydir haftada bir kere mutlaka ariyor. Bahane bulacagim diye kirk takla atiyorum ve hala da cocukla bir kere gorusmedim.
Butun cevrem seferber oldu tavsan artik bi erkege sans vereceksin diye.
Bundan 2 ay once yiktim duvarlari sans eseri biriyle gorusmeye evet dedim. Panik yaptigim gibi olmadi su gibi akti gecti sohbet muhabbet. Ha aldim basima belayi o ayri, kendimi kaptirdim heriften de kazigi yedim
Mesela o adamla iyiydi sohbet guzeldi, tahmin ettigim gibi kasilmadim bekledigim kotu hicbir sey olmadi her sey benim kafamda buyutmemmis bunu farkettim ama hala asamadim. Yeni biri gelsin yine bulusamam yine bulusamam. Ne olacagiz boylee _O

Son cümlelere kadar o kadar umutluydum ki
Naptı ki neden hüsran oldu
Ya ben çok takıntılı ve zor unutan biriyim o yüzden birini tanımak iyi olacak benim açımdan ama gel gör ki bu gerginlik sinir harbi yaşatıyor bana saat kaç oldu uyuyamadım düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…