İşte bu kadar saatlik planda kaçma şeysi bile gericiHmmm baya istekli bi arkadaşvalla bilemedim ki bence sen yine de git belki bi bakışı bi sözü seni kendine çeker hoslanmazsanda kaç
Aynen hiç görüşmedim erkek arkadaşlarımla, arkadaş mesaj bile atsa aramızda kavga sebebi oldu düşün.uzun ilişki sırasında erkek arkadaşlarınızla görüşmediniz mi hiç?
hayatınızdaki tek erkek eski sevgiliyse öyle hissetmeniz normal.
arkadaşlarınız varsa önce onlarla görüşün dertleşin biraz. öcü değiller yemezler
ben de aksine kız arkadaşlarımla buluşurken geriliyorum, kızlarla konuşmasını unuttum sanırım :)
Açıkçası dediğin gibiydi tam da, sadakat duygusuydu ama ex arkadaş hayatına bakmaya başladı çoktan o yüzden o duygum da yok oldu aynen dediğin gibi sorunum o eşiği geçememekte :)
Aynen hiç görüşmedim erkek arkadaşlarımla, arkadaş mesaj bile atsa aramızda kavga sebebi oldu düşün.
Herkes bir yana dağıldı arkadaş çevrem yok desem yeridir.
Ex haricinde hiçbir erkekle buluşmadım son 4 yıldır
Aynen atı alan üsküdarı geçti bende deAynisi bana olmustu ordan anladm :) ben sadakatimden baskasiyla gorusemiyodm beyfendi nisanlanmisti. simdi evli cocugu da varben de o esigi astim. ortada bi iliski olmadgna gore sadakat duyman gereken biri de yok. sadik olablcegn bi muhattabn yok yani rahat ol :)
Tanıştırayım dedim ama istemedi kendisi.bu kötü bişey bence yapmayın bir daha. arkadaşınızla sevgilinizi tanıştırın birlikte görüşün. görüşemeyecek kadar öküz tiplerle de sevgili olmayın bir daha sizi asosyal yapmış baksanıza.
bence sevgililer birbirlerine her daim destek olmalı, yükseltmeli. alçaltıp eksiltmemeli.
Vallahi bende öyle buluşmaya gerilirdim ,kaç tanesini ektim öyle. Birini ekmedim sadece ondanda buldum belamı . Akışına bırakın . Bu iş öyle davranışlarını planlamakla olmazki . Zaten buluştuğunuzda hersey kendiliğinden gelir . Siz doğal olun , beğenmeyen gitsin . Yada beğenmesen sen gidersin . Aklıma eski günler geldi . 27 -28 olunca çevreden habire biri arar . Şöyle bir çocuk var . Numarını vereyimmi . Arasın seni bir görüşün . O telefon geldiğinde yerin dibine girmek istersin . Amaç belli . Buluşup beğenmezsen hapı yuttun . O dakikalar büyür de büyür . Öyle bir tecrübem var . Insan bi Söyler çocuk obez diye . Hayır yani obez olmasında sıkıntı yok olabilir tabi ama aracı olan kadın bunu niye saklıyorsun . Hoş gerçi dün duydum çok kilo vermiş ve evlenmiş . Allah Mesut etsin dedim .İyi geceler kızlar
Uzun zamandır konu açmıyordum şimdi bahsedeceğim sorun da beni bayadır rahatsız eden bir durum o yüzden fikir alma gereği duydum.
Uzun süreli ilişkim biteli 7 ay oldu ve ben sanki indiğim durakta oturdum kaldım gibi hissediyorum.
Sorun unutamamak vs değil o evreyi geçtim, özlediğim sadece anılar.
Böyle hissetmemin sebebi o zamandan bu zamana beni tanımak isteyen görüşmek isteyen kişiler oldu ilk 5 ay kimseyle ne konuşmak ne görüşmek istedim ama sonrasında artık hayatıma bakmaya karar verdim çünkü ilerlemedikçe eskiye dair ne varsa aklıma düşüyor kısır döngü gibi.
Karşımdaki kişi buluşmak isteyince ben bir irkiliyorum o kadar asosyal oldum ki sanki daha önce ailem akrabalarım dışında kimseyle görüşmemişim gibi.
Tam olarak ifade edemiyor olabilirim ama sanki kabuğuma çekildim orda sıkıştım gibi, kıramıyorum.
Eski erkek arkadaşımla sürekli evinde buluşur yemek yapar yeni tatlar dener film izlerdik hiç öyle gezip tozmadık gayet monotonduk. Onunlayken arkadaş ortamımdan da uzaklaştım zaten herkes uzakta yaşıyor artık okuldan sonra dağıldılar. O monotonluğa o kadar alışmışım ki ama böyle olmak istemiyorum artık. Hani biriyle buluşunca nasıl davranmalıyım ne konuşmalıyım zaman nasıl geçer resmen kendimi bu konuda cahil hissediyorum. Özgüveni olan biriyim sorunun bundan kaynaklanduğını düşünmüyorum. Normalde konuşkan hazır cevap cadaloz biriyimdir yakın çevremde gayet şen şakrak biriyim ama konu bir erkekle buluşmaya gelince geriliyorum resmen. Önceden tanıdığım bir erkek arkadaş bile buluşmak istemişti sürekli aptalca bahaneler uydurarak erteledim sonunda iletişimi kestik çocuk ruh hastası olduğumu düşünmüşse yeridir, hak veririm.
Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Bunu nasıl yenebilirim?
Uzun oldu okuyanların gözlerine sağlık şimdiden.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)Vallahi bende öyle buluşmaya gerilirdim ,kaç tanesini ektim öyle. Birini ekmedim sadece ondanda buldum belamı . Akışına bırakın . Bu iş öyle davranışlarını planlamakla olmazki . Zaten buluştuğunuzda hersey kendiliğinden gelir . Siz doğal olun , beğenmeyen gitsin . Yada beğenmesen sen gidersin . Aklıma eski günler geldi . 27 -28 olunca çevreden habire biri arar . Şöyle bir çocuk var . Numarını vereyimmi . Arasın seni bir görüşün . O telefon geldiğinde yerin dibine girmek istersin . Amaç belli . Buluşup beğenmezsen hapı yuttun . O dakikalar büyür de büyür . Öyle bir tecrübem var . Insan bi Söyler çocuk obez diye . Hayır yani obez olmasında sıkıntı yok olabilir tabi ama aracı olan kadın bunu niye saklıyorsun . Hoş gerçi dün duydum çok kilo vermiş ve evlenmiş . Allah Mesut etsin dedim .
Hahahshsjsjah mannakKafana takma bu sorunlar geçici, aşkın gelicek sana çok çekici.
-Selam ben çekici
Bebeğim güzel yorumlar gelmiş. Dedikleri gibi hiç birşey hissetmiyorsan zorlamanın anlamı yok. Herseyi zamana bırak ama bir olabilitesi varsa buluşup değerlendirme yapabilirsin. 5 6 saat bulusmana gerek yok. O istedigi kadar plan yapsın. Eve gitmem lazım gec kaldim der ayrılırsın yanından. Annene bi mesaj atarsin caktırmadan hemen arayıp seni eve ćagırır.Hahahshsjsjah mannak
O şekilde yine ekmiş gibi olmaz mıyım kuzum ya çocuk izin gününü bana ayırmış olacak :/ olmadı önceden söylerim çok duramycağımı oda ona göre kendini ayarlar. Ha bi o kalmıştıBebeğim güzel yorumlar gelmiş. Dedikleri gibi hiç birşey hissetmiyorsan zorlamanın anlamı yok. Herseyi zamana bırak ama bir olabilitesi varsa buluşup değerlendirme yapabilirsin. 5 6 saat bulusmana gerek yok. O istedigi kadar plan yapsın. Eve gitmem lazım gec kaldim der ayrılırsın yanından. Annene bi mesaj atarsin caktırmadan hemen arayıp seni eve ćagırır.
Cok mu düşünceli davranıyorsun neO şekilde yine ekmiş gibi olmaz mıyım kuzum ya çocuk izin gününü bana ayırmış olacak :/ olmadı önceden söylerim çok duramycağımı oda ona göre kendini ayarlar. Ha bi o kalmıştı
Ahahaha hiç gülceğim yoktu deliCok mu düşünceli davranıyorsun ne
Söyle canim mesela cok vaktim yok 1 2 saat ancak gorusebilirim dersin. Bence bi defa olsun yen bu duyguyu ve buluşmayı dene. Bakalim nasıl bir zaman gecireceksin. Belkide dusundugunden cok iyi gececek cocuk seni baya eglendirecek ve ayaklarini totona vura vura gelip bize anlatcaksın
Hee daha çok varmış beeAhahaha hiç gülceğim yoktu deli
Tamam öyleyse seneye zaten
25 gün falan ne ki zatenHee daha çok varmış beene kaldı şunun şurasında
O 25 günde 250 kere fikir değistirirsin sen25 gün falan ne ki zaten
Huuuuh tanıyosun beniO 25 günde 250 kere fikir değistirirsin sen
Son cümlelere kadar o kadar umutluydum kiBende de aynisi var. 4 yillik iliskiden ciktim. O kadar kapatmistim ki kendimi eve. Kiz arkadaslarimla cikinca bile geriliyorum.
Neden oldugunu hic kestiremiyorum.
Normal, aramda asla bi sey olmayacak bir erkek arkadasla bile oturup bir cay icemiyorum bas basa. Bi tane arkadasim var oyle, abartmiyorum 3 aydir haftada bir kere mutlaka ariyor. Bahane bulacagim diye kirk takla atiyorum ve hala da cocukla bir kere gorusmedim.
Butun cevrem seferber oldu tavsan artik bi erkege sans vereceksin diye.
Bundan 2 ay once yiktim duvarlari sans eseri biriyle gorusmeye evet dedim. Panik yaptigim gibi olmadi su gibi akti gecti sohbet muhabbet. Ha aldim basima belayi o ayri, kendimi kaptirdim heriften de kazigi yedim
Mesela o adamla iyiydi sohbet guzeldi, tahmin ettigim gibi kasilmadim bekledigim kotu hicbir sey olmadi her sey benim kafamda buyutmemmis bunu farkettim ama hala asamadim. Yeni biri gelsin yine bulusamam yine bulusamam. Ne olacagiz boylee_O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?