- Konu Sahibi BellaGasca
-
(null)
Allah yardımcınız olsun
siz kızmakta haklısınız ama sizi çok seven bir insan böyle yapıyorsa demek ki o da sıkıntılardan ne yapacağını şaşırmış olmalı
tabii ki bu mazeret değil ama size sevgisinden şüphe etmeyin
o böyleyse siz sabırlı olun
bir gün gelir o da size sabır gösterir
yeter ki siz ona sabırlı olmayı öğretin kendi davranışlarınızla
çünkü siz de onu seviyorsunuz belli ki
ikiniz de böyle olmasını istemiyorsunuz
siz değer verildiğinizi bilmek istiyorsunuz haklı olarak
hangi kadın istemez ki
o da eşini yanına almak, ona para göndermek istiyordur ama yapamıyorsa onun içi sizden daha çok sızlıyordur
kendisi parasız kalsa idare eder ama eşi parasız kalınca çok üzülmüştür, sıkıntıya girmiştir
o yüzden size böyle umursamaz gibi davranıyordur
halbuki bu hali sizi koruyamadığı içindir
zor ama siz ona destek olun
boşanma lafını ağzınıza almayın, söyleye söyleye adam ikna olmasın
boşansanız daha mı iyi olacak
zamana bırakın
sanki birbirinden ayrı düşmüş iki sevdalı gibi birbirinizi sevin, özleyin, güzel sözler söyleyin
ama bir süre para, vize, evrak, ayrılık, demeyin, bana değer vermiyorsun demeyin birbirinize
biraz sabredin her şey güzel olur inşallah
sabrın sonu selamettir
çok dua edin Allah'a
Konuyu bastan sona okudum seven bı adam nasıl bu kadar duyarsız olur anlamıyorum, bu adamın sevgısınden suphe edıyorum acıkcasıumarımki duzelır evlılık bı tlfla bı msjla bıtecek kadar basıt degıl ya, ınsalah hatasını anlarda gönlünüzü alır cok uzuldum durumunza...
Haklısın canım ne olursa olsun ınsan bırbırıne son sözü söylemeli, böyle umursamaz davranması ve hıc bısey soylememsı cok yıpratıyodur senı, sahsen ben cok yıpranırdım ve aklıma bı suru ıhtımaler üsüsürdü özelliklede baska bı kadının olma olasılıgı uzerınde dururum herhalde(gerci ne tür kisilikte biri onuda bilmiyorum) ama eninde sonunda konusacak canım cok merak edıyorum nasıl bı acıklamada bulunacak, bi gelisme oldumu yaz lutfen, rabbım gönlüne göre versın ınsalah...
canim bilmem yanlis anlarmsin ama soyliyimde benden gitsin.
Biraz tez canli biri oldgunu dusunuyorum senin.
Acelecisin.
bunu nerden cikardim diye sorarsan,mesajlarindan.
birisinden mesaj beklemeden hemen geri bi mesaj atma ihtiyaci duyuyosun.
Sakin yanlis anlama senin burda mesjlari yazman sadece avantaj bize
cunku boylce daha cabuk coze biliriz ve yardimda buluna bilriz.
Ama bi dusunsene o mesajlarin hepsinde ve hepsinde hadiiii halami ayarlayamadin
gibisinden cumleler olsa benide bayar bu mesajlar.
Bence gercekten biraz salmalisin kocani,birak kendi haline
Sizi seven adam nereye gitti?
Sizi seven adam bir yere gitmemis ki, siz onu birakip gitmissiniz. Kendi basina gurbette mucadele etmek kolay mi saniyorsunuz? islemleri kendiniz neden baslatmiyorsunuz, illa onun yapmasi sart mi herseyi? Adam evlenmis, ama daha yeni evli sayildigi karisi onu birakip ailesinin yanina donmus. Eee adama hem kadinlik yapilmiyor, hem para bekleniyor, hem basina bi suru is aciliyor, hemde ustune kavga cikartiliyor.. Herkesin sabri bir yere kadar. Makul olmalisiniz. Hic bi zaman esinizi birakip gitmemeniz gerekiyordu. Ben ailesini ozledi diye kocasinin yanina geri donemeyecegini bildigi halde basip giden es hic duymamistim hayatimda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?