canım konuyu okuyunca bi an cook uzun yıllar öncesine gittim..
şok olmuştum böyle bir yalanını raslantı eseri yakalamıştım.. üstelik bizim durumumuz cok hassastı, ve ilişkimiz o gün bitti.. ben cok sonra başka ayrıntılar da öğrendim, mesela benden habersiz nete girdiğini ve bana haber vermediğini..
ben yalan girdimi işin içine cok kötü oluyorum, kaldıramıyorum.. aile meselesi varsa sana ne oldugunu söylemeden sadece gitmesi gerektiğini önemli oldugunu söyleyebilirdi.. suçlu psikolojisi ile senin ne kdr kırıldıgını incindiğini anlayamamış.. üstelik cok uzun bir ilişki..
sana tek tavsiyem sakin davranman olacaktır.. sakin ol ve kendini düzgünce ifade etmeye çalış,benim tek pişmanlığım çok ağır konuşmuş olmam.. herşeyi çok ayrıntılı düşün.. bugün sana yalan söyledi diye yarında söyleyecek birşey yok, ama bir tek bugün böyle davranacak bir daha asla tekrarlamayacak da diyemeyiz.. ve ne olursa olsun kendini ondan cok sev tatlımm.. kendine değer ver ..
çok olsun sevgilin o senindaha önce oldu mu böyle şeyler ilk mi
yok daha önce hiç olmadı. ilk bu..
anlayışlı ve bana değer veren biriydi. bu ilişkiye çok emek verdik ama ne yapacağımı bilmiyorum.. burada hafifletici sebepler;
1. ailesinin çağırması
2. eve gitmesi
3. böyle olduğunu annesinin teyit etmesi
4. daha önce böyle bir şey yaşatmaması
suçlu olduğu kısımlar da;
1. yalan söylemesi
2. bunu sistemli şekilde yapması
3. beni ve yaşadıklarımızı, ilişkimizi yoksayması
4. ortaya çıkarsa tepkimin bu olacağını bildiği halde bu riski alması
5. annesini de işin içine dahil etmesi..
6. güvenimi yıkması....
adam bana Fizana gidiyorum dese gözüm kapalı içim rahat şekilde git derdim. yalan söyleyecek kadar eforu gidiyorum demeye harcasaydı bu kadar üzülmezdik ikimiz de...
güven bence yıkılmaz zedelenir , şüphe kalır...
ama en azından nerde olduğunu biliyosun...
belki senin kızacağını bildiği için söyleyemedi o yalanının sebebini...
tabi hesaplamış herşeyi 12de vardım falan mantıklı bi sebebi olabilir...
sakin bi şekilde konuşun ama bi daha sana öyle davranmasınada izin verme
sağol canım, önerilerini dikkate alıcam. belki birden ayrılığı dile getirmemeliydim. ama hala aklımda bu düşünce var. Çünkü çok uğraşmamız gerek böyle bir şeyi atlatmak için. annesi falan işin içine girmeseydi sadece 2 miz olsaydık daha kolay çözerdik belki de.
oyunda kaybeden çocuğun annesine şikayet etmesi gibi oldu bu
arama dediğim için arayamıyor ama ben az sonra konuşup en azından geçerli bir nedeni var mı onu öğrenicem. savunma hakkı da vereyim de belki haklı olduğu şeyler vardır(?)
yazarım yine ne olup bittiğini.. okuyan herkese teşekkürler....
ben de direkt kesip attım yaama öyle tutarsız konuşunca sinirlendim.
çok kızdım, hazmedemedim. telefonu kız kardeşi açıyor, yaşadığım şoku düşünebiliyor musun.. ben nerde zannederken... başka şeyler yapsa ruhum duymaz mı acaba diyorum..
Normalde bana çok düşkündür, ilgilidir, sadakati ilişkinin temeli görür. ne facebook ne msn vs. sitelere girmez, telefonuyla neredeyse benden başkasıyla bile konuşmaz.. ama Neden bana bunu yaptığını anlayamadım.
tepkimden çekindi diycem.. ne yapabilirdim ki? ortada mühim bir mesele varken kim evine gitmesini engelleyebilir... ki neden diyeyim ailenle görüşme, ben sevmiyorum mu diycem?
Zeytinyağı gibi üste çıktı
Ailemi ziyarete gelemiycem mi? Annemlerin yanına geldim diye özür mü dileyeyim, söylemediysem nolmuş gibi absürd cevaplar verdi. Bi şok daha yaşadım. Konuşmak istemiyorum dedim kapattım.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?