Annesinden nefret ettğine göre doğal olarak onun ailesiyle görüşmesinden de rahatsız oluyorsundur, bunu itiraf etmek bu kadar mı zor?
Sevgilin de zaten "ailemle de mi görüşemiycem" gibi tepkiler vermiş. Ve ortada genç bir kızın sorunları var, hangi abi kızkadeşinin başına gelen böyle bir olayı açık yüreklilikle rahatça paylaşmak ister?
Annesinin bu olayın arasına "seni bu yaz istemeye gelecez"i sıkıştırmasının nedeni 6 yıllık bir il,şkinizin olması ve senin artık evlenelim demen mi sürekli?
Veee bence çok önemli bir mevzu mesaj mevzuu. Elinizden telefon düşsün birazcık rahat bırakın adamlar kız gibi mesaj atıyorlar sürekli yazıktır.
Çok mu konuştum? İyiliğin için konuştum inanmasan bile.
Bir erkek konuşacağı yerde kitleniyorsa vah vah ...ben ne ara bir cevap beklediğim yerde kitlenen susan bir erkekle konuşsam işin sonu hiç hayırlı çıkmadı...bu şu oluyor...bence açıklayacağı şey kesinlikle senin tarafından kabul edilemiyecek bir şey ki kitleniyor...!!!yoksa ne olabilir.
hayır yani merakla konuyu takip ediyorum adam ısrarla ve inatla bir açıklama yapmıyor ne olabilir ki bu kadar saklayp gizleyecek. yalanlar söleyecek. niye geçmişi konuya karıştırıyor duygu sömürüleri yapıyor ne yaptıkda tanrı bizi cezalandırıyor falan gibi.konuyu böle karıştırıp açıklama yapmamak gibi bi derdi var sanırım. adamın aldatmadığı yada yanlış bişi yapmadğı ortada. sonuçta ailesinin yanında. ama bu yalanlar zinciri ve bu laf salataları neden yani.ailesiyle görüşmesine karışan birisi de değilsin ki sen istemediğin için gittiğini saklıyor diyelim. ailesel bir durum varsa bile durumu sana açıklayıp niye yalan sölediğini de açıklığa kavuşturması gerek diye düşünüyorum. sonuçta sende benim ailemsin diyor
benim aklıma şöyle birşey geliyor. acaba kız kardeşine musallat olan çocuk düşündüğünüzden yani bildiğinizden daha ileri gitmiş olabilir mi ?
e haliyle erkek ark. sinirlerinin ne durumda olabileceğini tahmin ediyorsunuzdur ve böyle bir durumda konuyu kendinize odaklamanızda onu bi şekilde huzursuz ve rahatsız ediyodur (tabi bunda sizin bi kabahatiniz yok, neyin nolduğunu nerden biliceksiniz.)
anlattığınız kadarıyla aranızda güçlü bir bağ var ve şu an sizi bu kadar incitip trip atabilecek yapıya gelmesinin tek sebebi bana böyle aşırı dramatik bir olaymış gibi geliyor ve sizin bunu anlamamanız.
belki sizi bile suçluyo olabilir, annesi haksızda olsa sizin yüzünüzden arası bozuldu ve ailesinin başında çok duramadı, kardeşinin başıan bunlar geldi vs vs. saçma ama erkeklerde çok akıllı sayılmazlar.
bir daha konuşunca bu kardeş olayını biraz kurcalardım ben olsam, cidden çok büyük ve sıkıntılı olaylar yaşanmış olabilir.
umarım aranız düzelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?