- 10 Ekim 2014
- 32.619
- 146.702
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
Neyin vicdani bu anlamadim. Fazla drama baglamissiniz.azonce annemin evinin önünden geçerken ona meyve götürdüm eşim assada bekliyodu hemen kapıdan verip donecektim...açtı kapıyı babam da yok evde biyere gitmiş yarın gelecekmiş kardesimde arkadaşında kalacakmış ..annem yapayalnız garip garip oturuyordu evdeonu öyle görünce içim burkuldu ...hadi hemen gel araba assada bize gidelim yalnız durma dedim yok yok baban sabaha karşı gelebilir belki dedi ...siz gelin dedi arabada bebeğim ağlıyor eve geçip banyonyaptirip yikiyacam dedim...çocuklu olunca bizim biyerde kalmamız çok zor oluyor ..ve gittim ..ama aklim kaldı onda..şükür eli aygai tutuyor diyeceksiniz ki ne saçma bı düşünce ...ama üzüldüm işte boğazıma bişey oturdu sanki ...annem yalnızlığı sevmez ...bütün çocukları evlendi çekti gitti koca evde kaldılar yalnız diye zaten ayrıca üzülüyorum..bide öyle görünce garip garip çok mu duygusalim bilmiyorum bende istemiyorum kendimi bukadar üzmek ama elimde değil..melek gibiydi evde tek basina..üç evli kardeşiz ucunuzde annemlerle aynı mahalledeyiz hep üç beş sokak var araçlarımızda...şükrediyorum ama biz evimize çekilince onlar yine yalnız...tıpkı bu akşam gordugim manzara gibi...eşlerimizden çekiniyorlar galiba sık sık gelmiyorlar biz cagrirsak anca...bilmiyorum içimde hep böyle bir vicdanla yaşıyorum ...
Bence bu arkadaş kendi de biliyor bu olayın bir dert olmadığını ama hissettiği anlık bir hüznün, ne kadaaaaaaar hayırlı ve ince düşünceli bir evlat olduğunun tartışmasız kanıtı olduğuna inandığı için bize anlatmak ve herkese ilan edip takdir edilmek istediAnneniz babanız hayatta ve 3 kardeşsiniz.Fazla dramatize etmişsiniz durumu.1 gün yalnız kalmak kimseyi öldürmez,babanız da yarın gelecekmiş zaten.Kardeşlerinizin evleri de yakın,daha ne?? Hayatı böyle yaşamak yorar insanı.Bakış açınızı değiştirmenizde fayda var.
Cok dert edinmis konu sahibi asıl yalnizlik nedor ben bahsedeyim...
Bayram olur ana baba yok... Anneler gunu babalat gunu olur kutlayacak ana baba yok... Is arkadasin yaninda her sabah annesini arar konusur sen oyle kalirsin ah benim de anam olsaydi dersin ama yok... Ayagin takilsa dussen anam dersin de yok. Kokusu yok sesi yok. Yok yok yok. . iste biz gibiler yalniz. Sukredin be.
Mesele şu ki düşünce başka, dramatize başka. Her şeyi abartarak gerçek olmayan şekilde ajitasyona bağlamak ince kalplilik olmuyor. Konuya sert yorum yaptım aileme de çok düşkünüm. Sığ bir zihnin yeterince algılayıp analiz edemediği durumlar karşısındaki fantastik düşünceleri ölçemez bunu. Okulla ne alakası var. Bayağı saçmalamışsınız. Ben insanların Türkçesi'nin bozuk olmasından yeterince kitap okumadığın anlarım sadece. Okula gerek yok, mantıklı düşünmek yeterli.evet ,karşıt düşüncesini saldiriş şeklinde ifade eden herkes üstüne alınabilir , zira bu hassas konuda bukadar ters yorumlar kırıcı sözler söyleyen kişilerin zaten ailesine düşkün kişiler olduğunu zannetmiyorum..
ha birde yurt dışında mühendis diye övünemiyor belki ama , kendisinin her daim yalnız olmadigini hissettirmeye çalışan, attığı her adımda onları da düşünen ince kalpli evladı var diye mutlu oluyordur belkide..malum herşey biseylerin okulunu bitirmekle olmuyor
Canim benim... Ben de cildiracak gibi oluyorum deli gibi aglayip susuyorum yillardir. Cok kalpten cok kocaman sariliyorum sanaAynıyız sizinle. Herkesin anne baba hatta büyük anne büyük baba sapasaglam başında. Bazen dusununce çıldıracak gibi oluyor insan. Niye ben diyor, cevap yok! Sabir diliyorum size ve bizim gibi bir yanı eksik ve hep öyle kalacaklara.
çıkın ozaman konudanSormayın yaaa. Konunun iticiliği orada başlıyor zaten. Aşşşada aşşşada aşşşada diye diye gerdi bizi sjsjsjjasj
Tmm. Çıkış ne tarafta?çıkın ozaman konudan
azonce annemin evinin önünden geçerken ona meyve götürdüm eşim assada bekliyodu hemen kapıdan verip donecektim...açtı kapıyı babam da yok evde biyere gitmiş yarın gelecekmiş kardesimde arkadaşında kalacakmış ..annem yapayalnız garip garip oturuyordu evdeonu öyle görünce içim burkuldu ...hadi hemen gel araba assada bize gidelim yalnız durma dedim yok yok baban sabaha karşı gelebilir belki dedi ...siz gelin dedi arabada bebeğim ağlıyor eve geçip banyonyaptirip yikiyacam dedim...çocuklu olunca bizim biyerde kalmamız çok zor oluyor ..ve gittim ..ama aklim kaldı onda..şükür eli aygai tutuyor diyeceksiniz ki ne saçma bı düşünce ...ama üzüldüm işte boğazıma bişey oturdu sanki ...annem yalnızlığı sevmez ...bütün çocukları evlendi çekti gitti koca evde kaldılar yalnız diye zaten ayrıca üzülüyorum..bide öyle görünce garip garip çok mu duygusalim bilmiyorum bende istemiyorum kendimi bukadar üzmek ama elimde değil..melek gibiydi evde tek basina..üç evli kardeşiz ucunuzde annemlerle aynı mahalledeyiz hep üç beş sokak var araçlarımızda...şükrediyorum ama biz evimize çekilince onlar yine yalnız...tıpkı bu akşam gordugim manzara gibi...eşlerimizden çekiniyorlar galiba sık sık gelmiyorlar biz cagrirsak anca...bilmiyorum içimde hep böyle bir vicdanla yaşıyorum ...
Kesınlıkle katılıyorum, kıme neyi ispat etmeye çalısıyor cok belli ediyor..Bence bu arkadaş kendi de biliyor bu olayın bir dert olmadığını ama hissettiği anlık bir hüznün, ne kadaaaaaaar hayırlı ve ince düşünceli bir evlat olduğunun tartışmasız kanıtı olduğuna inandığı için bize anlatmak ve herkese ilan edip takdir edilmek istedi
Beğenmedıği yorumlar gelince de "sadece benim gibi olanlar yazsın, gerisi zaten hayırsız" demesi de bundan.
Anne babasını acı deneyimlerle kaybedip içim yanıyor, özlüyorum diyen insanlara bile fütursuzca çemkirdi yorumlarda...
Övmeyecekseniz yazmayın yani, kızıyor
çıkın ozaman konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?