yalnız kayınvalide ve sık giden eş

Ne dıyeceyımı bılemedım gercekten..
Kayınvalıdem yaslıydı rahmetlı oglu dızıne yatardı..oda basını oksardı..
Ne bılıym anne ogluna masaj yapsa namahrem olmuyo annelık vasfından dolayı..
Bişey sorcam.
Siz o ortamdasınız
Eşinizin sırtı kremlenecek

Ne olur?
Kv ben ben diye ortaya atılıp kendi odasına mı götürür. Al kızım kremi vereyim der kendi öteki odaya mı gecer?

Konuyla alakasız olacak ama görümcenize sorsanız o da benim annem hiç öyle değil gelip gitmez diyecek Mesele anne olmak değil mesele kız annesi erkek annesi sıfatına sahip olmak.

Bu arada ben sizi haklı gördüm

Kalkmak ne yani bence normal degil:s

Kayınvalide şehir dışında mı yaşıyor o yüzden gidince kalıyordur.Sizde gidin eşinizle 1 gün kalın dönün çok sık gitmeyin .Bence eşiniz sizi zorlamamış yapını biliyorum demiş dikbaşlıyım diyorsunuz hem gitmek istemiyorsunuz ama o da gitmek istiyor çok sık gitme durumunu da eşinizle konuşun.çok uzun kalma süresini azaltsın sadece.yani burda yok eşim gitmesin görümce gitsin gibi birşey de doğru değil

yakın semtlerdeyiz evlerimizin arası 15 20 dk

Çıplaktan kasıt sadece atlet tişort olmadan mı? Eğer öyleyse bundan normal ne var? Ama full anadan üryansa oha diyorum

Çıplak masajdan kastınızı anlamadım mesela sırtına krem sürülmesi için eşiniz sadece atletini çıkartıyor ve annesi krem sürüyorsa bunda ne gibi sakınca var, burada sizi kötü etkileyen durum ne anlayamadım açıkçası. Sonuçta annesi, belli bir yaşına kadar altını değiştirmiş, banyosunu yaptırmış birinden bahsediyoruz. Yok tamamen çırılçıplak bir şekilde annesinin yanında duruyorsa dediğinizde haklısınız

İtici oluyor çünkü ve sonradan lafını yutma ihtimali yüksek. Yaşlı bakmam cümlesi de hoş değil

İtici oluyor çünkü ve sonradan lafını yutma ihtimali yüksek. Yaşlı bakmam cümlesi de hoş değil

Yaşlı bakmam cümlesini eşine veya kv ye söylediğini zannetmiyorum
Zaten o konuda kendini defalarca ifade etmesine rağmen ele koz geçmiş gibi anlamamakta ısrar ediyor bazı üyeler
Dedi ki konu sahibi: İlla birinin sorumluluğunu alacaksam kendi çocuğum olur. Sorumluluk ağır geldiği için çocuk yapmıyorsak, eşimin annesiyle de yaşamak istemem.
En başından da söylemiş. Sİnsi gibi evlendikten sonra istemem dememiş. Karşı tarafa vazgeçme fırsatı sunmuş. Evlenmeden canım kv, biricik kv modunda ikiyüzlü takılmamış.
Bakmamdan kastı ise aynı evde yaşamak. Hastalık durumlarında başka çözümlerde bulunur. Bir hasta bakıcı ile anlaşmak gibi gibi..
Zaten sürekli çaya kahveye giderim,ilgilenirim, kv düşmanı değilim de demiş.
Ama tek bir isteği olmuş. Aynı evde yaşamam. Bu da en doğal hakkı. Ha hayat bu, annesi bir anda yatağa düşse eşi de ben annenle yaşamam deme hakkına sahip.

Bu aynı evde yaşama konusu her evlilik arefesinde konuşulsaydı KK daki konuların yüzde 20si açılmazdı

Gözlerimden kalpler cıkarak okudum... :)) çok güzel özetlemişsiniz..

Sadece atlet cıkarak
Bana göre karısı o ortamdaysa ben ben diye alamayıp al kızım krem bu demeliydi

Tüm yazdıklarımı okuduktan sonra mı merhametsiz damgasını yapıstırdınız? İçten soruyorum?
Tüm yazdıklarınızı okumak gibi zorunluluğum yok.Konu açarken yazılan mesajlar ne hikmetse sonradan farklı yöne evriliyor.

Tüm yazdıklarınızı okumak gibi zorunluluğum yok.Konu açarken yazılan mesajlar ne hikmetse sonradan farklı yöne evriliyor.
ben yazdıklarımın arkasındayım hanımefendi evlenirken kaynana ile yasamam diye diretmem bunu bastan söylemem normal değil mi?
gelinlerin kaynanaya bakma zorunlulugu mu var?
bakıp konu acana bastan söyleseydin diyorsunuz cogunuz ben bastan söyledim diye lincleniyorum saka mısınız

Kadın amacına ulaşmış böyle böyle sizi birbirinizden soğutuyor.

Mesele sizin kaynana ile yaşamamayı istememeniz değil zaten.Uğraşamıycam neyse

Sadece atlet cıkarak
Bana göre karısı o ortamdaysa ben ben diye alamayıp al kızım krem bu demeliydi
Bu baya normal bir şey ama anormal bulmanız biraz garip geldi karısı var diye oğlunun sırtına masaj yapamaz mı? Oğluna masaj yapmak için karın burda dur o yapsın ya da kızım iznin var mı oğluma masaj yapıcam demesi abes olur. Bir anne oğluna masaj yaparken izin alacak değil. Evlenince annelikten afaroz edilmiyor. Gayet çekinmeden yapar. Eşi ben dururken sen kimsin gibi bir algı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…