yalnız kayınvalide ve sık giden eş

Oldu olacak sen de annene git ?
hiç evlenmeseydiniz ?
Gerçeğe dönersek bence sen de eşin gelince annene git ve kal ,
Eşin anlasın nasıl saçma bir şey yaptığını , şuan sen de hastasın (panikle atak ) senin de eşine ihtiyacın var , hadi gitmişken bir gece kalsın eşin de bir hafta da ne demek oluyor ? Annesi sürekli bakıma muhtaç biriyse eşin senin yanında iken nasıl hallediyor kadın ?

Çok uzun oldu konu sahibi kusura bakmayın. Ama daha söyleyeceklerim var annelerine çok düşkün ve bağlı erkek kuzenlerim var. Günde 4_5 kez tlf ile anneyi ararlar. Hafta sonu mutlaka gider anneyle kahvaltı ya da yemek organizasyonu yaparlar ama hepsi de dönüp evlerine giderler bir kaç saat sonra. Anne can'dır ilgilenilir, sevilir, sayılır, alışverişleri yapılır ama olağan üstü bir durum yoksa bir erkek olarak aynı şehirde eş yalnız bırakılıp da günlerce anne ile yaşanılmaz. Anneyle yaşamayı tercih ediyorsa da evlenmemek gibi bir seçenek vardır. Anne yalnız kalamıyorsa yanına yatılı yardımcı tutulur hatta bir amca ile evlendirilebilir. Yahu bizim büyüklerimizin asla böyle anormal talepleri olmazdı ve izin verilmezdi eşi yalnız bırakmaya filan! Eşinizle konuşup bu konuya makul ve mantıklı bir çözüm bulun bence

Yıldırma politikasi olabilir mi? Oglu hep onda. Gelin de kocasının hasretine dayanamayip hadi gelin bir çatıda buluşalım diyecek.
Benimle pek rahat edebileceğini de sanmıyorum derli toplu anaç biri değilim hizmet etmem mesela evden calıstığımız icin de yemek olayımız genelde cabuk yenecek yemekler düzenimiz pek yoktur. temizlikte pek yapmam ev kücük 1+1 kıyafetlerimiz öyle derli toplu değildir. askıdan alıp giyeriz desem yeri..
Beni de bilir pratik anaç biri olmadıgımı bence esas yük beni görür birlikte yasasak bu kız hicbir sey yapmıyor der

torun olayına cok ama cok dik kızının gözleri hep doluyor bu durumdan. asla da bakmam bana mı güvendin yaparken deyip durmus torunu doğdugu zaman (durduk yere ortada konu yokken) sakın bana bırakma asla demiş (bakmak zorunda değil ama 1 saat bile mesela torununa bakmıyor kızı iş görüşmesine vs gittiğinde bile kızı komsuya bırakıyor evler yakın).. Asıl benden de dik bir kaynanam var.. :)

Anacığım sende meydanı çok boş bırakmışsın! Kocanla bi iki gidip işveleşip cilveleşsen canım sıkıldı diyip müzik açsan, rahatını bozacak şeyler yapsan, emin ol sizi fırça sapıyla kovalar oğlundan bile vazgeçer

malesef kocam ailelerin yanında yakın davranan biri değil :) mesela cinsellik sıfır evde biri varken.. hele de annelerimizden biri varken. kardes kardes uyuyor, ses gider diye benden daha takıntılı..
Kendi evimizde hiçbir sorun yok herşey tıkırında

Anasının gözü kayınvalide yi bende görün kızlar Tez yazarım bu konuda teeeez geçen sene kayınvalidenin süpürgesi bozulmuş; tamire vermişler 1 ay da falan gelmiş herhalde. 15 gün sonra eşim gelmiş, bizim süpürgeyi anneme götüreyim evi süpüreceğim dedi Nöööö demişim boş bulunarak. Kızı ile evleri karşılıklı apartman, kızı evinden çıkıyor 1.5 dakika sonra annesinde ve bu kız 24 saat anasında yaşayan, sadece onların parasını yiyen, çocuğuna baktıran evine sadece uyumaya giden bir tip. Dikkatinizi çekiyorum, o gelip süpürmüyor, benimki süpürecekmiş. Gönderdimmi hayır

Tatlım bişey olmasına gerek yok. Sen tabiri caizse fingirdeş. Kaynanin gözüme batacak şekilde. O odada yokken bi şeyler konuş cilveli cilveli kahkahalar at eminim gıcık olur oğluna

E bi zahmet yanııı. Çin olmuş adam çarpacak

Evlenmemeliymis o adam arada sen yanmışsin

Duygusal ensestte agar oldu bence
Vallahı bızım ülkemızde gecmıste cogu analar boyle ne yapalım
Erkek cocugu daha cok el ustunde tutulur
Olgun davranmak cogı zaman gelınlere dusuyor
Benım evlılıgımde bu sekıldeydı
Kayınvalıde gorumce sıkıntısı yasadım
Belkı onlar kadar ogullarını dusunmıycemı ılgılenmıycemı
Yada aralarını bozacagımımı dusunduler
Ne dusunduklerını bılemoyorsunkı
Dunyanın en ıyı gelınıde olsan cogu zaman sabıt fıkırlıler
Toplumumuzun kultur alt yapısı yasam tarzı hayata bakısı
Aılemle yasayan bır genc kızken anne ve babamı olgun karsılamak zorundaydım
Evlenınce esımın aılesı
Artık evlıler bız onlara olumlu sekılde destek olalım vb gıbı dusunmuyorlar
Ve ınsan yasadıkca olgunlastıgı ıcın
Surtusmelere maruz kalıyor

Benimki oğluna cıplak masaj yapıyordu ben bu ne dedim eşim dedi ki anne oğul arasında olabilir. Benim be kültürüm ne de yetişme tarzında var bu. Benim annem değil de babam bana cıplak halde sırtım masaj yapsa sen kusmaz mıydın dedim. Ne demek istediğimi anlamadı. Ben mi ilginc planım bilmiyorum.

Benim de abilerim var kuzenlerim var hiç boyle Bi anne ogul ilişkisi görmedim. Bir erkeğin sırtına krem sürükecekse eşi cagrılır yani annesi ben ben diye alamaz. Ya da evde Bi çok yer varken ogluna uykusu gelince Kv kendi yatagı gösterilmez (gündüz).
Hayır kayınvalidem in kızları da var onları kremlediğini onlarla sarılıp hemhal oldugunu inanın görmedim ama oğullarına ve özellikle de eşime Bi sacma sapan hallere giriyor. Sen yokken ben vardım gibisinden. Kv ile gelinin kategorisi aynı mı.

Ne dıyeceyımı bılemedım gercekten..
Kayınvalıdem yaslıydı rahmetlı oglu dızıne yatardı..oda basını oksardı..
Ne bılıym anne ogluna masaj yapsa namahrem olmuyo annelık vasfından dolayı..

Ne dıyeceyımı bılemedım gercekten..
Kayınvalıdem yaslıydı rahmetlı oglu dızıne yatardı..oda basını oksardı..
Ne bılıym anne ogluna masaj yapsa namahrem olmuyo annelık vasfından dolayı..
Evet kesinlikle olmaz ama mahiyetini münasebetsiz buluyorum. Eşinin oldugu ortamda eger sart olmayan (az bişey boynum tutuldu demişti. Hani insan beli tutulur kaza gecirir masajı vardır fizik tedavi görüyordur ameliyatlıdır vs bunları demiyorum. Gündelik bir ayy boynum sanki tutulmuş cümlesine binaen) birşey için kaynana koşturuyorsa rol calıyor demektir. Benim yasam görüşüm böyle satır aralarını da bu sekilde okuyorum.

Herkesın hayat gorusu farklı tabı arkadasım
Cekememezlık olamazmı kosturmanın nedenı
Bızım toplumun aılelerınde olabılıyor bu garıp cekememezlıkler

Herkesın hayat gorusu farklı tabı arkadasım
Cekememezlık olamazmı kosturmanın nedenı
Bızım toplumun aılelerınde olabılıyor bu garıp cekememezlıkler
Demek istediğim su. Yani ben bazı spesifik seyleri anne evlat arasında bile olsa mecburiyet olursa normal buluyorum.
Ama ortam olusturup bahane ile rol çalmak Baska sey.
Zaten ben burada sunu dedi şunu yaptı diye anlatsam da boş. Bi söz vardır ne dendiği unutulur ne hissettirdiği unutulmaz diye.
Tuhaf Bi hale giriyor. Dediğim gibi aynı hale kızında girmiyor anlatabiliyor muyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…