yalnız kayınvalide ve sık giden eş

kesinlikle anneme gitme taktiği yaparsam nasılsa gitmişsin der geri gider annesine..

Ne kotu kalplisiniz sirf kadina bakmayacaksiniz diye cocuk mu yapilir.esinizin cok kalmasi yanlis ama sizin su cumlenizden sonra abarttiginizi dusunuyorum.unutmayin hepimiz bir gun yaslanacagiz sizde!

Madem annesinden ayrılamayacak evlenmeseymiş. Böyle hayat mı olur 3 hafta sizde 1 hafta annesinde Hiç normal bir durum degıl. Böyle yapınca hayırlı bir evlatta olmuyor. Çocukta istemiyormuş fazlasıyla bencil biri

Şu sen de yaşlanacaksin bir gün püüü vicdansız söylemleri de ne bileyim. Yani bu işin dogrusu nedir?

Özellikle erkek cocuklar karısı ve annesi arasında coK kalıyor. Çözüm noktasinda ne yapalim? Her ay bir hafta yatili bende kal oglum diyen talepkar anneler, beraber yaşamak isteyenler, gelini hizmet alimi görenler yani ölçüyü kaçıranlar sayica cok kültürümüzde. Sorsan acaba kendisi gençken kendi kv sine istediği gelinligi yapmis mi? Yaptıysa ne kadar gönüllüydü?

Ya evlenmesin bunların çocukları ya da boyle devasa devasa evler yapılsın kimse kimsenin ozel alanına girmesin Aile ve Sosyal Politikalar Bak. Dan destek verilsin yardimcilar gelsin arada ki gelin de dinlensin.

Kafamda sürrealist çözümler ...

aklıma direkt bu görsel geldi..

Şunu da yazayim yeri gelmisken tanıdığım bir kadın sabah akşam gruba kv mağduriyeti ile ilgili videolar atıyor. Ana baba bakılır kayinvalideye hürmet şimdikiler kedi köpek bakıyor evine almıyor kayınvalidesini tema hep bu.

Kendisinin kv ve kp ni bakmamasi hatta kp ölünce kv yanina gelecek diye birden kendini tansiyon hastasi, kalp hastasi ilan etmesi ve cok hastayim diye gezmesi disinda sorun yok.

Ne tuhaf rastlandı genelde durum bu oluyor

Farklı bir şehirde olsa arada bir gün gidip kalmasını anlayabilirim. Siz il dışına çıkmış olsanız yalnızken gidip annesinde kalmayı da anlayabilirim. Kadın yatalak olup sırayla bakılıyor filan olsa gidip kalmayı anlarım. Kadın ameliyat geçirmiş filan olsa da anlarım. Ama durup dururken, hem de rutin bir şekilde evli bir erkeğin eşini evde yalnız bırakıp gidip annesinde kalmasını normal bulmuyorum. Yaşım çoğunuzdan büyüktür. Bu yaşıma dek eş soy sülale iş okul ve bin bir çeşit ortamda yüzlerce evliliğe yakından şahit oldum ama hiç nedensizce evli bir adamın karısını bırakıp aynı şehirde gidip annesiyle yaşadığını görmedim ki zaten bu normal bir evlilik kavramı değildir. Evlilik aynı evde birlikte yaşamak için yapılır. İnsanlar anneleriyle yaşayacaksa ve diğer eş evde yalnız kalacaksa neden evlenilmiştir? Evli barklı oğluna evini bırak gel bende kal diyen anne öyle iddia edildiği gibi evladına düşkün anne değil bencil ve bağımlı annedir. Zira bizde en kötü kv nin bile böyle bir durumda evladının yuvası mı yıkılıyor diye ödü kopar. Aman oğlum genç eşini evde yalnız bırakma denir hemen.

Ne demek sizi bırakıp başka yerde kalması, isterse annesi olsun. Büyük olay çıkarırdım, bundan sonra orda kal o zaman deyin almayın eve madem. Böyle evlilik mi olur. Evliliği anlamayan erkrk de evlenmesin yaa

bir kaç yazdığınız şeyde kendinizi yanlış göstermişsiniz ama sonradan yazdığınız uzun yazıda ben size hak verdim. gidip gelmesi, bakması problem olan bir şey değil ama bir hafta kalmak deyince de ben biraz uzak mesafe zannetmiştim, yakın mesafeymiş. bence burada hak vermeyen herkeste yakın mesafedeki kayınvalidesinde kocası her ay bir hafta kalsın istemez. eğer ayakta duramayacak durumda hasta olsa, hizmet bekleyen kendi hizmetini yapamayan bir hasta olsa hoşgörülü tabi ki olunur. ama hizmeti de oğluna anne yapıyorsa bir hafta kalmanın bir gerekçesi olamaz. hastalık değil de yalnız kalmak istemeyen anneyi bir hafta da olsa yalnız bırakmayayım düşüncesi bence bu, vicdani bir yük. kendine bakamayacak kadar hasta olan insan da evlat ayrımı yapmaz neticede, ablan ille de gelmesin sen gel demez. bilemiyorum

ayni sehirde misiniz

Bence haklısınız. Abartılı söylemleriniz olduğunu düşünüyorum ama konunun özünde size hak verdim. Anne hasta ise gidip ilgilenilir; kalması gerekiyorsa kalınır ya da o siz de kalabilir. Normal ziyaretler yapılabilir, gönlü hoş tutulabilir tamamen kopmasını beklemek, aynı yerde yaşarken ayda bir kez birbirlerini görmeleri normal olmaz ayrıca hakkaniyetli de olmaz. Ancak sizi de yalnız hissettirmemesi lazım eşinizin, kayınvalide de hafif naz yapar okey de kantarın topuzunu kaçırmış gibi

S Sık sık gidebilir yanlız yasiyorsa hastaysa annesi evladı elbet gidecek bunda bir sorun yok fakat acil bir durum olmadığı halde bir hafta yatılı kalması doğru gelmedi bana

Yukarıda bir abla çok güzel özet geçmiş. Anne yatalak değil tamam aynı semttesin her gün uğra am eşini evde bırakıp da 1 hafta kalmak çok saçma. Üstelik annenin ciddi bir hastalığı yok oğluna düşkünlükten başka. Ki bir torunu varmış sadece 1 çocuk tek başına ne kadar gürültü çıkarır? Ki çıkarsın anneanne ciddi bir hastalığı yoksa nasıl canının canından rahatsız olurda kızının gelmesini istemez. Kk sayesinde çok değişik karakterli insanlar tanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…