- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Çok haklısınız yapacak baska bir sey yok sağlığımdan oluyorum.. Terapi almak istiyorum sağlıklı karar vermemde yardımcı olabilir..
Gerçekten hasta olsa oğlu anlar doktora götürür, evde öyle rahat rahat oturmazlar ki, kayınvalidenizin ağzına pelesenk olmuş hastayım demek, vardır ya bazı insanlar nasılsın dersiniz şuram ağrıyor buram ağrıyor hastayım der, doktora git deseniz gitmez ama, yok o kadar hasta değilim der.hasta napayım diyor ama kadın hasta değil bunu herkes biliyor.
Çok acımasızca. İnsanları yok yere üzüyorlar, sonra gerçekten hastalanınca hafife alacak çocukları.Kv lerin çoğu bu hastalık bahanesini kullanıyor, bizimki de arada yanımızda tansiyonum çıktı falan diyip eşimi telaşlandiriyor ben durumu çakıyorum ama bişey demiyorum, biraz pofpofluyoruz yüzünde güller açıyor, iyileşiyor
Kadının sağlık sorunları olduğunu söyledi konu sahibi. Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın. 35 yaşındayım yalnız yaşayan bir kadınım. Ben bile genç dinamik ve sağlıklı olmama rağmen yanımda birilerini istiyorum.Hayır yaa ne demek gitsin oldu niye evleniyor o zaman annesinin dibinde dursaydıinsan nasıl bırakır eşini de gider bebek mi annesi
Annesinin oğlum sen gençsin git eşinle yat demesi lazım
Hem kv hem eş hatalı
Bana baksın diye çocuk yapılmaz. Ama sen daha en baştan fazla katisin. Anne elden ayaktan düşerse napmayi dusnuyorsunuz. Huzur evine mi verceksiniz. Yada sen de yaslanicaksin . Seni de huzur evine verirler artk. Eşin bence bilerek yapio bu uzun kalmaları . Senin inadını kırmak için. İkinizn tavrında yalnis. Biz kaynanamla çok şey yaşadık. Eli ayağı tuttuğu sürece beraber yasamam. Ama muhtaç hale gelirse alırım evime. Bakarım. Yada benim annem de muhtaç hale gelirse ya ben ya kardeşim bakicaz. Annelerimiz bız bebekken nasıl baktı bize. Aç mı bıraktı. Ortaya mi attı. Biz neden annelerimize sahip çıkamıyoruz. Sen mecbur değilsin. Ama eşin evladı olarak muhtaç hale gelince ya kendi bakar. Yada yardımcı tutar.Eşim çocuk istemiyor tanıştığımız günden beri ben ise çekimserim. Bunun da bazı zamanlar tartışmasını yaptım. Anneler yaşlanacak bakmamız gerekirse ben de çocuk yapar ona bakarım yaşlı bakacağıma diye çok söyledim. Bilmiyorum muhtemelen çocuk yapmayız
İyilik karşılıkli olur ben hep buna inanıyorumBelki de sizin bu kadar iyi bir kv niz olduğu için bu kadar merhametli davranabiliyorsunuz. Mesela benim kv ye de Allah mecbur bırakmasın ben bakmam çünkü nefret ettirdi beni hatta şu an boşanmayı düşünüyorum ciddi şekilde onun yüzünden. Demem o ki kendisinden nefret ettiren insanlara bakmak istememek çok normal, konu sahibi de nefret etmiyorsa bile hoşlanmıyor belli ki zorla olmaz bu işler
iyi de abarti tepki vermissiniz siz de o yaslarda herkesin az cok tansiyonu sekeri biseyi vardir.Tamam beraber yaşamak istememişsiniz ama kadının hastalığı varmış elle tutulur bişey yok diyorsunuz ama belki size göre öyle.. bir hafta gittiğini de sanmıyorum nedense bırakıp işe gitmiyor mu hep 1 haftalık kıyafet mi taşıyor getiriyor?
Ayrıca düşünce yapınız çok çirkin ne demek yaşlı bakacağıma çocuk yapar bakarım bahanem olur yaa çocuk inat için yapılacak bir araç mı? Kadın yatalak olsa kalacak ortada demek ki..illa çocuğunuz olmasına gerek yok siz hep böyle genç dinç kalacaksınız sanıyorsunuz galib el elinde bakıma muhtaç.kalınca anlarsınız
Benim kaynanam öldü 16 ay kayınpederimde kendi isteğimle kaldım sonra evimize geçtik aramız azdı her h.sonu gittim kaldım çocuğum oldu korona da yasaklarda hep gittim yalnız başına iş gelse bilemeyiz diye..nitekim bi h.sonu biz ondayken rahatsızlandı dt gitti sabah ilaç.verip yollamış çorbasını yaptım içti yttı akşam lavaboya kalktı çıkmayınca baktık yuğılmış kalbi durmuş ambulans müdahale kaldırdılar ama kurtulamadı yanında olmamıza rğmen suçlarım kendimi çocuğa daldık lavaboda yalnız bıraktık diye ya h.sonu gitmeseydik gidip ölüsünü bulacaktık nasıl yıkım olurdu bunı düşünüyor musun..dik başlılığınızla övünün siz..
Yaşlı bakmak beraber oturmamak vs vs bu konuları çok ve dik dik mi konuştunuz eşinizle? Bunlardan dolayı da itilmiş olabilir diye düşündüm. Bir hafta çok ama hafta bir gidip kalsa sorun etmezdim sanırım. Sonuçta annesi ve yanlız. Alışverişi olsun ihtiyacı vs olabilir.Eşim çocuk istemiyor tanıştığımız günden beri ben ise çekimserim. Bunun da bazı zamanlar tartışmasını yaptım. Anneler yaşlanacak bakmamız gerekirse ben de çocuk yapar ona bakarım yaşlı bakacağıma diye çok söyledim. Bilmiyorum muhtemelen çocuk yapmayız
Bakmam dediği belki de tüm sorumluluğu almaktır ki bu herkesin yapacağı bir şey değil. Evleri yakınmış zaten yanına bakıcı tutup her gün ziyaret etseler mesela kötü evlat mı olur? Yoo gayet de iyi bir seçenek bence. Ama bir hastanın sorumluluğunu tamamen almak zor bir durum ayrıca çalışıyormuş konu sahibi. Bir yerde yazmış zaten anne sana birini tutalım mı diye sanırım kadının derdi bakılmak değil ki öyle olsa kızını ister. Derdi sadece oğlum gelsin beni nazlasın bu. Yoksa ben konu sahibi dahil kimsenin aman anneler ölsün sokakta kalsın gebersin umrumda değil diyeceğini sanmıyorum çok uç bir şey olur bu.İyilik karşılıkli olur ben hep buna inanıyorum
Diğer taraftan konu sahibi kv iliskin bir sorun yazmamış hatta kendi annesi de dahil annelere bakmam demiş sizce normal mi
Hastaysa doktora gider neden oglu eve geliyor cayini corbasini adamin onune koyup hizmet edecekse? Hasta olana hizmet edilir hasta insan hizmet etmez bu birona göre hava hos zaten benim de kendi anneme gitmemi istiyor sen de git kal annende diyor. ben kendi annemde kalacaksam o annesinde kalacaksa neden bir yük aldım ki omuzuma. ana evinde özgur kalırdım zateno kadar mutsuzum ki 5 tane ucuk cıktı agzımda düsünmekten.. ayrılmayı söyledim kabul etmiyor hasta napayım diyor ama kadın hasta değil bunu herkes biliyor.
kesinlikle tamamen doğru... tam olarak sıkıntımız buydu..Bakmam dediği belki de tüm sorumluluğu almaktır ki bu herkesin yapacağı bir şey değil. Evleri yakınmış zaten yanına bakıcı tutup her gün ziyaret etseler mesela kötü evlat mı olur? Yoo gayet de iyi bir seçenek bence. Ama bir hastanın sorumluluğunu tamamen almak zor bir durum ayrıca çalışıyormuş konu sahibi. Bir yerde yazmış zaten anne sana birini tutalım mı diye sanırım kadının derdi bakılmak değil ki öyle olsa kızını ister. Derdi sadece oğlum gelsin beni nazlasın bu. Yoksa ben konu sahibi dahil kimsenin aman anneler ölsün sokakta kalsın gebersin umrumda değil diyeceğini sanmıyorum çok uç bir şey olur bu.
Normal olmayan ne?Bence sizinki de normal değil
Bence haklısın. Bu karantinayi evliyken neden evde yalnız geciresin?Bir kaç kişi beni haksız buldu..
Annesine gidip sık sık kalması haftayı bulması normal sanırım gerçekten haksızsam eleştiriye de açığım..
Polimiğe girmeyi hiç sevmiyorum daKadının sağlık sorunları olduğunu söyledi konu sahibi. Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın. 35 yaşındayım yalnız yaşayan bir kadınım. Ben bile genç dinamik ve sağlıklı olmama rağmen yanımda birilerini istiyorum.
Kayınvalide hem hasta hem de eşini kaybetmiş bir kadın. Içsel olarak kendini geliştirememiş yenileyememiş. Diğer kıZı da ilgilenmiyorsa demek ki bağlarda zayıflık var. Kadının ilgiye ihtiyacı olması çok normal. Ve oğlu demek ki ona iyi geliyor.
Koca da demek ki annesiyle mutlu bir adam. Eşine de saygı duyuyor. Eşini zorlamıyor da bu durumda. Yoksa annesinin evini de temizletirdi.
Konu burda tamamen konu sahibinin kayınvalide ile kişisel problemi.
Insanlar uzun görevlere gidiyor eşlerinden yıllarca ayrı yaşıyor.
Konu sahibi bunu fırsata çevirmeli. Eşinin olmadığı o 1 haftada kendine yapacak çok etkinlik aktivite bulabilie
Evlimisiniz bilemedim ama 1 hafta yalnız başına kalacaksam 1 ayda kalirim 1 sene de. Fırsata çevirmek diye bir durum söz konusu olamaz . Eşler uzun göreve gidiyor olabilirler ama bu baştan bellidir yani . Bakin benim esim cook erken uyur ben de cook gec uyurum ki ben yalnızlığı asiri sevmeme rağmen bazen akşamları tek başıma oturmak beni sıkar degil 1 hafta yalniz kalmak . Öyle bir dünya yok , hasta olur gerçekten o zaman başka fakat bunu alışkanlık haline getirmiş biri belli ki. Ara ara gidilip kalınabilir ama alışkanlıklar durumunu kabul edemem. Hayır insan hic mi eşini merak etmez bu kız 1 hafta yalnız ne yapar diye, çok enteresan kafalar var yaa.. konu sahibi için de en fazla şunu söyleyebilirim, ayda 1 siz de gidin ve 2 gün esinizle birlikte kalin ve evinize dönün bence. Ya da kisasa kisas yapın esiniz annesinden döndüğü gün sizin anneniz rahatsizlanmis olsun ve gidin annenizde kalin 1 hafta. Gerçi esiniz de fırsat bu firsat diyip yine annesinin yanına giderKadının sağlık sorunları olduğunu söyledi konu sahibi. Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın. 35 yaşındayım yalnız yaşayan bir kadınım. Ben bile genç dinamik ve sağlıklı olmama rağmen yanımda birilerini istiyorum.
Kayınvalide hem hasta hem de eşini kaybetmiş bir kadın. Içsel olarak kendini geliştirememiş yenileyememiş. Diğer kıZı da ilgilenmiyorsa demek ki bağlarda zayıflık var. Kadının ilgiye ihtiyacı olması çok normal. Ve oğlu demek ki ona iyi geliyor.
Koca da demek ki annesiyle mutlu bir adam. Eşine de saygı duyuyor. Eşini zorlamıyor da bu durumda. Yoksa annesinin evini de temizletirdi.
Konu burda tamamen konu sahibinin kayınvalide ile kişisel problemi.
Insanlar uzun görevlere gidiyor eşlerinden yıllarca ayrı yaşıyor.
Konu sahibi bunu fırsata çevirmeli. Eşinin olmadığı o 1 haftada kendine yapacak çok etkinlik aktivite bulabilie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?