Yalnızlık

Once tavuk yumurta vs üret sat .Sonra kaz .Hem onlari satmak icin gider gelirsin hem is olur .Yesilik filan da satarsin pazara inersin .
Cok severim hayvanları ne gerek var insana .
Köpek, kedi, tilki ,karga bile arkadastır yahu .
Canim ben merkeze gectim hayli zaman oldu. Kocamla yasarken koyde mutluydum ve pek insan da aramiyordum haklisin, eski esimle sohbetimiz guzeldi o bana yetiyordu ama bosandiktan sonra ki bosanmayi isteyen de bendim yani beni ortada birakip falan gitmedi, yalniz yasadim uzunca bir zaman fakat sehirli bir kadinin az parayla kucuk bas da olsa hayvan yetistirip, ekip, dikip, pazarlara cikmasi falan kolay degil. Hem alisik degilim hem bilgim yok ha ama bilgi edinilir o zor degil fakat en basitinden pazara gitmrk icin bile iyi kotu bir arac lazim sirtimda tasiyamayacagim icin yani belli bir birikim ve bilgi olmadan o islere de girmek istemedim çunku maddi olarak kumes bile kuracak fazla param yoktu.

Olmadi yani canim ben de bildigim hayata dondum. Burada mutluyum. Az da kazansam calisıyorum.

Bazi teklifler geliyor hani evlenelim birlikte koye tasiniriz sakin bir hayat yasariz diye inan aninda soguyorum :)

Konu hortlamis ama iyi olmus
Sehre gelmeniz iyi.

Asgari ucretle de olsa insan icinde olmaniz yeter size

Oyle boyle hayat geciyor fazla takilmayin.
Akisina birakin inanin iyi geliyor
Ben artik oyle yapiyorum cunku
Aynen insanlardan bazen cok bunalsak da insansız da olmuyor.

Dün aksam canim tatli yapmak istedi, eksik bir malzeme vardi, hemen gidip, alip, yapıp, yedim. Yani köy yerinde olsa bekle ki ertesi gun olsun, minibus saati gelsin al, gel ohooo yani.

mesafeli Sonradan açıldığını farketmeme rağmen konuyu yorumların tumunu okudum, güncel mesajınızı görünce, yeni bir baslangic icin adim atmaniza ve şuanki şartlarıniza çok sevindim. Yeni guncellemede işinizden memnun olarak devam ettiğinizi ve degerinizi bilen hayat arkadasi ile karşılaştığınızi okumayı dilerim. Herşey gönlünüzce olsun...

Amin canım benim, iyi dileklerde bulunan hepiniz çok tatlısınız, Rabbim dilerim sizlere de güzel yüreklerinizi tatmin edecek hayatlar nasip etsin...

Çok sevindim şu an biraz daha iyi olduğunuza en doğru kararı vermişsiniz taşınarak..
Bundan sonra çok daha mutlu olacağınız güzel gelişmeler olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…